sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

kızlar bu akşam sevdiceğim bize geldi
onurla birlikte anneme menemen yaptık
annişkoma da bi tatlı gelmiş ki sormayın
ahh kızlar hepiniz sevgililerinizle, annenizle babanızla hep huzurlu günler geçirin inş

Amin insaAllah :) Tekrar gecmis olsun sedefonur Allah babanin tez zamanda sagligina kavusmasini nasip etsin insaAllah. Herseyin basi saglik gercekten. Insan elden ayaktan düstümü hayat bin kat daha zor oluyor.

tekrara çok geçmiş olsun canım allah bir an önce sağlıgına kavuşturur inşallah.allah yardımcınız olsun

kesinlikle katılıyorum en önemli şey sağlık annemden biliyorum bende
Allah acil şifalar versin canım bütün hastalara mevlam yardımcımız olsun bizimde sabır versin inş.

selam kızlar

Amin insaAllah :) Tekrar gecmis olsun sedefonur Allah babanin tez zamanda sagligina kavusmasini nasip etsin insaAllah. Herseyin basi saglik gercekten. Insan elden ayaktan düstümü hayat bin kat daha zor oluyor.

tekrara çok geçmiş olsun canım allah bir an önce sağlıgına kavuşturur inşallah.allah yardımcınız olsun

kesinlikle katılıyorum en önemli şey sağlık annemden biliyorum bende
Allah acil şifalar versin canım bütün hastalara mevlam yardımcımız olsun bizimde sabır versin inş.
selam kızlar

dualarınız için çok çok teşekkür ederimmm
ee siz nasılsınız kızlar

kızlar bu akşam sevdiceğim bize geldi
onurla birlikte anneme menemen yaptık
annişkoma da bi tatlı gelmiş ki sormayın
ahh kızlar hepiniz sevgililerinizle, annenizle babanızla hep huzurlu günler geçirin inş

masallah canim ya size.. allah bozmasin

gününüz aydın olsun günaydınlar ii çalışmalar herkese

Istanbula sonunda yoğunn kar yağışlı geliyoooooo

oo beyaz salata kasleeri felan şahane güle güle kuulllan ttalımm

Bende aksam eklerim kendi aldiklarimin ve annemden kaptiklarimin

Kizlar sizdede varmi bu annelerinizin aldiklarina göz koyarmisiniz. Sagolsun hem alir kendisi ama benim begenipte aldiklarimda cok olur. of of..özelikle Türkiye´den getirdikleri seylerde

kzı bu ne hız böyle anammmm bende almak istiyorumm ama yaaaa böle görünce hevesleniyorum açıkcası
yok benim annem almaz ama aldığındada hiç göz koymam sanrım sen almanyada güzel şey bulamayıp annen aldığından böle yapıyorsun türkiyede yaşamış olsaydın varya hiççç annenin aldıklarına göz koymazdınn:)

günaydın kızlarrr gününüz aydın olsun
ben de bugün faturaları ilk defa kendim yatırıcam :78: hep ailemle yaşadığımdan hiç böyle işler yapmazdım ama iş başa düştü n'apalım
geçen gün aşkımla şuna benzer bişey aradık, ama bulamadık :26: bu tam bizlik, hele ki patates yerken birimiz mayonezli birimiz ketçaplı seviyoruz, çok işimize yarıcak

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

balböceği çok güzel şeyler almışsın güle güle kullanırsın inşallah
o pembeli morlu, cam, kapalı küçük kaselerden bende de var. ben şu anda kullanıyorum hatta alırken çeyize de bunlardan almak lazım demiştim çok kullanışlı kuruyemiş koyuyorum ben bi şeyi bitirme gibi bi adetim olmadığından onun içinde bayatlamıyor da.

günaydın sedefcimmmm
iş başa düşünce yapılıyor herşey canım:)
bu arada bu tabaklardan herkesin çeyizinde var ne kadar nerden alıyosunuz ya ben evde kullanmka için alıcam da denicem tadı zevkli mi bunla yemek:))

Sağolun kıslarr daha iyilerii sizin olsun, sedefcim bi ev dimi tabakk çok güzellll, mor pembeli kaseleri bende çok severek aldım cnm, günlük kahvaltılık koyarım diyee

bu heves bu acele niye bende bilmiyorum acikcasi bende burdan gördükce hevesleniyorum kendime liste bile yaptim. Tek sorun yer koyacak yer bulamiyorum artik. Belkide haklisin annem Türkiye´den getirdikce bana niye almadin diyorum yada kendime aliyorum hatta gerci güzel seylerde aliyor yani...

Sedefcim gülle gülle kullan cok hos..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…