- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi december90
-
dualarınız için çok teşekkürler kızlar, hepiniz sağ olun, ama ameliyat ertelendi. babam 1 ay önce kaza geçirdi, inşaatta asansör boşluğuna düştü =( ama çok şükür durumu iyi şu an ve hayat devam ediyor, ne kadar üzülsek de hayata bağlanmak zorundayız. günlerce üzüntüden hastalandık ama annemle ben güçlü olmak zorundayız, birbirimize destek olmalıyız, ben ona zorla yemek yediriyorum, o bana zorla makyaj yaptırıo =) tüm bunları içimizden gelmeyerek yapsak da babamın karşısına güçlü çıktığımızda onun morali bize de moral veriyo, doktorlar da mucize adam diyolar =) kızlar en önemli şey sağlık bunu unutmayın.. sevgililerinizden ayrıldığınızda çektiğiniz acının tarifi yoktur eminim ki, ama üzülmek yerine çareler düşünün, sizi en çok mutlu eden şey ne ise onu yapın, yapmaya çalışın, kendinizi boşlukta hissediyosanız hayatınızın 24 saatini dolu dolu geçirmeye çalışın. düşüncelerinizle yalnız kalmayın, mutlaka bi uğraş edinin. inşallah zor dönemlerinizi en kısa ve kolay biçimde atlatırsınız.
dualarınız için çok teşekkürler kızlar, hepiniz sağ olun, ama ameliyat ertelendi. babam 1 ay önce kaza geçirdi, inşaatta asansör boşluğuna düştü =( ama çok şükür durumu iyi şu an ve hayat devam ediyor, ne kadar üzülsek de hayata bağlanmak zorundayız. günlerce üzüntüden hastalandık ama annemle ben güçlü olmak zorundayız, birbirimize destek olmalıyız, ben ona zorla yemek yediriyorum, o bana zorla makyaj yaptırıo =) tüm bunları içimizden gelmeyerek yapsak da babamın karşısına güçlü çıktığımızda onun morali bize de moral veriyo, doktorlar da mucize adam diyolar =) kızlar en önemli şey sağlık bunu unutmayın.. sevgililerinizden ayrıldığınızda çektiğiniz acının tarifi yoktur eminim ki, ama üzülmek yerine çareler düşünün, sizi en çok mutlu eden şey ne ise onu yapın, yapmaya çalışın, kendinizi boşlukta hissediyosanız hayatınızın 24 saatini dolu dolu geçirmeye çalışın. düşüncelerinizle yalnız kalmayın, mutlaka bi uğraş edinin. inşallah zor dönemlerinizi en kısa ve kolay biçimde atlatırsınız.
Amin insaAllah :) Tekrar gecmis olsun sedefonur Allah babanin tez zamanda sagligina kavusmasini nasip etsin insaAllah. Herseyin basi saglik gercekten. Insan elden ayaktan düstümü hayat bin kat daha zor oluyor.
tekrara çok geçmiş olsun canım allah bir an önce sağlıgına kavuşturur inşallah.allah yardımcınız olsun
kesinlikle katılıyorum en önemli şey sağlık annemden biliyorum bende
Allah acil şifalar versin canım bütün hastalara mevlam yardımcımız olsun bizimde sabır versin inş.
selam kızlar
kızlar bu akşam sevdiceğim bize geldi
onurla birlikte anneme menemen yaptık
annişkoma da bi tatlı gelmiş ki sormayın
ahh kızlar hepiniz sevgililerinizle, annenizle babanızla hep huzurlu günler geçirin inş
dualarınız için çok çok teşekkür ederimmm
ee siz nasılsınız kızlar
günaydin kizlar..
Nasilsiniz???
Bende aksam eklerim kendi aldiklariminve annemden kaptiklarimin
Kizlar sizdede varmi bu annelerinizin aldiklarina göz koyarmisiniz. Sagolsun hem alir kendisi ama benim begenipte aldiklarimda cok olur. of of..özelikle Türkiye´den getirdikleri seylerde
kzı bu ne hız böyle anammmm bende almak istiyorumm ama yaaaa böle görünce hevesleniyorum açıkcası
yok benim annem almaz ama aldığındada hiç göz koymam sanrım sen almanyada güzel şey bulamayıp annen aldığından böle yapıyorsun türkiyede yaşamış olsaydın varya hiççç annenin aldıklarına göz koymazdınn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?