sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

canın bunun aynısını ben aldım. Biev mağazalarından temin edebilirsin

Canım türkiyede o kadar farklı şeyler varki heleki benim gibi maymıun iştahlı olan biri olarak hiçbişey alamıyorum onu eğeniyorum diğer yere gidip başka şey beğeniyorum yani..

Canım türkiyede o kadar farklı şeyler varki heleki benim gibi maymıun iştahlı olan biri olarak hiçbişey alamıyorum onu eğeniyorum diğer yere gidip başka şey beğeniyorum yani..

of ama bu haksizlik ya bende burdan görüp görüp kendime liste yapiyorum ama getirmesi ayri bir dert gurbet ne zormus ya. Illeride dügün alisverisi icin Türkiye´ye gittigimizde gelinlik olsun perdeler olsun hepsini Türkiye´den getirmek zorunda kalicaz cünkü en güzeli memleketimizde var o da ayri bir dert...

iyiyim canım çok şükür dün bütün günümü aşkımla geçirdim nasıl kötü olayım

oy canim benim allah bozmasin insallah

CANIM BELKİDE TÜRKİYEYE GELİN GELİRSİN hiç belli olmaz...zor gerçekten teyzemlerden biliyorum fazla bişey alamıyorlar bizde gönderemiyoruz malesef(kg sorunundan dolayı ayrı para alıyorlar sınırı geçince

sebebini bilmiyorum ama içim kıpır kıpır sabah neşeli uyandım filan maşallah diyeyim kendime Bunun sonu pek hayır gibi durmuyor amaa

nie öle düşünüuyosun canım
nie ağladığımızda kesin sevincinez demiyoruz da neşeli olduğumda kesin ağlıcaz üzüzülcez pek hayırlı görmüyorum diyoruz boşver sen bu anın tadını çıkarmaya bak bende pek mutluydum ama eski sevgilim saolsun morelimi bozmaya yetti

kader kismet canim ama benim türkiye´ye de gelin gitmeye sicak bakmiyorum kadroluyum memleket özlemi cekiyoruz ama buraya alismisiz iste ama hersey kadar kismet.

ya yaklasik 10 tl falan aliyorlar kilo basina inanabiliyormusun...

rahat birakmiyor herhalde?? pek özel oldu ama kusura bakma

öle bi teori vardır yaa çok güldüm aglıcam diye benimkide o hesap ki nitekimde öle olmuştur hep. bişeye çok sevinsem ardından kötü bişe çıkar. bişeyi çok istersem bir sorun çıkar vs.

rahat birakmiyor herhalde?? Pek özel oldu ama kusura bakma

yaniii şimdi dankk ediyor galiba ama iş işten çekti ve yediemiyor başka birisiyle konuştuğuma
Ama halbuki ortada hiçbişe yokkk deli oluyor ve sen başkasıyla mı olmak istiyrsunnn cidden unutmak istiyor muusn beni dedi:))

öle bi teori vardır yaa çok güldüm aglıcam diye benimkide o hesap ki nitekimde öle olmuştur hep. Bişeye çok sevinsem ardından kötü bişe çıkar. Bişeyi çok istersem bir sorun çıkar vs.

bend ehep öle ddiyorum biliyor muusn ve ölede oluyor gerçekten

erkekler hep böyledir zaten sevdiklerinin degerini kaybetikten sonra anlarlar ama son pismanlik fayda etmiyor bunuda bilmiyorlar anlamak istemiyorlar. Evet herkez ikinci sansi hak eder ama 3. 4. degil!!!

Ha birde aklimizi karistirmaya calisiyorlar sen beni unutabilecekmisin diye sonra basliyorlar sen beni hic sevmemisin hemen utun demeye güya vicdan yapicaklar. AMa kalp birkez kirildimi kimseyi ve hicbirseyi umursamaz zaten sevende eski halinde bulunmaz. Önce kir dök sonra vicdan yap...

Hakli olsun haksiz olsun iyi biliyorlar suc bastirmayi üste cikmayi

Ever canım aynen öle

dedim hiçbir şey değişmicek yine eskisi gibi olucaz en iisi defterleri açmamak birbirimizi daha fazla kırmayalım kapatalım bu konuyu ben sensizliğe alıştım unutuyorumda senide çık git hayatımdan dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…