- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi december90
-
merhaba kızlar
nasılsınız
günaydın kızlarrr gününüz aydın olsun
ben de bugün faturaları ilk defa kendim yatırıcam :78: hep ailemle yaşadığımdan hiç böyle işler yapmazdım ama iş başa düştü n'apalım
geçen gün aşkımla şuna benzer bişey aradık, ama bulamadık :26: bu tam bizlik, hele ki patates yerken birimiz mayonezli birimiz ketçaplı seviyoruz, çok işimize yarıcak
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
bu heves bu acele niye bende bilmiyorum acikcasi bende burdan gördükce hevesleniyorum kendime liste bile yaptim. Tek sorun yer koyacak yer bulamiyorum artik. Belkide haklisin annem Türkiye´den getirdikce bana niye almadin diyorum yada kendime aliyorum hatta gerci güzel seylerde aliyor yani...
Sedefcim gülle gülle kullan cok hos..
sagol canim sen nasilsin?? Nasil gidiyor bakalim??
Canım türkiyede o kadar farklı şeyler varki heleki benim gibi maymıun iştahlı olan biri olarak hiçbişey alamıyorum onu eğeniyorum diğer yere gidip başka şey beğeniyorum yani..
iyiyim canım çok şükür dün bütün günümü aşkımla geçirdim nasıl kötü olayım
of ama bu haksizlik yabende burdan görüp görüp kendime liste yapiyorum ama getirmesi ayri bir dert gurbet ne zormus ya. Illeride dügün alisverisi icin Türkiye´ye gittigimizde gelinlik olsun perdeler olsun hepsini Türkiye´den getirmek zorunda kalicaz cünkü en güzeli memleketimizde var o da ayri bir dert...
oy canim benim allah bozmasin insallah
kızlarrr bugün burası pek bi sessizzz niye kii :44:
hafta başı olduğundandır canım.herkeste bir yoğunluk alışma vardır malum sendrom yaşanıyor:))
hımm ölemi diyosunnn. Bende aksine bugün pek bi dinamiğim
bence öle :))hayırdır neye borçluyuz adaşım
sebebini bilmiyorum ama içim kıpır kıpır sabah neşeli uyandım filan maşallah diyeyim kendimeBunun sonu pek hayır gibi durmuyor amaa
CANIM BELKİDE TÜRKİYEYE GELİN GELİRSİN hiç belli olmaz...zor gerçekten teyzemlerden biliyorum fazla bişey alamıyorlar bizde gönderemiyoruz malesef(kg sorunundan dolayı ayrı para alıyorlar sınırı geçince
nie öle düşünüuyosun canım
nie ağladığımızda kesin sevincinez demiyoruz da neşeli olduğumda kesin ağlıcaz üzüzülcez pek hayırlı görmüyorum diyoruz boşver sen bu anın tadını çıkarmaya bak bende pek mutluydum ama eski sevgilim saolsun morelimi bozmaya yetti
nie öle düşünüuyosun canım
nie ağladığımızda kesin sevincinez demiyoruz da neşeli olduğumda kesin ağlıcaz üzüzülcez pek hayırlı görmüyorum diyoruz boşver sen bu anın tadını çıkarmaya bak bende pek mutluydum ama eski sevgilim saolsun morelimi bozmaya yetti
rahat birakmiyor herhalde?? Pek özel oldu ama kusura bakma
öle bi teori vardır yaa çok güldüm aglıcam diye benimkide o hesap ki nitekimde öle olmuştur hep. Bişeye çok sevinsem ardından kötü bişe çıkar. Bişeyi çok istersem bir sorun çıkar vs.
yaniii şimdi dankk ediyor galiba ama iş işten çekti ve yediemiyor başka birisiyle konuştuğuma
Ama halbuki ortada hiçbişe yokkk deli oluyor ve sen başkasıyla mı olmak istiyrsunnn cidden unutmak istiyor muusn beni dedi:))
erkekler hep böyledir zaten sevdiklerinin degerini kaybetikten sonra anlarlar ama son pismanlik fayda etmiyor bunuda bilmiyorlar anlamak istemiyorlar. Evet herkez ikinci sansi hak eder ama 3. 4. degil!!!
Ha birde aklimizi karistirmaya calisiyorlar sen beni unutabilecekmisin diye sonra basliyorlar sen beni hic sevmemisin hemen utun demeye güya vicdan yapicaklar. AMa kalp birkez kirildimi kimseyi ve hicbirseyi umursamaz zaten sevende eski halinde bulunmaz. Önce kir dök sonra vicdan yap...
Hakli olsun haksiz olsun iyi biliyorlar suc bastirmayi üste cikmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?