sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

aynen tatlim ya hafta ici birtürlü erken yatamiyorum erkende kalktigim icin uykusuz ve yorgun oluyorum...

evet bende yatamıyorum dizi izliyorum dizi bitince 12 -1 e kaar ders çalışlıyorum girip yatıyorum yadaha henüz bir iş yapmış değilim işe bakıyorum esniyorum ya olamaz bugün ansıl geçicek bilmiyorum canım ya

disardanmi okuyorsun canim sen??? ben ise genelde 7 ile 7:30 arasinda basliyorum cogunluklada 5 6 saatlik uykuyla geliyorum ise. Dün aldiklarimin resmini cekmeye bile üsendim yorgunluktan ama yinede gec yattim. Cuma günüde siparislerim gelicek tupperwareden birde bicak seti almak istiyorum ama birtürlü karar veremedim fiyatida biraz yüksek olunca düsünüp duruyorum öyle

kızlar benimde ciddi bir beraberliğim var ama iş resmiyete dökülmedi henüz..bu yüzden hiç elim kalkmıyor çeyiz hazırlamaya ara sıra çember falan oyalıyorum bu kadar...hiç canım istemiyor resmiyete dökülmeden

evet canım dışardan okuyorum 2.sınıfım
oyy bende öleyim ya ama yetmedi uyku bana hafasonu rahat rahat çekip koyarsın tatlım.bıçak seti ne kadar çok mu pahalı mı canım

haklısın hep yenileri çıktığından kararsız kalıyorsun tabii.
erkek arkadaşın bişe demiyor mu bu duruma bişeyler söylemiyor mu canım?

kızlar bakın almayı düşündüğüm rende ama kararsızım birinin çeyiiznde görmüştüm hoşuma gitmişti
fakat çok yer kaplar gibime geliyor ne dersiniz? alsam mı?

Eki Görüntüle 131953

Canım ben tavsiye ederim...
Bende ilerde böyle birşey(hani reklamlarda çıkıyor ya) almak istiyorum...
Alan birini bulsak kullanışlı mı nasıl olduğunu sorduktan sonra bende almak istiyoum açıkcası....

Son düzenleme:

heleki farklı,değişik şeyler yapmak isteyeneler için bence çok güzel ama işte kimde gördüm onu hatırlamaya çalışıyorum hergün çeyizlere bakıyorummm.araştıralım canım hadi buluruz elbet bunu alan birini.

kızlar bakın almayı düşündüğüm rende ama kararsızım birinin çeyiiznde görmüştüm hoşuma gitmişti
fakat çok yer kaplar gibime geliyor ne dersiniz? alsam mı?

Eki Görüntüle 131953

tatlim bu rendenin aynisi ben almayi düsünüyordum sonra almadim ama pisman oldum, sanirim 5 farkli rendesi var hatta kasenin üzerine koyabiliyorsun daha rahat rendeleyebilmek icin sonradan rende özelikli salata kurutucusu aldim 3 farkli rendesi var...

o nasıl oluyor canım resimi var mı merak ettim??
bilmiyorum alsam mı sence yaa??

o nasıl oluyor canım resimi var mı merak ettim??
bilmiyorum alsam mı sence yaa??

bu normal rendem cok seviyorum bunu

buda bahsetigim rende özelikli salata kurutucum

senin ekledigin rendede böyle bir kasenin üzerine yerlestirebiliyor daha rahat rendeleyebilmek icin. Denemedigim icin birsey diyemeyecegim ama ben mesela havuc rendelemeyi pek sevmiyorum üseniyorum bununla o yesil seyin ucuna yerlestirip daha güvenli rendelebiliyor. Fiyati ne kadar canim???

hımm konu açtım bende bakaı yorumları okuyunca ona göre alıcam 26,95 tatlım fiatı tchıboda

hımm konu açtım bende bakaı yorumları okuyunca ona göre alıcam 26,95 tatlım fiatı tchıboda

hmm gördüm canim bende merak ettim acikcasi kullananlar memnun mu degilmi. 26,95 tl ben yaklasik 18 tl falan görmüstüm ama bu düsmüs fiyati..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…