- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi december90
-
günaydin burcucum..nasilsin bakalim???
günaydın kıslarrr nabersiniz bakimm?
günaydın canımm
ayy uykum var gözlerim,başım ağrıyopr sen nasılsın canım.
aynen tatlim ya hafta ici birtürlü erken yatamiyorum erkende kalktigim icin uykusuz ve yorgun oluyorum...
evet bende yatamıyorum dizi izliyorum dizi bitince 12 -1 e kaar ders çalışlıyorum girip yatıyorum yadaha henüz bir iş yapmış değilim işe bakıyorum esniyorum ya olamaz bugün ansıl geçicek bilmiyorum canım ya
disardanmi okuyorsun canim sen??? ben ise genelde 7 ile 7:30 arasinda basliyorum cogunluklada 5 6 saatlik uykuyla geliyorum ise. Dün aldiklarimin resmini cekmeye bile üsendim yorgunluktan ama yinede gec yattim. Cuma günüde siparislerim gelicek tupperwaredenbirde bicak seti almak istiyorum ama birtürlü karar veremedim fiyatida biraz yüksek olunca düsünüp duruyorum öyle
kızlar benimde ciddi bir beraberliğim var ama iş resmiyete dökülmedi henüz..bu yüzden hiç elim kalkmıyor çeyiz hazırlamaya ara sıra çember falan oyalıyorum bu kadar...hiç canım istemiyor resmiyete dökülmeden
günaydın canımm
ayy uykum var gözlerim,başım ağrıyopr sen nasılsın canım.
Çok teferruatlı duruyor canım bencee :44:
Canım ben tavsiye ederim...
Bende ilerde böyle birşey almak istiyorum...
Çok güzel görünüyor çok işe yarıcak gibi...
Anneannem bile almak istiyordu :)) Alan birini bulsak kullanışlı mı nasıl olduğunu sorduktan sonra bende almak istiyoum açıkcası....
kızlar bakın almayı düşündüğüm rende ama kararsızım birinin çeyiiznde görmüştüm hoşuma gitmişti
fakat çok yer kaplar gibime geliyor ne dersiniz? alsam mı?
Eki Görüntüle 131953
tatlim bu rendenin aynisi ben almayi düsünüyordum sonra almadim ama pisman oldum, sanirim 5 farkli rendesi var hatta kasenin üzerine koyabiliyorsun daha rahat rendeleyebilmek icin sonradan rende özelikli salata kurutucusu aldim 3 farkli rendesi var...
o nasıl oluyor canım resimi var mı merak ettim??
bilmiyorum alsam mı sence yaa??
[ımg]http://img80.imageshack.us/img80/9756/dsc00478na.jpg[/ımg] bu normal rendem cok seviyorum bunu
[ımg]http://img141.imageshack.us/img141/7052/dsc00516p.jpg[/ımg] buda bahsetigim rende özelikli salata kurutucum
senin ekledigin rendede böyle bir kasenin üzerine yerlestirebiliyor daha rahat rendeleyebilmek icin. Denemedigim icin birsey diyemeyecegim ama ben mesela havuc rendelemeyi pek sevmiyorum üseniyorum bununla o yesil seyin ucuna yerlestirip daha güvenli rendelebiliyor. Fiyati ne kadar canim???
hımm konu açtım bende bakaı yorumları okuyunca ona göre alıcam 26,95 tatlım fiatı tchıboda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?