sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

Harika duygumm yaaaa bunun markası ne ne kadar????
Harika bişey bu yaaa...

hmm gördüm canim bende merak ettim acikcasi kullananlar memnun mu degilmi. 26,95 tl ben yaklasik 18 tl falan görmüstüm ama bu düsmüs fiyati..

kullanan olmuş ama gerkesiz ve yer kapladığını bi zaman sonra rendelediğinle braber plastik şeyde içine girebiliyomuş sağlıksızmış canım vazgeçti,m almaktan.. Oku istersen yorumları tatlım

markafoni tatlım gel hemen bak sende

kararsız kaldım yahu
Amaan aliim gitsin anasını satim ya öf

anammmm hemen bakıyorummm
ALL ALLL BEND ESİPARİŞİ VERİCEM ŞİDMİİİ

Son düzenleyen: Moderatör:
duygumm markası bilinmeyen yanii istersen onun yerine taçan bak 100 tl ranforce nevresim takımları varrr.aklını karıştırmıyım ama ne kadar ii bilemiyrum bu markayı

bende çok beğendim ama markasını da hiç bilmiyorum
alacağım yerde kargosuyla beraber 100 liraya geliyor.

Bir yıkarım solar rengi filan çok üzülürüm
o yüzden vazgeçtim

Zaten tüm nevresim takımlarım sarevden,, abone oldum iyice

ulen sarev e mail atıcam şimdi bunu istiyorum yapın diye

yani değmez duygum diğerleri gibi 50 tıl olsa bend ealırdım ama kargoyla beraber dediğin gibi o fiyata geliyor..
att kzı sareve mail yapsıınlar üretsinler adamlar bizde alalım

haklısın hep yenileri çıktığından kararsız kalıyorsun tabii.
erkek arkadaşın bişe demiyor mu bu duruma bişeyler söylemiyor mu canım?[/QUOTE]

tatlıkıs yeni çıkanşeylerden dolayı kararsız kalmaktan değil canım bilmiyorum içimden gelmio şuanda hani resmiyet olunca almak daha güzel gelior bana..erkek arkadaşım resmiyet konusunda bişeyler diyor tabiki de parasal problemler olduğu için şuanda resmiyete dökemiyoruz..

haklısın hep yenileri çıktığından kararsız kalıyorsun tabii.
erkek arkadaşın bişe demiyor mu bu duruma bişeyler söylemiyor mu canım?

tatlıkıs yeni çıkanşeylerden dolayı kararsız kalmaktan değil canım bilmiyorum içimden gelmio şuanda hani resmiyet olunca almak daha güzel gelior bana..erkek arkadaşım resmiyet konusunda bişeyler diyor tabiki de parasal problemler olduğu için şuanda resmiyete dökemiyoruz..[/QUOTE]

hımm anladım canım umarım bir an önce işlerini yoluna koyarda resmiyete dökülür..
haklısın aslında o heyecan o telaşlar daha farklı oluyordur.
ama inanki hepsini birden alamıyorsunn para biriktirmelisin sonra çok zorlanırsın canım.

Akşam iş çıkışı bi YKM ye gideyim ben
bakayım neler var neler yok

duygu her ayın 15 inde ykm de indirim oluyormuş doğru mu kuzum işyerinden birisi sölemişti
geçen gün kuzenim bir yemek takımı beğenmiş ykmde bayıldım burcu diyo almak istedim ama alamadım diyooo:))

duygu her ayın 15 inde ykm de indirim oluyormuş doğru mu kuzum işyerinden birisi sölemişti
geçen gün kuzenim bir yemek takımı beğenmiş ykmde bayıldım burcu diyo almak istedim ama alamadım diyooo:))

hiç öyle bir bilgim yok burcum ya
akşam bir bakarım ama istersen
bende bakıcam bir kaç şey ya
çok ara verdim çeyiz işine

hımm anladım canım umarım bir an önce işlerini yoluna koyarda resmiyete dökülür..
haklısın aslında o heyecan o telaşlar daha farklı oluyordur.
ama inanki hepsini birden alamıyorsunn para biriktirmelisin sonra çok zorlanırsın canım.[/QUOTE]

inşallah canım herşey düzene girer...
elim kalkmıyo valla canım bilmiyorum nolcak böyle..
sende varmı söz falan..

hiç öyle bir bilgim yok burcum ya
akşam bir bakarım ama istersen
bende bakıcam bir kaç şey ya
çok ara verdim çeyiz işine

bi bak duygumm ona göre alırsın sende indirim varsa 15 inde yarı yarıya indirimli alıyormuşsun .
niye ara verdin kzı öle birden

inşallah canım herşey düzene girer...
elim kalkmıyo valla canım bilmiyorum nolcak böyle..
sende varmı söz falan..[/QUOTE]

valla kenara para atmanda fayda var
yok canım bir sevgilim bile yok ki söz gibi durumlar olsun..

bi bak duygumm ona göre alırsın sende indirim varsa 15 inde yarı yarıya indirimli alıyormuşsun .
niye ara verdin kzı öle birden
kenara para attım biraz
birde kredi çektim yeniden onu ödedim okul kayıt dersane kayıt filan mecbur ara verdim
zara home a hiç baktın mı burcu ya
orayada gidicem bugün nefis şeyler var ya

kenara para attım biraz
birde kredi çektim yeniden onu ödedim okul kayıt dersane kayıt filan mecbur ara verdim
zara home a hiç baktın mı burcu ya
orayada gidicem bugün nefis şeyler var ya

hımmmm anladımm canımm yok duygum bakmadım oraya kafayı yicem bişede alamıyorum deli oluyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…