sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

valla kenara para atmanda fayda var
yok canım bir sevgilim bile yok ki söz gibi durumlar olsun..[/QUOTE]

aaa canımüye olmadan önce ben senin yorumlarını okuyodum asker topiğinde sevgilin vardı avatara falan da koyuyodun asker tpiğini takip ediyodum çünkü bende asker yolu bekliodum ozamanlar canım noldu ayrıldınızmı yoksa..demekki hayırlısı buymuş canım ya tez vakitte daha iyisi karşına çıkar inşallah ..

pardon canım baktım konuna kusura bakma bilmiodum..hayırlısı olmuş senin için canım...çeyizlere devam et canım tez vakitte hayırlı kısmetin çıkar zaten inşallah..

kizlar bugün bu kupalari aldim

Uploaded with ImageShack.us

birde bu kesme tahtalarini almayi düsünüyorum ama karar veremedim

ne düsünüyorsunuz alayim mi???

Ben beğendim pamuk_helva, yerinde olsam alırdım :)

Herkese günaydın bir de :)

Son düzenleme:
pardon canım baktım konuna kusura bakma bilmiodum..hayırlısı olmuş senin için canım...çeyizlere devam et canım tez vakitte hayırlı kısmetin çıkar zaten inşallah..

Misafirlik kısmındaydın demek keike sende aramıza katılsaydın o zamanlar gerçekten keyfili oluyordu...
malesef sırf o yüzden dolayı bitirmek zorunda kaldım .bir insan bu kadar saygısız olamaz..
hayırlısı bu canım rabbim inş.gönlüme göre birini çıkarır inş.
şu andada zaten bunalım gibi bişryr girmiyim diye kafa dağıtıp çeyizlere bakıyorumm..

gnaydın kızlarr

neslihancım çk güzeller bence tahtayıda almalısınn..

set halinde mi o zaman bence alma canım ya fazlası gereksiz bence. ama yinede sen bilirsin.

evet canim set halinde 4 tane var icinde. Aslinda benim birtane büyük yuvarlak bir kesme tahtam var ama bi tanede yeterli bilmiyorum ki. Bunlar kücük ve melaminden tahtadan istemiyorum pek hijyenik bulmuyorum...

evet canim set halinde 4 tane var icinde. Aslinda benim birtane büyük yuvarlak bir kesme tahtam var ama bi tanede yeterli bilmiyorum ki. Bunlar kücük ve melaminden tahtadan istemiyorum pek hijyenik bulmuyorum...

toplam 5 tane olucak koymaya yer bulamazsın gereksiz bence 5 tane kesme tahtası.
eğerki 1 tane yeterli bulmuyorsan 1 tane daha al ama bu seti alma bence.

selam kızlar...

selam hoşgeldin balca

kızlar tantitoninin kampanyasına bakın hatrika şeyler varrr ve indirimdee

toplam 5 tane olucak koymaya yer bulamazsın gereksiz bence 5 tane kesme tahtası.
eğerki 1 tane yeterli bulmuyorsan 1 tane daha al ama bu seti alma bence.

haklisin tatlim gercekten fazla olur ama birtanede az sanki. Dün alicakatim ama geri biraktim teredüte kaldim

hoşbulduk arkadaşlar
nasılsınız
güzel bir topik olmuş fırsat buldukça gelmeye çalışıcam inşllh.

hoşbulduk arkadaşlar
nasılsınız

herzaman bekleriz canim hatta resimlerle bekleriz cok güzel fikir alisverisi oluyor hepimiz icin. Peki nasil gidiyor senin ceyiz alisverisin??? Benimki aldi basini gidiyor...

haklisin tatlim gercekten fazla olur ama birtanede az sanki. Dün alicakatim ama geri biraktim teredüte kaldim

yanii bu sefer evinde koymaya yer bulamıcaksınnn canım.az diye düşünüyorsan 1 tane daha all o zaman ama şöyle birşey yapp hepsi bir anda birgünde 3-4 parça çyizine bişey alma .1 tane alki diğerlerinede fırsat kalsın şu an bularla kafanı dağıtıyorsun.ama çeyizin tamamen bitince meşgalen olmuak canım..
yavaştan al bence..

hoşbulduk arkadaşlar
nasılsınız

ben kendi adıma bugün uykusuzm gerginim
sn nasılsın
tabi canım gel beklerim teşekkür ederim seninde çeyizlerini görmek isterim canım.

herzaman bekleriz canim hatta resimlerle bekleriz cok güzel fikir alisverisi oluyor hepimiz icin. Peki nasil gidiyor senin ceyiz alisverisin??? Benimki aldi basini gidiyor...

inşallah canım..fikir alışverişi gerçekten çok gerekli
benim çeyiz alışverişim şu aralar durgun ama çoğu ıvır zıvırı aldım aslında öyle çok beğendiğim birşey bulursam alıyorum onları koymayada yer lazım

aynen öyle canim bende hep bunu düsünüyorum simdi bile yer bulamiyorum illeride kendi evimde koyacak yer bulamam kesin kendime niye bu kadar aldim diye kizacagim. Tavsiyen icin tesekürler öyle yapayim bir taneden fazla birsey almayim artik. Dogru böyle kafami dagitiyorum ayrildiktan sonra daha cok sarar oldum ceyize onunlayken heves diye birsey kalmamisti. Sinirlerim cok yiprandi simdi tekrar birseylerle kafami dagitmaya calisiyorum. Hatta tekrar gitar kursuna basladim kendimi daha cok toparlayim diye.

Yapamadigim ne varsa oh gönlümce yapiyorum. Kendime alisveris olsun ceyiz alisverisi olsun. Bu arada ipin ucunu kacirmamaya özen gösteriyorum tabe

bende öyle canim koyacak yer yok inan odam tiklim tiklim artik baska odalara gecmeye coktan basladim neredeyse dolabim göcecekti . Bu haftasonu yatagimin altindaki esyalarimi cikarip ceyizlerimi koymayi düsünüyorum malesef benim yatagim bazali degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…