- Konu Sahibi december90
-
pardon canım baktım konuna kusura bakma bilmiodum..hayırlısı olmuş senin için canım...çeyizlere devam et canım tez vakitte hayırlı kısmetin çıkar zaten inşallah..
Ben beğendim pamuk_helva, yerinde olsam alırdım :)
Herkese günaydın bir de :)
gnaydın kızlarr
neslihancım çk güzeller bence tahtayıda almalısınn..
tesekür ederim kizlar alayim ben bunlari en iyisi bugün hem kupalarimla takim olurlar set halinde 4 tane satiliyor
set halinde mi o zaman bence alma canım ya fazlası gereksiz bence. ama yinede sen bilirsin.
evet canim set halinde 4 tane var icinde. Aslinda benim birtane büyük yuvarlak bir kesme tahtam var ama bi tanede yeterli bilmiyorum ki. Bunlar kücük ve melaminden tahtadan istemiyorum pek hijyenik bulmuyorum...
selam kızlar...
selam kızlar...
toplam 5 tane olucak koymaya yer bulamazsın gereksiz bence 5 tane kesme tahtası.
eğerki 1 tane yeterli bulmuyorsan 1 tane daha al ama bu seti alma bence.
hoşbulduk arkadaşlar
nasılsınız
güzel bir topik olmuş fırsat buldukça gelmeye çalışıcam inşllh.
haklisin tatlim gercekten fazla olur ama birtanede az sanki. Dün alicakatim ama geri biraktim teredüte kaldim
hoşbulduk arkadaşlar
nasılsınız
güzel bir topik olmuş fırsat buldukça gelmeye çalışıcam inşllh.
herzaman bekleriz canim hatta resimlerle bekleriz cok güzel fikir alisverisi oluyor hepimiz icin. Peki nasil gidiyor senin ceyiz alisverisin??? Benimki aldi basini gidiyor...
ben kendi adıma bugün uykusuzm gerginim
sn nasılsın
tabi canım gel beklerim teşekkür ederim seninde çeyizlerini görmek isterim canım.
yanii bu sefer evinde koymaya yer bulamıcaksınnn canım.az diye düşünüyorsan 1 tane daha all o zaman ama şöyle birşey yapp hepsi bir anda birgünde 3-4 parça çyizine bişey alma .1 tane alki diğerlerinede fırsat kalsın şu an bularla kafanı dağıtıyorsun.ama çeyizin tamamen bitince meşgalen olmuak canım..
yavaştan al bence..
inşallah canım..fikir alışverişi gerçekten çok gerekli
benim çeyiz alışverişim şu aralar durgun ama çoğu ıvır zıvırı aldım aslında öyle çok beğendiğim birşey bulursam alıyorum onları koymayada yer lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?