sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

canım hep sorun yaşıyordum ve herkesde emin ordakiler beden bıkmış durumdalardır.o kadar çok sevdimkiiii anlatamam yani.. ama çok şükür ara sıra geliyorlar ama çok şükür yarabbım skkıntıladan kurtuuluyorumm..ve aklımı karıştırmasına izin vermiyorum evet gerçekten özlüyorum ama o kişi özlenilecek kişi değil bunuda biliyorumbelki özlediğimden değil boşluğa düştüğümden böle düşünüyorumm..
okuduysan eğer bitirmemek gerektii..

canım ben evliliği onunla düşüünordum çeyizime aldıklarımı onunla hayl ederdimm ama olmadı hiçbirini haketmedi saygısız insan...evet kendime yaptım bu ilişki içi tek başıma çırpındım durdum..
kesinlikle haklıısn tatlım.zamanla rabbim gönlümüze göre birini nasip eylicekkk
çok zorlanıyorum canım sen ne okuyorsun tatlım

evet biliyorum ve bittiği iyi oldu sen boşver elini sallasan ellisi

Hakinda hayirlisi olsun güzelim..
Bana bundan bir yil öncesinde söyleselerdi bu durumda olacagim inanmazdim cünkü zamaninda olmaz yapama edemem o olmazsa kimse olmaz derdim gözlerim gercekleri görmeyecek kadar kördüm ama suanda zerre kadar umurumda degil cünkü icime nefretini serpistirdi kendi yapti bunu. Saygi sevgiyi getirir ama sevgi saygiyi getirmez demeki...

Benimkinin özelliklerini saysam sana sinir olsursun...Insallah hersey cok güzel olucak buda senin icin bir tecrübe oldu. Insallah bundan bir yil sonra falan 2012 gelinleri topiginde kaynatiriz belkide...

Canim ben iktisat okuyacagim vergi beyan danismanligi düsünüyorum..

Selamlar
NAsıl gidiyor bakalım...
Uzun zamandır gelemedim topiğe..

Bu arada
Bende iktisat istiyordum :) Ancan Tm1 den aldığını ögrenene kadar...
Ben sadece ygs olaraj giricem...
Bende sağlık kurumları işletmeciliği okumak istiyorum allah nasip ederse ama aklım iktisatta tabi :)
İnş. amacınıza ulaşırsınız...

SAOL CANIM
ben öle bişey demezdim insanoğlunun başına ne geleceği bilinmiyor tatlım eğerki kısmetimizde varsa yine onlar olur.kısmet ,kader işi bunlar..
eğerki konumu okuduysan bilmiyorum
ondan nefret etmem gerekiyor ama işte zamanla nefretediyorum diyorum kendime ama bugün yenildim ve 12den beri ağlıyorumm(
inşallah hepimiz için güzel olur tatlım o kadar çk gönülden istiyorum ki bunu
hımm hayırlısı olsun güzel bölüm

Canım ben yazıları okudum ...
Atlamış gibi olucam ama lütfen üzülme...
Hayırlısı buymuş böyle oluyor...
Hak etmiyormuş dediğin gibi saygısızmış...
Üzülmene değmez...
Gerekiyorsa sadece KENDİNİ RAHATLATMAK amaçlı ağla akıp gitsin ki bir daha hatırlama...
Ben bu hayırlı neyse o olsun lafına çok inanırım canım benm...
Hayırlıısını inşallah Allah'ım biran önce karşına çıkartır da hep mutlu olursun...

saol canım çok teşekür ederim.
değmez evet ama ayrıldığımdan beri ilkdefa bugün gözyaşı döktüm sanırım birikinti sonunda böyle oldu..
ama artık ağlamak istemiyorum o şahıs için kendime ,gözyaşlarıma yazık olur.
bende çok inanıyorum inşallah bu güzel dileğin içinde çok teşekkür ederim sana tatlım

Canım benim aynen birikinti olmuştur...
Yazık akıtma gözyaşını genede...
Ama yinede o kadar emeğe insan böyle duygulara giriyor... İnsanız yanii neticede :)
Ama inanıyorum çok mutlu olucasın canım benim...

Yanii ama olsun rabbim gönlüme göre birini nasip edicek inşallah canım inşallah hepimiz mutlu oluruz .

sagol canim, ya kiyamam sana. Güclü olmalisin canim kolay degil ama sanirim hayla icinde biryerlerde sevginin kirintilari kaldigi icin patladin böyle. Bu bosluktan insallah allahin izniyle cikacaksin okuluna odaklan kendinde degisikler yap inan cok iyi geliyor. Konunun oldugunu billmiyordum bir tanesini okudum ve eski erkek arkadasinin söyledigi birsey cok sinir oldum. Biliyormusun benim ex öküzünde cok söyledigi yaptigi sey gücüme gitti ama birsey varki hayla kulaklarimda onu aklima getirdikce tiksiniyorum ondan. Böyle bir insanla nasil ömür gecer diyorum. Ha birde komik ama onu cekistirmekte biraz iyi geliyor...

canım zaten öle birşey sölemeseydi devam ediyor olucaktı ama yuhhh dedim artık yani olucak şe değil..
annemle knuştum izin verdi sonunda boyatıyorum saçlarımı veya kıyafet alıcam onun yerine kararsızım açıkcası.
olsun gerçekten onların söyledikleri aklıma geldikçe nefret kazanıyorlar bende o aklıma gelince hep sölediklerini aklıma getiririm bendede öle hahah boşver çekiştirelim

haha tabi cekistircez hakkaten iyi geliyor ama. Biliyormusun ama onlarin gözünde kötü olan biziz onlar yanlis yapmadi biz yanlis yaptik biz sevgimize sahip cikamadik hatali biziz onlarin gözünde kisacasi. Vicdanini rahatlatacaklar suc bastircaklar güya cok iyide yaparlar. Allah biliyor ya cok pisman olucaklar öküzler. ama hiccte umrum degil yani cokta fii fii...

Bende sonunda cesaret buldum boyaticam kendimi iyi hissederim haaa birde habire kirmizi oje sürüyorum pek bi süslü oldum Ay aslinda bende cikicam kiyafet alisverisine bu ara eteklere ve elbiselere takmis durumdayim...

Sadece ceyize degil kendimede ve birikim yatirim yapiyorum hehe... onunleyken nedense olmuyordu

Son düzenleme:

RAHATLIYORUM BEN KONUŞUNCA KESİNLİKLE MELEKTİR ONLAR HİÇBİRŞEY YAPMADIK ÇIRPINMADIK AİLEMİN SÖZÜNÜ DİNLEMEK İÇİN ÇRPINDIM BEN GÜYA
KESİNLİKLE CANIM BİYERDEN BAŞLIYAIM YENİ AŞKLARA YELKEN AÇALIM AMAN SALLA GİTSİN BEEEE GÜZELİMMM
BEN BU ARALAR STRESTEN TIRNAK YEME BAŞLADIĞINDAN SÜREMİYORUM AMA ACI OJE SÜRİM BARİ
AYNEN BENDE CANIM YAAaman boşver çeyizi durdur git kıyafete yatırım yap ilk başta bullaım birini son gaz çeyize devam edelim

haha kiz bizi duyanda evlilik ve koca delisi zaneder ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…