- Konu Sahibi december90
-
bende öyle canim koyacak yer yok inan odam tiklim tiklim artik baska odalara gecmeye coktan basladim neredeyse dolabim göcecekti. Bu haftasonu yatagimin altindaki esyalarimi cikarip ceyizlerimi koymayi düsünüyorum malesef benim yatagim bazali degil
bende iyiyim canım
çoğu şeyin fotosu var canım belki albüm yaparım görürsünüz
aynen öyle canim bende hep bunu düsünüyorum simdi bile yer bulamiyorum illeride kendi evimde koyacak yer bulamam kesin kendime niye bu kadar aldim diye kizacagim. Tavsiyen icin tesekürler öyle yapayim bir taneden fazla birsey almayim artik. Dogru böyle kafami dagitiyorum ayrildiktan sonra daha cok sarar oldum ceyize onunlayken heves diye birsey kalmamisti. Sinirlerim cok yiprandi simdi tekrar birseylerle kafami dagitmaya calisiyorum. Hatta tekrar gitar kursuna basladimkendimi daha cok toparlayim diye.
Yapamadigim ne varsa oh gönlümce yapiyorum. Kendime alisveris olsun ceyiz alisverisi olsun. Bu arada ipin ucunu kacirmamaya özen gösteriyorum tabe
bende öyle canim koyacak yer yok inan odam tiklim tiklim artik baska odalara gecmeye coktan basladim neredeyse dolabim göcecekti. Bu haftasonu yatagimin altindaki esyalarimi cikarip ceyizlerimi koymayi düsünüyorum malesef benim yatagim bazali degil
birşey almıyayım artık diyorum ama beğendiğim birşey oluncada dayanamıyorum:78:
bazalar çok işe yarıyo çeyiz açısından bütün ıvır zıvırları topluyo
bilmiyorum canım kararsızım açarım belki:93:canıım o zaman sen topik açmalısın herkesin yorumunu görmek hoşuna gidicektir:))
bende birsey almayim diyorum ama güzel birsey görünce insan dayanamiyorum birde hevesli olunca saldiriyorsun herseye. Bu acele niye bende bir anlasam ortada aday madayda yok ki...
bende birsey almayim diyorum ama güzel birsey görünce insan dayanamiyorum birde hevesli olunca saldiriyorsun herseye. Bu acele niye bende bir anlasam ortada aday madayda yok ki...
rica ederim tatlım yeni evlennelerin o kadar gereksiz şeyler çıkarıyorlarki keşke almasaydım diyorşar yani.her zaman 2 tane olmalı hatta 1 tane bile evlendiğinde daha güzelleri çıkınca almak istiyeceksin canımm.
ohh ne gzel yapıyorsun heleki gitar kursu ii gelicektir sana canım ah birde bend ekndime meşgale bulabilsem ne ii olucakkk...
ya ben herşeyi almak istiyorum ama alamıyorum off yaa
şöle hayatıma biri girse ciddi olsak resmiyete dökülse sıkılıyorum ben böyle ama yaa.. şöle iyice çeyiz telaşesine girsemmm off off
aynen canım hevesle alakalı bir durumbeğenerek almak güzel oluyo
acele birşey alırken aradığını bulamıyosun ben o sebeple alıyorum zaten kolay beğenen biri değilim aldıklarımın içime sinmesi çok önemli yoksa kafama takılır:95:
Kesinlikle bulmalisin canim insana cok iyi geliyor ben kendime geldigimi anliyorum hatta nefes aldigimi hissediyorum oh sefam olsun. Ben pek dikisten dantelden falan anlamadigim icin gitar kursuma basladim yine. Hayatima karismasina bu kadar nasil izin vermisim bilmiyorum kendim isteyipte beyfendini izin vermedigi ne varsa teker teker yapiyorum.
Hersey insallah cok daha güzel olucak. Annem bile dedi git kafani dinlersin biraz diye. Hatta saclarimi boyamayi ve güzel bir alisverise cikmayi düsünüyorum. Yeniden dogmus gibiyim yaw..
tatlıkıs yok canım sözlü değilim.
canım nisanda sınavlarım var onların stresi çok büyük etkide yani...uykum kaçıyor düşün yani..daha ocağın sonundayız off içim şişti yemin ederimm.kendimi veremiyorum derslere sıkılıyorummm
ne ii etmiş annen canım..
bend eboyatmak istiyorum annem izin vermiyo ama dinlemicem değişiklik olsun insan daha bir kendini değişik farklı hisseidyrr. umarım bend ebu dönemi atlatabilirim..
canim benim ya kendini cok s1kma böyle sonra hasta olursun allah korusun. Hem calisip hem okuyormusun sen??? Degisiklik sart helleki zorlu yikik dökük bir iliskiden sonra. INsallah atlatiriz ve zamani gelince ya kendimizi niye bu kadar stres etmisiz s1kmisiz deriz...
Misafirlik kısmındaydın demek keike sende aramıza katılsaydın o zamanlar gerçekten keyfili oluyordu...
malesef sırf o yüzden dolayı bitirmek zorunda kaldım .bir insan bu kadar saygısız olamaz..
hayırlısı bu canım rabbim inş.gönlüme göre birini çıkarır inş.
şu andada zaten bunalım gibi bişryr girmiyim diye kafa dağıtıp çeyizlere bakıyorumm..
bunalıma gircek bişey yok canım zaten kolay atlattın maşallah ...daha iyilerine layıksın bence...neyse canımm öpüyorum
zaten böle birike birike büyük patlama yaşıyorum bayılıyorum canım ben.ve tansiyon düşüp bayılıyorum doktır ise bu durum ii deil tansiyonun düşünce bayılman dediyd
ama elimden olan bişe değil takmıyım dşyorum ama olmuyor.
evet ben açıköğretim kamu yönetimi ünv.2 sınıfı okuyorum canım.
hemd eçalışıyorumm
inşallah atlatırız çok yoruldum canım ben bu ilşkide çok yıprandımmm
öle diceğimiz kesin ama işte bu duurmları yaşıyoruz yinede malesef
canım kendini dualara ada...inan yaşadıklarına gülersin dua ile ferahlayınca....dua her şeyin kapısıdır unutma...hayırlı bir evlilik için de cuma suresini oku canım etkisini gören çok olmuş cuma suresinin...içimden geldi yazmak istedim
zaten böle birike birike büyük patlama yaşıyorum bayılıyorum canım ben.ve tansiyon düşüp bayılıyorum doktır ise bu durum ii deil tansiyonun düşünce bayılman dediyd
ama elimden olan bişe değil takmıyım dşyorum ama olmuyor.
evet ben açıköğretim kamu yönetimi ünv.2 sınıfı okuyorum canım.
hemd eçalışıyorumm
inşallah atlatırız çok yoruldum canım ben bu ilşkide çok yıprandımmm
öle diceğimiz kesin ama işte bu duurmları yaşıyoruz yinede malesef
öle mi diyorsun canım bilmiyorumki gerçketen attlattım mı
saol canım benim .bende seni öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?