sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

sagol tatlim ne mutlu bana ben seni herzaman dinlerim her zaman dertlesebiliriz. Böylelikle birbirizime destek oluruz...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM .kesinlikle insan içine atınca bugünki gibi benim gibi patlama yaşıyor,ama başkasıyla konuşup dertleşince rahatlıyor

bende seni her zaman dinlerim tatlım

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM .kesinlikle insan içine atınca bugünki gibi benim gibi patlama yaşıyor,ama başkasıyla konuşup dertleşince rahatlıyor

bende seni her zaman dinlerim tatlım

sende sagol canim. Aynen öyle ben hep icime atmistim ama ne oldu sinirli agresif etrafina saldirmak isteyen biri olup cikmistim beni taniyanlar bile konsumaktan cekinirdi cünkü terslerdim...

Hicbirseyi icine atmayacaksin cünkü sana yük oluyor sonrada böyle patlayiveriyorsun...

çok haklısın canım o zaman burdan sonra hayatımıza giricek insana ne yapıyoruz;
alttan almıyoruz,üzülmücez

anı yaşıcaz canım bu günlerimizi çok ararız canım keşke üzülmeseydim keşke şunları yapsaydım dememek için hayatı dolu dolu günümüze gün edip yaamalıyız canım

aman be kuzum onlar icin üzülüpte su güzel günlerimizimi heba mi edicez tabi elde degil cünkü biryerde öfkede var. Ve biliyormusun anladimki kim icin olursa olsun ne icin olursa olsun hicbir zaman kendin olmaktan vazgecmeyeceksin kimse icin kendinden ödün vermeyeceksin. Cünkü gerisi geliyor bir kere taviz verdinmi karsindaki daha cok istiyor ipin ucu kacinda da kisir bir döngü gibi durmadan problemlerle tartismalarla karsilasiyorsun. evet altan alicaksin yeri geldiginde fedakarlik yapicaksin ama seni degistirmesine senden yapamayacagin birsey istemesine izin vermiycez. Bir iliskide almanin ve vermenin bir dengesi olmali ama biz verdikce yaptikca yaranamaz oluyorsun birde. Ya beni oldugum gibi sevecek kabul edecek yada cekip gidecek zaten beni degistirmek kontroll altinda tutmak isteyen adamda bana hayir gelmez...

o kadar güzel yazmışsınkiii tebrik ederim canım
Benim başımda böyle bir durum söz konusuydu kaandan sonra fakat beni değiştirmek istiyordu kapanmamı istiyorduuu malesef olmadı bitirdim gerçi ortada bişeyde yojtu konuşmayı sonlandırmak istediğimi söyledim
fakat sevgi fedakarlıktır sen bunu yapamıyorsun dedi

aklini bulandirip vicdan yapmaya calisiyor güya suc bastiracak. Tam bir hanzo erkegi mentalitesi. Hep ister yapmayinca fedakarlik yapamiyorsun der ama kendi cekinir fedakarlik yapmaktan. Sen hicbirsey yapmazsin o hep yapar ne yaptin desen bile söz konusu yapilmayacak seyi sayar sana. Utanmasalar sevmek icin seni sectim bile der (benim ex öküz misal)
SEven sevdigini oldugu gibi sever herseyigle kabul eder. Bizleri istedikleri gibi cekip cevirirler sanediyorlar seviyoruz ya o ne isterse yapariz. Hatta yapsak bile yaranamayiz. NE kadar bencilce degilmi kendi istedigi olsunda karsindaki mutsuz olmus huzursuz olmus hic umrunda degil. Iste bu sebebten onlar icin üzülmeye hic ama hic degmez.
ONa yapabilecegin en iyi sey cok güclü olmak senin ne kadar güclü oldugunu herseyi kafanda bitirdigini anlarsa deli olur o zaman aklina dank eder. Benim ex öküz bana demistiki sen bensiz cok rahatsin sen rahatlik istiyorsun. Be adam hangi kadin rahat olmak istemez ben mazojist miyim ki aci cektirmekten hoslanayim kendime. Benim güclü ve onu tamamen hayatimdan cikardigimi ve onsuz mutlu ve huzurlu oldugumu gördügü icin cok gücüne gitti.
Hayatim son hiz devam ediyor gelsin yeni asklar...hehe..

canım bu bahsediğim kaan değildi başkasıydı .konuşmamaız vardı o kadar bende aynı şeyleri söledim ailesi kabul etmezmiş açık insann sen git ailenle even o zmana dedm:)

aynı şeyi kaan bana söledi bensizlik seni rahatlatmış diyepek mutlu oldum varyaaa görmüş demekkii
aman sallayalım gitsin öküzler ya
yaz gelsin çiçekler açsın yeni aşklar olsun gezelim tozalım,hayatımıza renk gelsin

hmm anladim tatlim...

haklisin ya bende istiyorum yaz gelsin ha birde yeni bir ask...

Ben cikiyorum canim isten yarin görüsürüz...

Ne demek bıkmışlardır aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…