- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Oh safamiz olsun. Süslenip süslenip salina salina gezelim... Ama gercekten cok iyi geliyor
kesinlikle canımmmmm senle şu saate kadar konuşum şimdi içim öle rahattıki çok saol nesalihanım
sagol tatlim ne mutlu bana ben seni herzaman dinlerim her zaman dertlesebiliriz. Böylelikle birbirizime destek oluruz...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM .kesinlikle insan içine atınca bugünki gibi benim gibi patlama yaşıyor,ama başkasıyla konuşup dertleşince rahatlıyor
bende seni her zaman dinlerim tatlım
sende sagol canim. Aynen öyle ben hep icime atmistim ama ne oldu sinirli agresif etrafina saldirmak isteyen biri olup cikmistim beni taniyanlar bile konsumaktan cekinirdi cünkü terslerdim...
Hicbirseyi icine atmayacaksin cünkü sana yük oluyor sonrada böyle patlayiveriyorsun...
çok haklısın canım o zaman burdan sonra hayatımıza giricek insana ne yapıyoruz;
alttan almıyoruz,üzülmücez
anı yaşıcaz canım bu günlerimizi çok ararız canım keşke üzülmeseydim keşke şunları yapsaydım dememek için hayatı dolu dolu günümüze gün edip yaamalıyız canım
aman be kuzum onlar icin üzülüpte su güzel günlerimizimi heba mi edicez tabi elde degil cünkü biryerde öfkede var. Ve biliyormusun anladimki kim icin olursa olsun ne icin olursa olsun hicbir zaman kendin olmaktan vazgecmeyeceksin kimse icin kendinden ödün vermeyeceksin. Cünkü gerisi geliyor bir kere taviz verdinmi karsindaki daha cok istiyor ipin ucu kacinda da kisir bir döngü gibi durmadan problemlerle tartismalarla karsilasiyorsun. Evet altan alicaksin yeri geldiginde fedakarlik yapicaksin ama seni degistirmesine senden yapamayacagin birsey istemesine izin vermiycez. Bir iliskide almanin ve vermenin bir dengesi olmali ama biz verdikce yaptikca yaranamaz oluyorsun birde. Ya beni oldugum gibi sevecek kabul edecek yada cekip gidecek zaten beni degistirmek kontroll altinda tutmak isteyen adamda bana hayir gelmez...
o kadar güzel yazmışsınkiii tebrik ederim canım
Benim başımda böyle bir durum söz konusuydu kaandan sonra fakat beni değiştirmek istiyordu kapanmamı istiyorduuu malesef olmadı bitirdim gerçi ortada bişeyde yojtu konuşmayı sonlandırmak istediğimi söyledim
fakat sevgi fedakarlıktır sen bunu yapamıyorsun dedi
canım bu bahsediğim kaan değildi başkasıydı .konuşmamaız vardı o kadar bende aynı şeyleri söledim ailesi kabul etmezmiş açık insann sen git ailenle even o zmana dedm:)
aynı şeyi kaan bana söledi bensizlik seni rahatlatmış diyepek mutlu oldum varyaaa görmüş demekkii
aman sallayalım gitsin öküzler ya
yaz gelsin çiçekler açsın yeni aşklar olsun gezelim tozalım,hayatımıza renk gelsin
hmm anladim tatlim...
haklisin ya bende istiyorum yaz gelsin ha birde yeni bir ask...
Ben cikiyorum canim isten yarin görüsürüz...
senin nasıl gidiyor okul,aşk haytın gizemcim
canım hep sorun yaşıyordum ve herkesde emin ordakiler beden bıkmış durumdalardır.o kadar çok sevdimkiiii anlatamam yani.. ama çok şükür ara sıra geliyorlar ama çok şükür yarabbım skkıntıladan kurtuuluyorumm..ve aklımı karıştırmasına izin vermiyorum evet gerçekten özlüyorum ama o kişi özlenilecek kişi değil bunuda biliyorumbelki özlediğimden değil boşluğa düştüğümden böle düşünüyorumm..
okuduysan eğer bitirmemek gerektii..
herkeseee günaydınlarrrr. nasılsınız kızlarrr görüşemedik 2 gündür
selam kızlarrr
günaydin canim allaha sükür bügün cok iyiyim...sen nasilsin???
selam kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?