- Konu Sahibi december90
-
Biraz geç oldu ama hayırlı olsun topiğin burcummmmm
canım biz de aradık bulamadık işte ama daha arıcazgünaydın sedefcimmmm
iş başa düşünce yapılıyor herşey canım:)
bu arada bu tabaklardan herkesin çeyizinde var ne kadar nerden alıyosunuz ya ben evde kullanmka için alıcam da denicem tadı zevkli mi bunla yemek:))
canım ikimiz de güle güle kullanalım o zaman kaselerimizi :13:Sağolun kıslarr daha iyilerii sizin olsun, sedefcim bi ev dimi tabakk çok güzellll, mor pembeli kaseleri bende çok severek aldım cnm, günlük kahvaltılık koyarım diyee
sağol canımcanın bunun aynısını ben aldım. Biev mağazalarından temin edebilirsin
bayıldımmmm bence al canım :97:kızlar bakın almayı düşündüğüm rende ama kararsızım birinin çeyiiznde görmüştüm hoşuma gitmişti
fakat çok yer kaplar gibime geliyor ne dersiniz? alsam mı?
Eki Görüntüle 131953
harikaaaakizlar bugün bu kupalari aldim
Uploaded with ImageShack.us
birde bu kesme tahtalarini almayi düsünüyorum ama karar veremedim
ne düsünüyorsunuz alayim mi???
harikaaaaben pek maviyi sevmem ama bu o kadar tatlı ve güzelmiş ki allah güle güle kullanmayı nasip etsin tatlım
kızlaaarrr bilenler bilir babam hastanede yatıyo, bugün babam ilk defa yürüdü, doktor böyle giderse salı günü ya da cuma günü çıkarabiliriz dedi :81:
kaynanişim de kek böreği eksik etmedi sağ olsun
çeyiz bakmaya tam gaz devammm
sağol canımöncelikle tekrar gecmis olsun canim babanin iyi olmasina cok sevindim.
Tahtalari almadim vazgectim fazla olur diye ama kupalari almistim bende pek sevmem maviyi ama hosuma gitti aliverdim...
oh oh valla allah bozmasin. Merak ettim acikcasi siz sözlendinizmi??
sağol canım
tahtalar da çok güzel, kupaşarda iyi günlerinde kullan inş
yok canım bizde söz nerdeee :97: benim okulumun son senesinde istiyoruz inşallah aşkımın da doğumgününde 13 mayıs 2013 te kısmetse
ben onun ailesiyle de resmi olarak tanışmadım, sadece 2-3 kez yolda karşılaştık, beni biliyolardı zaten benim babamla onun dayıları arkadaş, ama öyle konuşmuşluğumuz yoktu
biz hastaneye yatınca, annesi benim telefon numaramı istemiş onurdan, beni aradı geçmiş olsun diye
sonra da onurla kek, börek falan yollamış.. bu kez de ben onurdan annesinin numarasını alıp aradım teşekkür ederim diye..
çok sevinmiş aramama, iyi ki aramışım, açıkçası önce biraz çekinmiştim, bi de nasıl heyecanlandım konuşurken ellerim tir tir titriyodu neyse ki telefonda beni göremiyo
biz lise1 den beri çıkıyoruz canım, şu an ben üni 2 deyim. ama dedim ya hiç öyle konuşmuşluğumuz yoktu, yeni yeni gelişiyo her şey
Günaydınlar...
pamuk_helva aldıkların çok güzel...
Masa örtüsünün renginede bayıldım...
Hepsini güle güle kullan...
Ben bu ara birşey almıoyrum...
Ama avondan bir hediye gelecek fincan takımı :) Hoşuma gitti...
Çarşamba perşembe gelir koyarım resmini :)
günaydın kızlarrr
neslihancım aldıkların çok güzel valla almanyaya gelip almak istiyorum bunlardan bizim burda yok bunlardan
güle güle kullan tatlım
şu portakal soyacağı nasıl bişey yaa minicik,çok şirin
Günaydınlar...
pamuk_helva aldıkların çok güzel...
Masa örtüsünün renginede bayıldım...
Hepsini güle güle kullan...
Ben bu ara birşey almıoyrum...
Ama avondan bir hediye gelecek fincan takımı :) Hoşuma gitti...
Çarşamba perşembe gelir koyarım resmini :)
pamuk helvaaa aldıkların çok güzelll, annenin aldığı ıvır zıvırlar da süpermiş
bu arada iyi dileklerin için çok teşekkürler
Kızlarrr merhaba nasılsınız? görüşemiyoruz kaç zamandır :) herkes kaybolmuş sanırım :44: :26:
canım iyi günlerde kullan, renkler çok güzel..
sevgilin var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?