sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

ben baya bişey aldım burcum ama hepsi kutularda olduğu için hiç fotolamadım..Nette resimlerimi bulduklarımı paylaşırım cnmm

canım biz de aradık bulamadık işte ama daha arıcaz çok tatlı ve çok kullanışlı
Sağolun kıslarr daha iyilerii sizin olsun, sedefcim bi ev dimi tabakk çok güzellll, mor pembeli kaseleri bende çok severek aldım cnm, günlük kahvaltılık koyarım diyee
canım ikimiz de güle güle kullanalım o zaman kaselerimizi :13:
canın bunun aynısını ben aldım. Biev mağazalarından temin edebilirsin
sağol canım
kızlar bakın almayı düşündüğüm rende ama kararsızım birinin çeyiiznde görmüştüm hoşuma gitmişti
fakat çok yer kaplar gibime geliyor ne dersiniz? alsam mı?

Eki Görüntüle 131953
bayıldımmmm bence al canım :97:
kizlar bugün bu kupalari aldim

Uploaded with ImageShack.us

birde bu kesme tahtalarini almayi düsünüyorum ama karar veremedim

ne düsünüyorsunuz alayim mi???
harikaaaa ben pek maviyi sevmem ama bu o kadar tatlı ve güzelmiş ki allah güle güle kullanmayı nasip etsin tatlım
kızlaaarrr bilenler bilir babam hastanede yatıyo, bugün babam ilk defa yürüdü, doktor böyle giderse salı günü ya da cuma günü çıkarabiliriz dedi :81:
kaynanişim de kek böreği eksik etmedi sağ olsun
çeyiz bakmaya tam gaz devammm

öncelikle tekrar gecmis olsun canim babanin iyi olmasina cok sevindim.

Tahtalari almadim vazgectim fazla olur diye ama kupalari almistim bende pek sevmem maviyi ama hosuma gitti aliverdim...

oh oh valla allah bozmasin. Merak ettim acikcasi siz sözlendinizmi??

sağol canım
tahtalar da çok güzel, kupaşarda iyi günlerinde kullan inş
yok canım bizde söz nerdeee :97: benim okulumun son senesinde istiyoruz inşallah aşkımın da doğumgününde 13 mayıs 2013 te kısmetse
ben onun ailesiyle de resmi olarak tanışmadım, sadece 2-3 kez yolda karşılaştık, beni biliyolardı zaten benim babamla onun dayıları arkadaş, ama öyle konuşmuşluğumuz yoktu
biz hastaneye yatınca, annesi benim telefon numaramı istemiş onurdan, beni aradı geçmiş olsun diye
sonra da onurla kek, börek falan yollamış.. bu kez de ben onurdan annesinin numarasını alıp aradım teşekkür ederim diye..
çok sevinmiş aramama, iyi ki aramışım, açıkçası önce biraz çekinmiştim, bi de nasıl heyecanlandım konuşurken ellerim tir tir titriyodu neyse ki telefonda beni göremiyo
biz lise1 den beri çıkıyoruz canım, şu an ben üni 2 deyim. ama dedim ya hiç öyle konuşmuşluğumuz yoktu, yeni yeni gelişiyo her şey

hmm anladim canim ne kadar güzel inan senin adina cok seviniyorum. Allah nazarlardan korusun. Hayirlisi olsun. DAha beya bi zaman varmis gerci. GEc olsunda güc olmasin. Insallah hersey gönlünce gönlünüzce olur.

kizlar son aldiklarimda bunlar...

kücük boy teflon tavam yine tchibodan

iki adet mutfak havlusu ve iki adet kurulama bezi...

annemin getirdigi ivir zivir seyler

mini wok tavam...annemden...

günlük leke tutmaz masa örtüsü annemden...

portakal soyacagi is yerimin hediyesi....ne kadar sirin degilmi??

öbür günlük catal bicak setim...

mandalina soyacagi ...

ve sirada tupperwarelarim...

kurabiye kutularim...eklemistim galiba emin olamadim simdi...

5li saklama kutularimin yanina 2 boy en büyügünü ve bi boy en büyügün bi kücügünü ve kasiklarindan aldim ayriyettin...

kremayi etrafa sicratmadan cirpmak icin aldigim ölcegim

10 litrelik hamur kabim kapagi cicek desenli belli olmuyor gerci..

bunlarda hediyesi 4 tanesini kardesimin ceyizine koydum 2 tanede anneme verdim...

simdilik bu kadar

günaydın kızlarrr

neslihancım aldıkların çok güzel valla almanyaya gelip almak istiyorum bunlardan bizim burda yok bunlardan
güle güle kullan tatlım
şu portakal soyacağı nasıl bişey yaa minicik,çok şirin

Günaydınlar...
pamuk_helva aldıkların çok güzel...
Masa örtüsünün renginede bayıldım...
Hepsini güle güle kullan...

Ben bu ara birşey almıoyrum...
Ama avondan bir hediye gelecek fincan takımı :) Hoşuma gitti...
Çarşamba perşembe gelir koyarım resmini :)

selam canımmm
aaa hadi bakalım gelsinde koyyy merak ettim

tesekür ederim canim...hehe tesadüfe bak bende türkiye´ye gelip almak istiyorum birsürü sey.
evet minicik bir kelebek kurdu. Daha hic denemedim. Isyerimin promosyon hediyesi mandalina ve portakal soyacagi cok sirinler ya....

tesekür ederim canim. Sende ekle aldiklarini topik renklensin...bekliyoruz bak resimlerini.

Eklerim tabi saolun :)
Bu arada İzmir felaket soğuk ya... Donuyoruz...
Bilgisayarda benim odamda o yüzden nete sık giremiyorum 2 3 gündür ...

pamuk helvaaa aldıkların çok güzelll, annenin aldığı ıvır zıvırlar da süpermiş
bu arada iyi dileklerin için çok teşekkürler

merhabalar.. bende bu topikte olmalıyım. ne sözlüyüm ne nişanlı ama çeyiz alıyorum şimdiden. çok şey aldım aslında ama en son aldığımı ekleyeyım mink den battaniye aldım. 140 tl idi 70 e aldım.

canım iyi günlerde kullan, renkler çok güzel..
sevgilin var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…