- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi december90
-
tşk ederim canım :) şimdilik o da yokama olur inş
merhabalar.. bende bu topikte olmalıyım. ne sözlüyüm ne nişanlı ama çeyiz alıyorum şimdiden.çok şey aldım aslında ama en son aldığımı ekleyeyım mink den battaniye aldım. 140 tl idi 70 e aldım.
merhaba canımmm nasılsın
gülle gülle kullan canim cok hos...
selam kızlar ben geldimm
aramıza katılan arkadaşlarımız varmışş hoşgeldinizz
ikinizide sevgilisi var mı?yoksa sadece yalnızlıktan kendinizi çeyize mi vurmuş durumdasınız
ben dün yine iki tane service tabagi aldim. Birde altlari renkli mesrubat bardaklari begendim onalardan alicam. Haftasonuda akrabalarimizin yanina gidicegiz büyük bir sehir bi kac tane türk zuccaciyesi var eee ordanda alirim birseyler. Annem zaten bana birsey almayi düsünüyordu onu alicak. Ceyizim neredeyse tamam yani bu yaz biter ama...
Kizlar sanki cok tabak falan aldim gibime geliyor heryer tabak canak dolacak. 3 tane yemek takimim 3 tane catal bicak setim var nereye koyacagim valla simdiden oldu bana..
cok tatlıymıs ya cok begendim...
tatlim bende karacanin sitesinde görüpte begenmistim bu seriyi cok cici ve sekerler bence. Yalniz ben caydanligi biraz gereksiz buldum yani anladigim kadariyla alti falan yok. Kapakli kahvaltigi alma bence ben merak edip almistim bir tane ama cok kullanissiz oluyormus. Yinede sen bilirsin canim ama fiyat olarakta gercekten biraz tuzlu. Ama firin kaplarini düsünebilirsin.
Yinede gidipte görmek var. Cünkü bazen gercekte farkli olabiliyor ürünler...
tatlim bende karacanin sitesinde görüpte begenmistim bu seriyi cok cici ve sekerler bence. Yalniz ben caydanligi biraz gereksiz buldum yani anladigim kadariyla alti falan yok. Kapakli kahvaltigi alma bence ben merak edip almistim bir tane ama cok kullanissiz oluyormus. Yinede sen bilirsin canim ama fiyat olarakta gercekten biraz tuzlu. Ama firin kaplarini düsünebilirsin.
Yinede gidipte görmek var. Cünkü bazen gercekte farkli olabiliyor ürünler...
Ben de sitesinde görmüş sonra da mağazasına gidip bakmıştım. Yağlık-sirkelik takımını garipsemiştim yakından bakınca :) Kupalar-tabaklar gayet sevimli duruyordu. Daha güzel şeyler görürüm de aklım kalır diye almadım yine de .
Günaydın kızlar ilaveten :)
Ben de sitesinde görmüş sonra da mağazasına gidip bakmıştım. Yağlık-sirkelik takımını garipsemiştim yakından bakınca :) Kupalar-tabaklar gayet sevimli duruyordu. Daha güzel şeyler görürüm de aklım kalır diye almadım yine de .
Günaydın kızlar ilaveten :)
Yazdığın için teşekkürler canım...
Ben takım eş olsunlar diyerekten çayranlığı yazdım evet altı yok dediğiniz gibi çıkartabilirim...
Kapaklı kahvaltı takımını alıcam ama bu seriden değil... Çünkü 52 tl biraz fazla geldi bana:))
Bizde kullanıyoruz bu tür evde cnm çok güzel ... Tavsiye ederim aslında..
Ben bir tek gidicem bakınıcam eğer olduğum yerde yoksa örnek ürün istemeyi planlıyorum...
O kadar hevesten sonra hayal ettiğimiz gibi güzel çıkmazsa yıkılırım valla:)
Birde en çok mutfağımın uyum içinde olmasını istiyorum... Yok baharatlık farklı kek standı ayrı 2 katlı serviis tabağı ayRı olsun istemiyorum çünkü bunlar genel olarak mutfağın görünen kısmında olucak şeyler...
Görüncede bu yüzden çok heveslendim tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?