sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

gülle gülle kullan canim cok hos...

burası tam benlikmiş :) söz nişan falan yok (ama sevgili var :)

ama ben bişiler almaya bayılıyorum, ferçi öyle çok çok bişey almadım daha ama :)

aldıkça topiğime eklerim artıkın :)

selam kızlar ben geldimm
aramıza katılan arkadaşlarımız varmışş hoşgeldinizz

ikinizide sevgilisi var mı?yoksa sadece yalnızlıktan kendinizi çeyize mi vurmuş durumdasınız

ben dün yine iki tane service tabagi aldim. Birde altlari renkli mesrubat bardaklari begendim onalardan alicam. Haftasonuda akrabalarimizin yanina gidicegiz büyük bir sehir bi kac tane türk zuccaciyesi var eee ordanda alirim birseyler. Annem zaten bana birsey almayi düsünüyordu onu alicak. Ceyizim neredeyse tamam yani bu yaz biter ama...

Kizlar sanki cok tabak falan aldim gibime geliyor heryer tabak canak dolacak. 3 tane yemek takimim 3 tane catal bicak setim var nereye koyacagim valla simdiden oldu bana..

pamuk helvacım onlar kullanılmasına kullanılır ama yer konusunda düşünceliyim ben de biraz :26: ben yemek takımı ve çatal kaşık takımında 2 şer tane olsun istiyorum ama kendimi tutamayıp seni gibi 3 leyebilirim de
canım yatağını bazalı alırsın onun içine koyarsın fazlalıkları, hurçlar alırsın, hurçlarının içine kullanmadığın takımlarını koyarsın tatlım, şimdilik aklıma bunlar geldi :97:

İyi akşamlar kızlar...
Nasılsınız...
Fincan takımım geldi çok tatlı birşey ama fotosunu çekmeyi unuttum
Şimdi size alıcağım eşyalarını koymak istiyorum...
Birazdan koyarım çok beğendim ben inşallah sizde beğenirsiniz :)

Almak istediklerim ve almak istediğim adetleri

Çerez kasesi 6 adet almak istiyorum

Uploaded with ImageShack.us

Kupa bardağı 6 adet toplam:30tl yapıyor. (Gerçi bunda kararsızım :S Ama takım yapmak istiyorum yinede alma diyen olursa yorumunu bekliyorum...)

Kaşıklık

Yağlık - Sirkelik takımı...

2 li servis tabağı

Çaydanlık

Kek standı

Baharatlık takımı

Bunları almak istiyorum sizce nasıllar?
Şimdi karacanın sitesinden gördüm ve bayıldım...
1 haftaya kadar karaca satış yerine gidip sorucam ...
marttada alırım ...
Ayrıca yuvarlak kare fırın kapları var porselen kapaklı kahvaltılık varda 52 tl biraz fazla geldi :)

tatlim bende karacanin sitesinde görüpte begenmistim bu seriyi cok cici ve sekerler bence. Yalniz ben caydanligi biraz gereksiz buldum yani anladigim kadariyla alti falan yok. Kapakli kahvaltigi alma bence ben merak edip almistim bir tane ama cok kullanissiz oluyormus. Yinede sen bilirsin canim ama fiyat olarakta gercekten biraz tuzlu. Ama firin kaplarini düsünebilirsin.

Yinede gidipte görmek var. Cünkü bazen gercekte farkli olabiliyor ürünler...

Ben de sitesinde görmüş sonra da mağazasına gidip bakmıştım. Yağlık-sirkelik takımını garipsemiştim yakından bakınca :) Kupalar-tabaklar gayet sevimli duruyordu. Daha güzel şeyler görürüm de aklım kalır diye almadım yine de .

Günaydın kızlar ilaveten :)

Yazdığın için teşekkürler canım...
Ben takım eş olsunlar diyerekten çayranlığı yazdım evet altı yok dediğiniz gibi çıkartabilirim...
Kapaklı kahvaltı takımını alıcam ama bu seriden değil... Çünkü 52 tl biraz fazla geldi bana:))
Bizde kullanıyoruz bu tür evde cnm çok güzel ... Tavsiye ederim aslında..
Ben bir tek gidicem bakınıcam eğer olduğum yerde yoksa örnek ürün istemeyi planlıyorum...
O kadar hevesten sonra hayal ettiğimiz gibi güzel çıkmazsa yıkılırım valla:)
Birde en çok mutfağımın uyum içinde olmasını istiyorum... Yok baharatlık farklı kek standı ayrı 2 katlı serviis tabağı ayRı olsun istemiyorum çünkü bunlar genel olarak mutfağın görünen kısmında olucak şeyler...
Görüncede bu yüzden çok heveslendim tabi :)

Günaydın canım...
Bende gidip görücem inş.

Son düzenleme:

günaydin canim!!! Bende öyleyim daha güzel seyler görürüm de aklimda kalir diye almiyorum bazen ama daha güzelini buluncada aklim öbüründe kaliyor. Öyle yada böyle biri kaliyor aklimda iste Ama arastirmak ve acele etmemekte yarar var yinede...

hmm anladim canim. Benim kapakli kahvaltiligim var beya bi heveslenerek almistim ama bazi topiklerde okuyorum kullanisi zor oluyor cok agir hava aldigi icin peynirler kuruyor falan diye. Bence yinede kahvaltiya misafir geldiginde cok s1k olur sofrada yada iftar sofralarinda iftariyelikler icin bence cok hos bir sunum olur.

Haklisin canim ya hepsi uyum icinde olmali yoksa insanin gözünü tirmalar zamanla...

perimm çok güzeller umarım hayal kırıklığı yaşamazsın çok şekerler ya bayıldım ben ..

günaydın kızlarrrr

kizlar bende cumartesi yeni seyler aldim daha dogrusu annem aldi. Sanirim türkiye´de pek bilinmiyor SILEX diye bir ekmek ve lahmacun makinasi annem aldi sagolsun. Bende basucu sürahisi aldim. Az dalga gecmediler benimle. Bu hafta icin almak istediklerimde var ama kendimi frenliyorum bu acele ne bende bilmiyorum yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…