- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
kizlar bende cumartesi yeni seyler aldim daha dogrusu annem aldi. Sanirim türkiye´de pek bilinmiyor SILEX diye bir ekmek ve lahmacun makinasi annem aldi sagolsun. Bende basucu sürahisi aldim. Az dalga gecmediler benimle. Bu hafta icin almak istediklerimde var ama kendimi frenliyorum bu acele ne bende bilmiyorum yaaa....
ilk defa duyuyorum canım ben..güle güle kullançkız bu ne acele yahuuuu
hahahatesekür ederim canim.
ah bende bir bilsem...
günaydin canim!!!Bende öyleyim daha güzel seyler görürüm de aklimda kalir diye almiyorum bazen ama daha güzelini buluncada aklim öbüründe kaliyor. Öyle yada böyle biri kaliyor aklimda iste Ama arastirmak ve acele etmemekte yarar var yinede...
hmm anladim canim. Benim kapakli kahvaltiligim var beya bi heveslenerek almistim ama bazi topiklerde okuyorum kullanisi zor oluyor cok agir hava aldigi icin peynirler kuruyor falan diye. Bence yinedeem o kahvaltiya misafir geldiginde cok s1k olur sofrada yada iftar sofralarinda iftariyelikler icin bence cok hos bir sunum olur.
Haklisin canim ya hepsi uyum icinde olmali yoksa insanin gözünü tirmalar zamanla...
perimm çok güzeller umarım hayal kırıklığı yaşamazsın çok şekerler ya bayıldım ben ..
günaydın kızlarrrr
kizlar bende cumartesi yeni seyler aldim daha dogrusu annem aldi. Sanirim türkiye´de pek bilinmiyor SILEX diye bir ekmek ve lahmacun makinasi annem aldi sagolsun. Bende basucu sürahisi aldim. Az dalga gecmediler benimle. Bu hafta icin almak istediklerimde var ama kendimi frenliyorum bu acele ne bende bilmiyorum yaaa....
canım bşver ya çeyizi
all kendine cicilerr
Canım bizimde porselen kapaklı kahvaltılık ve kapağını kapayıp buzdolabına koyduğun anda hiçbir problem olmuyor gerçekten için rahat olsun canım...
Güle güle kullanırsın inşallah...
Dediğin gibi şıkta duruyorlar...
Günaydın canım... İnşallah canım bugün hep taksit yaptığım yere gidicem...
Bulurum inşallah...
Bulamazsam getirtmelerini rica etcem... Tanıdık abla var o söyler kalitesi nasıl...
Kötüyse almam zaten...
:)) İnsan başladı mı gördükçe alsın istiyor...
Hemde nasıllll :))))
Sanırım çalışıyordun demi canım:26:
Eee öyle olunca insan tamamen almak ister... :)
Güle güle kullan aldıklarını cnm güzel mutlu günlerinde kullanmak nasip olsun...
Gidip gördüm gerçekten beğendim...
Kapaklı kahvaltı seti de çok güzel...
Maliyetine değecek bir şey gerçekten :)
Haftaya cumartesi alırım büyük ihtimal hayırlısı...
Hmm kiz hangi ara gittinde gördün
Hadi bakalim insallah. Hatta gerceklerinide resimlerni eklersin artik alinca...
hahahaha yok kiz kiyafettende hic geri kalirmiyim ben. Her ay yaparim kiyafet alisverisimi...
Geri kaldigim birsey yokki...
valla canim ya insanin aldikca alasi görüyor. Gözümüz gönlümüz doymuyor. Ama tatli heyecanlar iste bunlar. Kapakli kahvaltiliklarin o kadarda kullanissiz olmadigini duymak güzel cünkü ben cok heveslenipte almistim.
Hmm kiz hangi ara gittinde gördün
Hadi bakalim insallah. Hatta gerceklerinide resimlerni eklersin artik alinca...
Cidden hiç vakit kaybetmemişsin :) Güle güle kullan inşallah :)
Valla dayanamadım gittimg ördüm :) Kalitesini beğendim baya...
Ama birde annemin kontrolünden geççek
Bu hafta cumartesi alırım heralde...
Annemle gizli alıyoruz :)
Babamında babaanneme gittiği öğlen annem getirttirir :)))
Toplamda 330 tl gibi yapıcak :):18:
GÜNAYDIN KIZLARRRR
DÜN TAKSİTİMİ ÖDEMEYE GİTTİK ANNEMLE VE EL BLENDERİ ALDIMM ÇOK MUTLUYUM AMA ELLERİNDE KALMAMIŞ BUGÜÜN GETİRİCEKLER EVE
gügüle kullan çok güzelmişş
ay canim bende öyleyim hemen hemen ne alirsam anneme sorarim karari veren yine ben olurum ama annemin görüsünü almadigiim pek sey yok (gizli olanlari saymazsak hehe) . Insan yinede annesinin görüsünü almak istiyor degilmi???
Kiz babandan mi gizli aliyorsunuz??? Ben bazen annemin gereksiz ama benim bayildigim seyleri gizli aliyorum. Yani allinca gösteriyorum gerci artik pek birsey demiyor. Isten geldigimde elimde torba varsa hemen merakla bakar yine ne aldin diye...
Tekrar gülle gülle kullan tatlim. Kac parca 330 tutucak ki???
Saol canım benim...izmir perisi ben çok begendim içinde çok parça var fiyat olarak uygun bence
pamuk helva lahmacun makinesini merak ettim çok severim de
kızlar biz de aşkımla bu bardaklı sürahiden aldık, sevgilim geceleri çok susuyo, komidinde bulunması gerekli diye düşündük, fiyatı 4 tlcik
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
GÜNAYDIN KIZLARRRR
DÜN TAKSİTİMİ ÖDEMEYE GİTTİK ANNEMLE VE EL BLENDERİ ALDIMM ÇOK MUTLUYUM AMA ELLERİNDE KALMAMIŞ BUGÜÜN GETİRİCEKLER EVE
Saol canım... Ben daha lise de okuyorum... 1 sene geç yolladıklarından seneye bitiyor okulum... 93 doğumluyum. Bu sene 18 oluyorum...
O yüzden annemle ben alıyorumve de annnem deneyimli olduğundan kalitesi güzel mi değil mi anneme soruyorum:)
ama taksitleri ben ödüyorum tabi:))
Canım şöyle açıklayım neler inşallah alıcağımı...
6 tane küçük kase ben bunları çerz kasesine benzetiyorum o yüzden çerez kasesi diyorum:30tl
6 tane kupa bardağı:30tl
Kapaklı kahvaltılık (7)parça :52tl annemde çok kullanışlı olduğundan al diyor:)
Çaydanlık:19tl
2 katlı servis tabağı:19tl
Baharatlık:80 tl
Kaşık kasesi:6 tl
25 cm fırın kabı:12tl
30 cm fırın kabı:18 tl
Kek standı:45tl
Yağlık sirkelik takımı:15
işte 326 tl gibi birşey yapıyor...
Saol canım benim...
HAdi ya 4 tl çok uygunmuş..
Bende çoğu gece su içmeye giderim güzel bir şey düşünmüşsünüz canım...
Güle güle kullanın...
HAdi cnm bnm hayırlısı olsun... Mutlulukla kullanmak nasip olsun...
sedefonur ben de aldım aynı başucu sürahisinden ve evdekilerin dalga konusu oldum :) Bir o eksik kalmıştı gibilerinden :)
izmirperisi, ne güzel erkenden başlamışsın hazırlıklara. Mart'ta 25 olacağım ben. Anca uyandım :)
tatlikis, güle güle kullan :)
teşekkür ederimmsenin çeyizlerini ne zaman görücez acaba almila:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?