- Konu Sahibi december90
-
saol canım amin.giidp bakmışsın içine sinmiş ne zaman alıyorsunn bakalım
sedefonur ben de aldım aynı başucu sürahisinden ve evdekilerin dalga konusu oldum :) Bir o eksik kalmıştı gibilerinden :)
izmirperisi, ne güzel erkenden başlamışsın hazırlıklara. Mart'ta 25 olacağım ben. Anca uyandım :)
tatlikis, güle güle kullan :)
izmir perisi ben çok begendim içinde çok parça var fiyat olarak uygun bence
pamuk helva lahmacun makinesini merak ettim çok severim de
kızlar biz de aşkımla bu bardaklı sürahiden aldık, sevgilim geceleri çok susuyo, komidinde bulunması gerekli diye düşündük, fiyatı 4 tlcik
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
GÜNAYDIN KIZLARRRR
DÜN TAKSİTİMİ ÖDEMEYE GİTTİK ANNEMLE VE EL BLENDERİ ALDIMM ÇOK MUTLUYUM AMA ELLERİNDE KALMAMIŞ BUGÜÜN GETİRİCEKLER EVE
Saol canım... Ben daha lise de okuyorum... 1 sene geç yolladıklarından seneye bitiyor okulum... 93 doğumluyum. Bu sene 18 oluyorum...
O yüzden annemle ben alıyorumve de annnem deneyimli olduğundan kalitesi güzel mi değil mi anneme soruyorum:)
ama taksitleri ben ödüyorum tabi:))
Canım şöyle açıklayım neler inşallah alıcağımı...
6 tane küçük kase ben bunları çerz kasesine benzetiyorum o yüzden çerez kasesi diyorum:30tl
6 tane kupa bardağı:30tl
Kapaklı kahvaltılık (7)parça :52tl annemde çok kullanışlı olduğundan al diyor:)
Çaydanlık:19tl
2 katlı servis tabağı:19tl
Baharatlık:80 tl
Kaşık kasesi:6 tl
25 cm fırın kabı:12tl
30 cm fırın kabı:18 tl
Kek standı:45tl
Yağlık sirkelik takımı:15
işte 326 tl gibi birşey yapıyor...
sedefonur ben de aldım aynı başucu sürahisinden ve evdekilerin dalga konusu oldum :) Bir o eksik kalmıştı gibilerinden :)
izmirperisi, ne güzel erkenden başlamışsın hazırlıklara. Mart'ta 25 olacağım ben. Anca uyandım :)
tatlikis, güle güle kullan :)
oy oy oy nasilda düsünürmüs sevgilisiniallah bozmasin canim. Bende cumartesi almistim. Ama ben 12 tl aldim. 5,90 euro üc katini ödemisim almanyada. Lahmacun ve ekmek falan yapiliyor makinede aksam eklerim resmini.
bu arada unutum gülle gülle kullan tatlim..
gülle gülle kullan tatlim. Güzel bir secim yapmissin..
Hmm anladim canim nedense ben seni bneim yaslarimda falan diye düsünüyordumbende genelde hep anneme sorarim anne alayim mi ne düsünüyorsun nasil falan diye. Hatta gecen cumartesi annem ben ve bir yakinimiz gitti ne göstersem eee senin var diyorlar sonradan sudada bak bunada bak. Bende anlamadim gitti bunlari. Sagolsun annemde cok alir bana. Ben calisiyorum ama annem sagolsun alir.
Canim bence 326 tl bu kadar parca icin uygun. Pazarlik falanda yapsin kiz annen. Benimki acayip yapar ve kesin yapar. Hep ayni taktik. "KIz ceyizi icin"
aynen canim bende cumartesi almistim az dalga gecmediler. Yok elinden düser falan filan dalga gectilerde gectiler... Bende siz birsey bilmiyorsunuz beni kiskaniyorsunuz diyorum hep
Canım hala araştırıyorum aslında....
Ama bu cumartesi ya da haftaya cumartesi olabilir :)
gülle gülle kullan tatlim. Güzel bir secim yapmissin..
aynen canim bende cumartesi almistim az dalga gecmediler. Yok elinden düser falan filan dalga gectilerde gectiler... Bende siz birsey bilmiyorsunuz beni kiskaniyorsunuz diyorum hep
:)) Evdekiler için eğlence malzemesi zaten çeyizler. Reçellikmiş de baş ucu sürahisiymiş salata kurutucusuymuş da yok bilmem neymiş:)
Yine de hevesimizi kıramazlar :)
izmir perisi ben çok begendim içinde çok parça var fiyat olarak uygun bence
pamuk helva lahmacun makinesini merak ettim çok severim de
kızlar biz de aşkımla bu bardaklı sürahiden aldık, sevgilim geceleri çok susuyo, komidinde bulunması gerekli diye düşündük, fiyatı 4 tlcik
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
GÜNAYDIN KIZLARRRR
DÜN TAKSİTİMİ ÖDEMEYE GİTTİK ANNEMLE VE EL BLENDERİ ALDIMM ÇOK MUTLUYUM AMA ELLERİNDE KALMAMIŞ BUGÜÜN GETİRİCEKLER EVE
canım güle güle kullan hayırlı olsun
saol canım benim
ben sölim sana paşabahçe markası marketlerde felan satılır genelde
saol canım. marketlerde hiç görmedim yada denk gelmedi. züccaciyeye bakmak lazım bi
canım sen nişanlıydın dimi?
Henüz sözlü ya da nişanlı değilim :) Mayıs- Haziran gibi inşallah .
Bende aranıza katılayım. henüz söz olmadı bekliyorum bakalım ne zaman kısmet olacak. Ben de yavaş yavaş başladım çeyiz olayına. Çok fazla bişey almak istemiyorum yani kullanmayacağım şeyler.
Nevresim takımlarım, yatak örtüm, battaniyem, pike takımlarım ama öyle işli boncuklu filan değil polonun var çok hoşuma giderek almıştım, yemek takımım, çatal kaşık takımım, yani epeyi birşey var.
Almak istediğim şeyler mutfak eşyaları. Öncelikle tost makinası istiyorum. Düdüklü tence, teflon ve çelik tencere tk. daha istiyorum. Şimdi sırada bunlar var. Onun araştırması içindeyim şimdilerde.
ooo çeyiz meraklısıyım demiştin insan topiği olduğunu söyler illa bizmi arayalım yani tatlikis
valla bacı beni biliyosun zaten çok fazla çeyiz meraklısıyım
çeyizime hep en kaliteli olsun istiyorum en güzel benim çeyizim olsun istiyorum
öyle yemek takımı vs. modası geçicek şeyler almam
sandık çeyizi yapılıyo yavaştan
şimdilik 7 tane nevresim takımım var hepsi markadır taç ve özdilek
tupperware bayağbişey aldım saklama kapları baharatlık bıçak hamur mayalama kabı peynir kabı vs.
şimdide tupperware rende ve minişef düşünüyorum
polaristen ev terliği aldım tanesi 60 tl 2 tane aldım çok şık pullu topuklu
geçen hafta sunset ten 2 tane pijama takımı aldım oda 60 lira tanesi
liflerim var 50-60 tane
30 tane çetik
30 tane tülbent
südyen takımlarım var çok güzell NBB den aldım
30-40 tane alt külot var
ayrıca daha evlenmeme enn azz 3 sene var yani ben evlenene kadarr ohooo dahada çoğalırlarr sandık çeyizimdeki çetikler lifler tülbentler çamaşırlarrr
ayyy aklıma gelmiyoki daha :26: yani sandık çeyizim hazır namaz bürgüsü arası yatak odası mutfağı bilmem nesi
aman dantelin modası geçti de çeyizde bulunsun hesabı
babaannem banyo paspas takımı almış el örgüsü saçaklı ipten 80 lira vermiş
onun dışında kab kaşık tabak tencere almadım modası geçer hevesim kalmasın diyorum
sizce doğrumu yapıyorum :13:
sozlenmeyenler arasında sozlenenler oldumu hic acaba
Bende aranıza katılayım. henüz söz olmadı bekliyorum bakalım ne zaman kısmet olacak. Ben de yavaş yavaş başladım çeyiz olayına. Çok fazla bişey almak istemiyorum yani kullanmayacağım şeyler.
Nevresim takımlarım, yatak örtüm, battaniyem, pike takımlarım ama öyle işli boncuklu filan değil polonun var çok hoşuma giderek almıştım, yemek takımım, çatal kaşık takımım, yani epeyi birşey var.
Almak istediğim şeyler mutfak eşyaları. Öncelikle tost makinası istiyorum. Düdüklü tence, teflon ve çelik tencere tk. daha istiyorum. Şimdi sırada bunlar var. Onun araştırması içindeyim şimdilerde.
ooo çeyiz meraklısıyım demiştin insan topiği olduğunu söyler illa bizmi arayalım yani tatlikis
valla bacı beni biliyosun zaten çok fazla çeyiz meraklısıyım
çeyizime hep en kaliteli olsun istiyorum en güzel benim çeyizim olsun istiyorum
öyle yemek takımı vs. modası geçicek şeyler almam
sandık çeyizi yapılıyo yavaştan
şimdilik 7 tane nevresim takımım var hepsi markadır taç ve özdilek
tupperware bayağbişey aldım saklama kapları baharatlık bıçak hamur mayalama kabı peynir kabı vs.
şimdide tupperware rende ve minişef düşünüyorum
polaristen ev terliği aldım tanesi 60 tl 2 tane aldım çok şık pullu topuklu
geçen hafta sunset ten 2 tane pijama takımı aldım oda 60 lira tanesi
liflerim var 50-60 tane
30 tane çetik
30 tane tülbent
südyen takımlarım var çok güzell NBB den aldım
30-40 tane alt külot var
ayrıca daha evlenmeme enn azz 3 sene var yani ben evlenene kadarr ohooo dahada çoğalırlarr sandık çeyizimdeki çetikler lifler tülbentler çamaşırlarrr
ayyy aklıma gelmiyoki daha :26: yani sandık çeyizim hazır namaz bürgüsü arası yatak odası mutfağı bilmem nesi
aman dantelin modası geçti de çeyizde bulunsun hesabı
babaannem banyo paspas takımı almış el örgüsü saçaklı ipten 80 lira vermiş
onun dışında kab kaşık tabak tencere almadım modası geçer hevesim kalmasın diyorum
sizce doğrumu yapıyorum :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?