sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

patige bazilari cetik der tatlim..

Kızlarrr çok sevdiğim bi arkadaşım bana bugün bir makas hediye etti. nişan makası :112: çokkk begendim sizlerle paylaşmak istedim

Eklentiler

• $IMG0454A.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 41
günaydın kızlarr

ayy evet evet koyunn resimlerişii görelim içimiz,gnlümüz açılsın

Kızlarrrr rengini çok beğendiğim su ısıtıcısı. Bugün alayım diye kafayı koydum. ama birde size sormak istiyorum. Sizce Nasıl??? :44: :26:

Kızlarrrr rengini çok beğendiğim su ısıtıcısı. Bugün alayım diye kafayı koydum. ama birde size sormak istiyorum. Sizce Nasıl??? :44: :26:

canim bence rengide modelide cok hos. Bende bu modelde bi su isiticiya bayilmistim ama benim rengi degisen bir tane vardi almadim tabi ama her gördügümde aklim kaliyor...bence cok hos...

kızlarrrr rengini çok beğendiğim su ısıtıcısı. Bugün alayım diye kafayı koydum. Ama birde size sormak istiyorum. Sizce nasıl??? :44: :26:

içine sindiyse al tatlım.ama bütün mutfak eşyan aynı renk olsun:))

ben siyah aldım mesela hepsini o şekilde almayı düşünüyorum bi kırmızı,biri siyah,biri beyaz benim tarzım değil

canim bence rengide modelide cok hos. Bende bu modelde bi su isiticiya bayilmistim ama benim rengi degisen bir tane vardi almadim tabi ama her gördügümde aklim kaliyor...bence cok hos...

ayy öle canım yaa az önce araştırırken farklı markanın aynı renkte ürününü gördüm oda güzelmişşş karar veremedim :26: :44: çok kötü bir durum

içine sindiyse al tatlım.ama bütün mutfak eşyan aynı renk olsun:))

ben siyah aldım mesela hepsini o şekilde almayı düşünüyorum bi kırmızı,biri siyah,biri beyaz benim tarzım değil

aynen tatlım bende bu tarz küçük mutfak aletlerini kırmızı yapmayı düşünüyorum çokk hoşuma gidiyyoo bu renk :87:

aynen tatlım bende bu tarz küçük mutfak aletlerini kırmızı yapmayı düşünüyorum çokk hoşuma gidiyyoo bu renk :87:

bend easlınd akırmızı düşünüyordum ama braunun el blenderini alıncaa hepsini siyah almak zorundayımm

koysana onunda resmini canımm görelim
tantitoniden görmüşsündür kesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…