- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi december90
-
tatlım valla unutmuşum
heyyy maşallahhh ne çok şeyin var öylee
canım içine sinip aldıktan sonra modası geçer felan diye düşünme..niaşnlılık döneminde aldığımzda 1 sene nişanlı kalınca evlendiğinde modası geçti diye başka mı alıcan yooo o yüzden içine sinen tencere,çatal bıçak alalbilirsin ben öle yapıcam canımmmm..
çetik ne kız ben bilmiyorumm
Kızlarrrçok sevdiğim bi arkadaşım bana bugün bir makas hediye etti. nişan makası :112: çokkk begendim sizlerle paylaşmak istedim
cok hos canim..eee nisan ne zaman bakalim??
kızlar birgün heosini tek tek çeker eklerim buraya fotolarını
kızlar birgün heosini tek tek çeker eklerim buraya fotolarını
Kızlarrrçok sevdiğim bi arkadaşım bana bugün bir makas hediye etti. nişan makası :112: çokkk begendim sizlerle paylaşmak istedim
Kızlarrrr rengini çok beğendiğim su ısıtıcısı. Bugün alayım diye kafayı koydum.ama birde size sormak istiyorum. Sizce Nasıl??? :44: :26:
kızlarrrr rengini çok beğendiğim su ısıtıcısı. Bugün alayım diye kafayı koydum.Ama birde size sormak istiyorum. Sizce nasıl??? :44: :26:
canim bence rengide modelide cok hos. Bende bu modelde bi su isiticiya bayilmistim ama benim rengi degisen bir tane vardi almadim tabi ama her gördügümde aklim kaliyor...bence cok hos...
içine sindiyse al tatlım.ama bütün mutfak eşyan aynı renk olsun:))
ben siyah aldım mesela hepsini o şekilde almayı düşünüyorum bi kırmızı,biri siyah,biri beyaz benim tarzım değil
ayy öle canım yaa az önce araştırırken farklı markanın aynı renkte ürününü gördüm oda güzelmişşş karar veremedim :26::44: çok kötü bir durum
aynen tatlım bende bu tarz küçük mutfak aletlerini kırmızı yapmayı düşünüyorum çokk hoşuma gidiyyoo bu renk :87:
Ilk eklendiğin daha güzel bence canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?