- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi december90
-
Ilk eklendiğin daha güzel bence canımm
evett o daha farklı ama kulpu açısından kulanışlı olurmuu olmaz mı o yüzden tereddütte kaldım
canım benim güle güle kullanGÜNAYDIN KIZLARRRR
DÜN TAKSİTİMİ ÖDEMEYE GİTTİK ANNEMLE VE EL BLENDERİ ALDIMM ÇOK MUTLUYUM AMA ELLERİNDE KALMAMIŞ BUGÜÜN GETİRİCEKLER EVE
sağol izmir perimSaol canım benim...
HAdi ya 4 tl çok uygunmuş..
Bende çoğu gece su içmeye giderim güzel bir şey düşünmüşsünüz canım...
Güle güle kullanın...
hahahasedefonur ben de aldım aynı başucu sürahisinden ve evdekilerin dalga konusu oldum :) Bir o eksik kalmıştı gibilerinden :)
sağol pamuk helvam güle güle kullanalım ikimizde :13: almanya o kadar pahalı mı :44: 3 katını duyunca şok oldumoy oy oy nasilda düsünürmüs sevgilisiniallah bozmasin canim. Bende cumartesi almistim. Ama ben 12 tl aldim. 5,90 euro üc katini ödemisim almanyada. Lahmacun ve ekmek falan yapiliyor makinede aksam eklerim resmini.
bu arada unutum gülle gülle kullan tatlim..
ay bende bu sürahiyi seviyorum bardaklı filann :) markası ne canım bunun?
ayy burası tam benlikmişbende de henüz söz nişan yok ama bahara nişan eylülde de düğün olacak Allah nasip ederse...eskiden hiç sevmezdim çeyiz sohbetlerini şimdi tam bi meraklısı oldum..artık yavaştan başladım bakalım hayırlısı
daha sevgilim bile yok ben de yazsam olur mu buraya
ama kulğpunu yana atıyorsundur rahatlıkla kullanııodur internetten oku yorumları canım..
Kızlarrrr rengini çok beğendiğim su ısıtıcısı. Bugün alayım diye kafayı koydum.ama birde size sormak istiyorum. Sizce Nasıl??? :44: :26:
tabikide katılabilirsinn
hoşgeldiniz arkadaşlarrrr.
Günaydınnlarrrrr
Günaydınllaarr
çok güzel tatlıl bunu kesinlikle al bence.
kız nerelrdesin sen hiç gözükmüyorsunn
sedefcim teşekkür ederim
[sıze="3"]meraba kızlar!!!!ben bişi sorucam biz şimdi 3 kız kardeşiz...annem çeyizde hediyelik dışında düz havlu dışında 20 havlu 20 patik 20 yemeni ve 10 ar tanede namazlık koyarım başkada koyamam dio sizce yeterlimi yoksa az mı olur :44:[/sıze]
aaaa çok güzellerrrr pasta takımın favorimdi:)helekii ekmek kutusu felan onlar içindeki hepsini mi aldınnn
tost makinesi ve tencerenin markası ne canım?
Güle güle kullan
canımschafer 210 a aldım tost makinasıda arçelik lal150 lira
canımschafer 210 a aldım tost makinasıda arçelik lal150 liraCanım o setin hepsini almadım sadece 3 lü erzak kutusunu almadım onun yerine bievden hepsi kırmızı olanı aldım pasta takımına bayılarak aldım olmasına rağmen dayanamadımm harika çünkü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?