sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

GÜNAYDIN KIZLARRRR

DÜN TAKSİTİMİ ÖDEMEYE GİTTİK ANNEMLE VE EL BLENDERİ ALDIMM ÇOK MUTLUYUM AMA ELLERİNDE KALMAMIŞ BUGÜÜN GETİRİCEKLER EVE

canım benim güle güle kullan
Saol canım benim...
HAdi ya 4 tl çok uygunmuş..
Bende çoğu gece su içmeye giderim güzel bir şey düşünmüşsünüz canım...
Güle güle kullanın...
sağol izmir perim

sedefonur ben de aldım aynı başucu sürahisinden ve evdekilerin dalga konusu oldum :) Bir o eksik kalmıştı gibilerinden :)
hahaha bi de bu benim çeyizime aldığım 3. parça

sağol pamuk helvam güle güle kullanalım ikimizde :13: almanya o kadar pahalı mı :44: 3 katını duyunca şok oldum

ay bende bu sürahiyi seviyorum bardaklı filann :) markası ne canım bunun?

paşabahçe tatlım

ayy burası tam benlikmiş bende de henüz söz nişan yok ama bahara nişan eylülde de düğün olacak Allah nasip ederse...eskiden hiç sevmezdim çeyiz sohbetlerini şimdi tam bi meraklısı oldum..artık yavaştan başladım bakalım hayırlısı

tabikide katılabilirsinn

hoşgeldiniz arkadaşlarrrr.

Günaydınnlarrrrr

meraba kızlar!!!!ben bişi sorucam biz şimdi 3 kız kardeşiz...annem çeyizde hediyelik dışında düz havlu dışında 20 havlu 20 patik 20 yemeni ve 10 ar tanede namazlık koyarım başkada koyamam dio sizce yeterlimi yoksa az mı olur :44:

meraba canım..
Yeterlidir tabi tatlım..evlendikten sonra kendinde alırsın canım

aaaa çok güzellerrrr pasta takımın favorimdi:)helekii ekmek kutusu felan onlar içindeki hepsini mi aldınnn

tost makinesi ve tencerenin markası ne canım?

Güle güle kullan

canımschafer 210 a aldım tost makinasıda arçelik lal150 lira canım o setin hepsini almadım sadece 3 lü erzak kutusunu almadım onun yerine bievden hepsi kırmızı olanı aldım pasta takımına bayılarak aldım olmasına rağmen dayanamadımm harika çünkü:)

Son düzenleme:

hımmm kaça aldın erzak kutusunu tatlımm
ama gerçekten çok hoş yani dayanamıyor insan

sözlü müsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…