sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

evet canım benim su anda sözlüm askerde bende hazırlanıyorum işte 37 liraya aldım canım mutfagım tamamen kırmızı

hımm ne kadar kaldı gelmesine canım..çeyiz topiğin var mı bakalım demeye.allah kavuştursun canım

evet canım benim su anda sözlüm askerde bende hazırlanıyorum işte 37 liraya aldım canım mutfagım tamamen kırmızı

hımm ne kadar kaldı gelmesine canım..çeyiz topiğin var mı bakalım demeye.allah kavuştursun canım

arkadaslar bu arada semaver almayı düşünenler için piyasada 175 lira ben 95 liraya internetten aldım isteyen varsa özelden stenin adresini verebilirim

Son düzenleme:
kızlar selam;
sevgililer günü için sevgilime pijama takımı,çorap,iç çamaşırı aldım...pazar günü kutlıcaz...kalpli kurabiyeler yapmayı planlıyorum birde kurabiyeler için bir kavanoz hazırladım...birde internetten orjinal bir okul takdir belgesini sevgilime göre değiştirdim birde kırmızı karton aldım kalp şeklinde kestim ve güzel sözler yazdım...

inşallah beğenir...nasıl sizce?

tabaklarında çok hoş ..

askerin gelmesine az zaman kalmışş..bende asker yolu beklemiştim
hemen nişan düşünüyor musunuz tatlım?

neslihancımmmm kaanın hayatında başkası varmış ya bir inssan nasl hemencecik hayatına birini sokabiliyor..

neslihancımmmm kaanın hayatında başkası varmış ya bir inssan nasl hemencecik hayatına birini sokabiliyor..

canim benim ya sakin kendini üzme, vermis oldugun kararin ne kadar dogru oldugunu sana birkez daha göstermis iste. Ama sanirim ne olursa olsun insana koyan birsey eski sevgilinin hayatinda yeni biri oldugunu duymak.

Canim o senin gecmisinde kalmali konularini okudum ve neler yasadigini ne zor günler gecirdigini az cok anliyabiliyorum. Ve hep söyle düsün sen degil asil kaybeden o sana yaptigi yanlislar yüzünden o kaybeti. Senin icin rahat olsun. Bosver kiminle ne yapiyorsada yapsin. Senin karsina seni üzmeyecek senin degerini bilecek sana güvenen ve saygi duyan biri cikar, cikacakta insallah ben inaniyorum sende inan buna. Ben önüme öyle umutla bakiyorumki ve hep dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…