- Konu Sahibi december90
-
Bu takımın markası nedir öğrenebilir miyim? Çok hoşuma gitti. Bu arada güzel güle güel günlerde huzurla kullan inşallah.
HIMM BEN YARIN GÖRÜÜRM ARTIK ALDIKLARINI:))
2 MİLYAR KÜSÜR BARDAKTA İÇİNDE CANIM EVET MİSAFİR İÇİN DÜŞÜNÜYORUM.Bulaşık makinesine yerleştirmke zor diyolar herkes bişlere sölüyor kafam karışıyor ya.ben pek kare setleri beğenmişimdir.
gerçi ortada ne nişan ne söz nede sevgili var acelem neye bilmiyorum
8 tane nevresim takımım,2 tane hamam takımım ,2 tane normal havlum, birde arzumun çaycı sı var 2 tane de su bardağı ,tupperwareden hamur saklama ,prenses tacım var o kadar
hiçbişeyim yok benm ya..
benim yemek takımımda 1,850,00 tl diydi ama gerünce aşık oldum resmen kampanyada aldım daha ucuza geldi .... kampanyada olmasa alırmıydım kocaman bi evetttttttt
Amin inşallah canım hepimizin...
İnşallah canım hepimiz aynı şekilde sağlıkla huzurla kullanalım...
Ekle tabi bende bakarım :)
Teşekkürler canım... Amin...
:) Fiyatı gerçekten güzelmiş...
Bence para biriktirebilirsin...
Taksit ödüyor gibi...
Hem peşin daha indirimli gelir :)
az şey olur mu canım... 0 dan başlamaktansa bu şekilde almak çok güzel bence...
Ki aldıkların hiçe sayılacak şeyler değil gayette güzel bir şekilde her zaman el altında olup kullanılacak şeyler...
Güle güle kullanın inşallah...
R.EDERİM CANIM
fiyatı güzel ama kendiside güzel ya:)
işte onu yapamıyorum biriktiremiyorum para ben
aslında öle yapsam daha uygun alır ve birok şeyimi öle alırım ama yapamıyorum malesef
öle mi dersin canım
çok saol canım ya rahatladım birazcık:)
o zaman resimlerini çekip topik açıcam kendime ait bir çeyiz topiğim olsun benimde
kendiside güzeldir eminim :)
ama açıkçası 2,500 de biraz fazla sadece yemek takımı için :)
parayı bende biriktiremezdim aslaa :)
ama taksit açınca ister istemez koydum.
Kendine bir banka hesabı açabilirsin aslında canım hım?
O zaman istediğinde hem çekemezsinde hemde geleceğine çok güzel bir yatırım olmuş olur..
Nakitte gerçekten çok fazla indiriyorlar...
Arkadaşımın falan altın hesabı var bayada güzel parası oldu bankada :)
tavsiye ederim kesinlikle... Düğün zamanı ya da çeyiz öyle bir güzel gelirki :)))
tabi ama haberde ver...
Bende düşündüm topiğim olsun çeyiz... Ama daha zamanım olduğundan 2 yıl sonra açmaya karar verdim... Hem o zaman fotolarını çekip çekip koyarım :) o zamanın telaşıda bir tatlı olcağı için o zaman açacağım :)
aday bulunca daha çk heesleniriz kesin dediğin gibi
aslında var gibi biri ama çok şartları olan çalışmamı istemeyen,ailesiyle yaşamamı isteyen (bi 3 sene ufak kardeşi evlenene kadar oda 17 yaşında daha),kapanmamı isteyen bir insan
bunlar bana zor ve ailemde uzakta yaşıcam bn istda o sakaryada yani. zo bu şartlar felan baskı yapıyo seven insan yapar,hem cümlesi evlili üzerine ben bu kadar evlilik meraklısı bir erkek tanımadım
peki tükiyeye gelme ihtimalin yok mu canım paranı biriktirip türkiyeye gelince alsanne güzel ben de tupperwarelerden almak istiyorum evet pahalı aslında karacadada beğendim ben yemek takımı 2 tane var onların resimlerini koyim canım.
bir liste yaptımki bunalıma girdim resmen çk çalışmam lazım diyorum .
lüzümsuz yere harcama yapmammam gerekiyor,elde para tutamıyorum ben malesef.çeyek alıp koyım diyorum ama yapamıyorum.
İnşallah canım hepimiz aynı şekilde sağlıkla huzurla kullanalım...Ekle tabi bende bakarım:)
bana da öle geliyor bir parçası kırıldığında olmuyor kullanışsız oluyor sanki
şu altın hesabını hep merak etmişimdir hiçbilgi alamıyorum nasıl oluyor anlatabilir misin canım bana biraz?
Nasl birikim oluyor
bend eistiyorum bi yandan senin gibi düşüüyorum ortada sevgilimde yok 1 ocakta ayrıldım kendilerindenama yinede alıyorum almak için çabalıyorum yani.
Bence 2 yıla kadar dayanamaz açarsın sende yinede bakarsın o zaman o yorumları okursun daha çk var derke nerden nereye gelmişim dersin
Ins aksama eklerim yeni aldiklarimi...senin en cok ekledigin günlük yemek takimi cok seker hem rengi hem kendi. ÖZelikle corba kasesinin sekli cok hosuma gitti...
canim benim ya cok zor bir durum konu evlilik olunca insan bin kere düsünüyor. Bir kere olacak seyler bunlar neticede. Rabbim en basta hayirlisini nasip etsin.
Koy koy resimleride onlarida bir görelim. Ay benim tupperwarem cok insallah koyacak yer buluyorum sagolsun hep annemde aliyor komsumuzda saticisi olunca aldimda aldim yoksa bu kadar almazdim. Aynen bende senin gibiyim en cokta kiyafete para harciyorum ceyizlerimin yaninda annem cok kiziyor ama calisincada almak gerekiyor aslinda. Ama sükür bir kisminida kenara atabiliyorum bekarken birikim yapmak daha kolay cünkü, ben bi ara ceyrek aliyordum ama artik oda beya bi pahali almiyorum.
Genelde yazda türkiyeye geldigimde alirim kesin birseyler gecen yaz mesela kütahyanin ceyiz setini aldim, ufak tefek seyler ve bornoz seti. Allahtan ailem arabayla gitttide yemek takimini ve catal bicak takimini getirebildim. Almak birsey degilde getirmek dert. Ucaklada neredeyse imkansiz yük bakimindan killoya giriyor. Bu yaz insallah ev teksil ürünlerine odaklanicam türkiyede. Yatak örtüsü nevresim falan..
Canım tam detay bilmiyorum... Perşembe okula gidicem... o zaman öğrenir akşamına yazarım...
Bu arada hayırlısı böyleymiş böyle olmuş sakın üzülme...
İnşallah en yakın zamanda her zaman ömür boyu mutlu olunacak huzur duyulacak biriyle tanışırsın canım...
Tam modellerini çıkartamıyorum netten... O yüzden de bekliyorum... Seneye yaza açarım topiği inaşllah :)
O zaman akşama bende bakarım :)
kızlar çok güzel aldıklarınız iş başvurusu yaptığım yerlerden haberler çıkmayab başladı bende en kısa sürede henüz koca adayı olmayan biri olarakçeyiz serüvenime sizlerin yanında katılacağım aldıklarınızı iyi günlerde kullanırsınız inşallah tatlişkolarım benim
iyi günlerde kullan canım güzelmiş hepsi...
kızlar bence misafirlik için yemek takımı yuvarlak olmalı, çünkü bir defa alınacak ve ömür boyu o kullanılacak, modası çabuk geçer diye korkuyorum ben... çok şükür güzel bi işim var ama yine de o kadar para bayılamam... ben hisardan aldım yemek takımı, çatal kaşık bıçak takımı, tencere takımı, teflon tencere takımı, düdüklü tencere, çaydanlık cezve takımı, 3lü sahan takımı, kevgir seti ve noble life kahvaltı takımını 2480 liraya 12 taksitle aldım, çok beğenerek almama rağmen bazen pişman olduğum oluyor... marka diye pahalıya kaçtığımı düşünüyorum... okuldaki öğretmn arkadaşlarımın ya hiç yok ya da daha uygun markaların setlernden var... onlara bakınca kendimi müsrifmiş gibi hissediyorum...
valla bence ilerisini dedüşünün modası geçer, bide bi dünya para bayılmayın 2 parça şey için...
ben günlük yemek takımını kare alacağım, her an elimin altında olucak ona baya bi para vererek almayı düşünüyorum... enazından bi misafir gelse de yemek takımını kullansam demicem... ben kendimi biliyorum dolabın kapağını açar açar misafir takımını severim yoksa...
yani ben sürekli kullanacağım için günlük yemek takımına daha çok önem veriyorum....
kızlar ben de sizlerdenimm :13:
fikir alışverişi için hemen koştum geldim
5 yıldır süren bi ilişkim var
ama okul, askerlik, iş vb yüzünden bi 5 yıl daha beklicez sanırım
çeyize de ufak ufak başlamak lazım ama..
ben çeyizimde sevgilimle ortak zevkimiz olan şeylerin olmasını istiyorum :97: sonuçta onları birlikte kullanıcaz
geçen yaz bir şey bir şey görüp beğenmiştik, sadece onu aldım çeyize
6 lı pasta tabağı ve çay bardaklarıyla birlikte bi takım aldım; bir de 6 lı yine aynı pasta tabakları ve kahve fincanlarıyla birlikte bi takım aldım. yani pasta tabakları aynı olduğundan 12 li takım gibi oldu, sadece bardakları farklı, şu anda teyzoşta kalıyorum eve gidince fotoğrafları eklerim
bu aldığım takım cam. bir de porselen almak lazım
çok şey beğeniyorum; ama ilerde modası geçer de beğenmem diye korkuyorum :96:
bir de anneciğimin yaptığı kumaş boyamalar var, onlar da vitrin takımı masa örtüsü havlular falan
bir de ahşap boyamalar var, ekmeklik, elek, makyaj kutuları falan..
kaynanişim de dantel örüyo
bi ara resimleri eklerim kızlar
kızlar bence misafirlik için yemek takımı yuvarlak olmalı, çünkü bir defa alınacak ve ömür boyu o kullanılacak, modası çabuk geçer diye korkuyorum ben... çok şükür güzel bi işim var ama yine de o kadar para bayılamam... ben hisardan aldım yemek takımı, çatal kaşık bıçak takımı, tencere takımı, teflon tencere takımı, düdüklü tencere, çaydanlık cezve takımı, 3lü sahan takımı, kevgir seti ve noble life kahvaltı takımını 2480 liraya 12 taksitle aldım, çok beğenerek almama rağmen bazen pişman olduğum oluyor... marka diye pahalıya kaçtığımı düşünüyorum... okuldaki öğretmn arkadaşlarımın ya hiç yok ya da daha uygun markaların setlernden var... onlara bakınca kendimi müsrifmiş gibi hissediyorum...
valla bence ilerisini dedüşünün modası geçer, bide bi dünya para bayılmayın 2 parça şey için...
ben günlük yemek takımını kare alacağım, her an elimin altında olucak ona baya bi para vererek almayı düşünüyorum... enazından bi misafir gelse de yemek takımını kullansam demicem... ben kendimi biliyorum dolabın kapağını açar açar misafir takımını severim yoksa...
yani ben sürekli kullanacağım için günlük yemek takımına daha çok önem veriyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?