- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
kızlar ben de sizlerdenimm :13:
fikir alışverişi için hemen koştum geldim
5 yıldır süren bi ilişkim var
ama okul, askerlik, iş vb yüzünden bi 5 yıl daha beklicez sanırım
çeyize de ufak ufak başlamak lazım ama..
ben çeyizimde sevgilimle ortak zevkimiz olan şeylerin olmasını istiyorum :97: sonuçta onları birlikte kullanıcaz
geçen yaz bir şey bir şey görüp beğenmiştik, sadece onu aldım çeyize
6 lı pasta tabağı ve çay bardaklarıyla birlikte bi takım aldım; bir de 6 lı yine aynı pasta tabakları ve kahve fincanlarıyla birlikte bi takım aldım. yani pasta tabakları aynı olduğundan 12 li takım gibi oldu, sadece bardakları farklı, şu anda teyzoşta kalıyorum eve gidince fotoğrafları eklerim
bu aldığım takım cam. bir de porselen almak lazım
çok şey beğeniyorum; ama ilerde modası geçer de beğenmem diye korkuyorum :96:
bir de anneciğimin yaptığı kumaş boyamalar var, onlar da vitrin takımı masa örtüsü havlular falan
bir de ahşap boyamalar var, ekmeklik, elek, makyaj kutuları falan..
kaynanişim de dantel örüyo
bi ara resimleri eklerim kızlar
kızlar bence misafirlik için yemek takımı yuvarlak olmalı, çünkü bir defa alınacak ve ömür boyu o kullanılacak, modası çabuk geçer diye korkuyorum ben... çok şükür güzel bi işim var ama yine de o kadar para bayılamam... ben hisardan aldım yemek takımı, çatal kaşık bıçak takımı, tencere takımı, teflon tencere takımı, düdüklü tencere, çaydanlık cezve takımı, 3lü sahan takımı, kevgir seti ve noble life kahvaltı takımını 2480 liraya 12 taksitle aldım, çok beğenerek almama rağmen bazen pişman olduğum oluyor... marka diye pahalıya kaçtığımı düşünüyorum... okuldaki öğretmn arkadaşlarımın ya hiç yok ya da daha uygun markaların setlernden var... onlara bakınca kendimi müsrifmiş gibi hissediyorum...
valla bence ilerisini dedüşünün modası geçer, bide bi dünya para bayılmayın 2 parça şey için...
ben günlük yemek takımını kare alacağım, her an elimin altında olucak ona baya bi para vererek almayı düşünüyorum... enazından bi misafir gelse de yemek takımını kullansam demicem... ben kendimi biliyorum dolabın kapağını açar açar misafir takımını severim yoksa...
yani ben sürekli kullanacağım için günlük yemek takımına daha çok önem veriyorum....
Hepsi çok güzel ...
Nevresimler çok hoşuma gitti ilki özellikle...
Mrb canım...
Ekle ekle bakarız :)
Güle güle kullan en başta :)
Bence fiyat olarak gayet normel almışsın...
Ayrıca bencede günlük takım önemli tabiki...
Sonuçta tüm bunları beraber yaşıcaksınız ve siz kendiniz için alıyorsunuz her daim misafirler yanınızda ya da yemeklerde olmayacak ki...
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun canım.
ilkini internetten aldıydım markafoniden victorıa hatta şu an satışta canım al istersen 50 milyona aldıydım.
canım merak ettim kaç yaşında tanıştınız desem ayıp olur mu acaba ve kaç yaşındasınız??
ii yapmışsın ama bence almak yerine kenara para atman senin daha ii bir 5 yıl uzun bir zaman daha neler neler çıkar .ekle canım görelim merak ettim açıkcası.
SAol canım... Bende 3 tane nevresim takımı 2pike takımı var ...
O yüzden belki 2 tane daha almak istiyorum nevresim ama oda nişandan sonra :)
Birde hediye getiren vs de çok oluyor yok istikbalin vs...
O yüzden de nevresim belkii almayabilirm:)
Saten nevresim hariç :)
hımm anladım canım ama artık pekde getiren olmaz düğünde takı takıyorlar yardım amaçlı birçoğu öle yapıyor :))daha ii aslında sen zaten çeyiizn için alıyorsun onlar paralarını çeyreklerini taksınlar
canım biz lise 1 de tanıştık, 15 yaşındaydık
şimdi 20 yaşındayız, üniversite 2 deyim ben, sevgilim geçen yıl kazanamamıştı o üniversite 1 de
2013 de ben mezun olduğumda söz yapmayı düşünüyoruz, sevgilim askerden gelince nişan, iş bulunca da düğün düşünüyoruz kısmetse
sağol canım tavsiyen için, üniye başladığımdan beri para da biriktiriyorum zaten. çok beğendiğim ufak tefek şeyler için şimdilik bir şeyler alabilirim. açıkçası yemek takımını falan evleniceğim yıl almayı düşünüyorum.
:)Yanii :)) canım haklısın ama bizde yakın akrabalar tanıdıklar hem böyle ev eşyası alıp hem altın takarlar :)
ohhhhh şanslıısn valla canım ablamdada yengem nevresim takımı getirmişti bak. hatırladım düğündede takıısnı taktıydı
aman bana getimesinler ben istemem ya beğğenmem felan kendi istediğim olsun kendi paramla alım diyorum herşeyi.
şu ana kadar bunların hepsini kendi paramla aldım çok şükür 16 ekim 2009 işe başladıydım ve 2009 dan bu yana bu kadar aldıklarım..
hepimiz güle güle mutlulukla kullanırız inş.aldıklarımızı
ohhhhh şanslıısn valla canım ablamdada yengem nevresim takımı getirmişti bak. hatırladım düğündede takıısnı taktıydı
aman bana getimesinler ben istemem ya beğğenmem felan kendi istediğim olsun kendi paramla alım diyorum herşeyi.
şu ana kadar bunların hepsini kendi paramla aldım çok şükür 16 ekim 2009 işe başladıydım ve 2009 dan bu yana bu kadar aldıklarım..
hepimiz güle güle mutlulukla kullanırız inş.aldıklarımızı
biz aslında ikimiz de trakya üniversitesindeyiz canım ama malesef aynı yerde değiliz. şöyle ki ben edirnedeyim eğitim fakültesinde, o edirnenin ilçesinde keşanda işletme bölümünde. onun bölümünü ilçeye yapmışlarmaş..canımallah nazarlardan kem gözlerden korusun
ne güzel canım çok sevindim ya aynı üniversitede mi okuyorsunuz yoksa ayrı yerlerde mi??
inşallah herşeyiniz istediğiniz gibi gönlünüzce olur..
en güzelini yapıyorsun canım ...bide şu an alıp beğenipde ilerde pişman olmak var..
bende bankaya bu altın hesabı denilenden açmak istiyorum fakat bu konuda bilgim yok
iizmirperisi öğrenip sölücek bana saolsun
sende istersen öle yapabilirsin :80:
biz aslında ikimiz de trakya üniversitesindeyiz canım ama malesef aynı yerde değiliz. şöyle ki ben edirnedeyim eğitim fakültesinde, o edirnenin ilçesinde keşanda işletme bölümünde. onun bölümünü ilçeye yapmışlar
ama sevgilim kpssye girdi canım, belki onunla atanırsa çalışmak istiyo, okulu da daha sonradan bitirmeyi düşünüyo. eğer atanır çalışırsa tabi bizim söz işi de öne alıncak. artık hayırlısı ne ise o olsun diyoruz.
aa altın hesabı hiç duymamıştım canım, ben de bilgi edineyim bari; çünkü faizler çok düşük..
bir de ben şöyle yapmayı düşündüm. kulupsuz altın alıp onu kenarı atmayı düşündüm, çünkü bozdurduğunda zarar olmuyomuş. ama onu da evde tutmak ne kadar iyi olur bilinmez işte..
Canım benim en mantıklısı ya bu altın hesapları ya da döviz almak...
Açıkcası ben döviz yapıyorum Euro yapıyorum :) Buda güzel bir biriktirme şekli bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?