sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

canım merak ettim kaç yaşında tanıştınız desem ayıp olur mu acaba ve kaç yaşındasınız??
ii yapmışsın ama bence almak yerine kenara para atman senin daha ii bir 5 yıl uzun bir zaman daha neler neler çıkar .ekle canım görelim merak ettim açıkcası.

canım ben de birini yuvarlak birini kare almayı düşünüyorum, ama hangisini yuvarlak hangisini kare almalıyım ona karar veremedim
fiyat konusunda bişey diyemicem, çünkü daha hiç fiyat araştırması yapmadım.

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun canım.
ilkini internetten aldıydım markafoniden victorıa hatta şu an satışta canım al istersen 50 milyona aldıydım.

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun canım.
ilkini internetten aldıydım markafoniden victorıa hatta şu an satışta canım al istersen 50 milyona aldıydım.

SAol canım... Bende 3 tane nevresim takımı 2pike takımı var ...
O yüzden belki 2 tane daha almak istiyorum nevresim ama oda nişandan sonra :)
Birde hediye getiren vs de çok oluyor yok istikbalin vs...
O yüzden de nevresim belkii almayabilirm:)
Saten nevresim hariç :)

canım biz lise 1 de tanıştık, 15 yaşındaydık
şimdi 20 yaşındayız, üniversite 2 deyim ben, sevgilim geçen yıl kazanamamıştı o üniversite 1 de
2013 de ben mezun olduğumda söz yapmayı düşünüyoruz, sevgilim askerden gelince nişan, iş bulunca da düğün düşünüyoruz kısmetse
sağol canım tavsiyen için, üniye başladığımdan beri para da biriktiriyorum zaten. çok beğendiğim ufak tefek şeyler için şimdilik bir şeyler alabilirim. açıkçası yemek takımını falan evleniceğim yıl almayı düşünüyorum.

hımm anladım canım ama artık pekde getiren olmaz düğünde takı takıyorlar yardım amaçlı birçoğu öle yapıyor :))daha ii aslında sen zaten çeyiizn için alıyorsun onlar paralarını çeyreklerini taksınlar

:)Yanii :)) canım haklısın ama bizde yakın akrabalar tanıdıklar hem böyle ev eşyası alıp hem altın takarlar :)

Son düzenleme:

maş..canımallah nazarlardan kem gözlerden korusun

ne güzel canım çok sevindim ya aynı üniversitede mi okuyorsunuz yoksa ayrı yerlerde mi??

inşallah herşeyiniz istediğiniz gibi gönlünüzce olur..

en güzelini yapıyorsun canım ...bide şu an alıp beğenipde ilerde pişman olmak var..

bende bankaya bu altın hesabı denilenden açmak istiyorum fakat bu konuda bilgim yok

iizmirperisi öğrenip sölücek bana saolsun

sende istersen öle yapabilirsin :80:

:)Yanii :)) canım haklısın ama bizde yakın akrabalar tanıdıklar hem böyle ev eşyası alıp hem altın takarlar :)

ohhhhh şanslıısn valla canım ablamdada yengem nevresim takımı getirmişti bak. hatırladım düğündede takıısnı taktıydı
aman bana getimesinler ben istemem ya beğğenmem felan kendi istediğim olsun kendi paramla alım diyorum herşeyi.
şu ana kadar bunların hepsini kendi paramla aldım çok şükür 16 ekim 2009 işe başladıydım ve 2009 dan bu yana bu kadar aldıklarım..
hepimiz güle güle mutlulukla kullanırız inş.aldıklarımızı

Maşallahh canım :)
Ben daha lise öğrencisiyim 93 lüyüm...
anadolu meslekte okuyorum Büro yönetimi...BU sene mezun çıkmam gerekti ama 1 sene geç yollandığımdan seneye mezun oluyorum ve direk KPSS giricem .... İnşallah kazanırım :)
Ders durumumda çok güzel İnşallah bir yandan üni mide okuycam...
Bu nedenle ben harçlıklarla almaya çalışıyorum :) Tabi annemin büyük katkılarıyla :)
İlk defa kendim biriktirerek kahvaltı takımımı aldım işte :)
Birde şimdi günlük yemek takımını alıcam :)

İnşallah hepimiz mutlulukla sağlıkla kullanalımm ...

Son düzenleme:
ben misafirlik uzun vadeli olacağı için yuvarlak aldım günlüğü de kare alacağım... ama tam kare değil yuvarlatılmış kare alıcam... çok beğeniyorum kare modelleri, hevesimi almış olurum diye düşünüyorum...

beğendiğim günlük yemek takımı bu... inşallah yaza memlekete gittiğimde alıcam...

Eki Görüntüle 128750

Son düzenleme:
selamlarr :79: tatlıkıscım hayılı olsun topikinnn
Bende yeni yeni başladım çeyiz hazırlığına 5yıldır süren bir ilişkim var
Ama birtürlü bişey alamıyorum bakıyorum bakıyorum almaya korkuyorum :18:
ya sonra daha güzelini beyenirsem diyeee
bu gidişle bişey alamıycam :44:

Canım arkadaşın annesinin hesabındaymış onun hesap.
Hesap açmış bankadan (onu bankala konuşucaksın artık hangi belge vs istediklerini)
Gram ile altın alınıyormuş...
1 gram sanırım 60 tl falan...

biz aslında ikimiz de trakya üniversitesindeyiz canım ama malesef aynı yerde değiliz. şöyle ki ben edirnedeyim eğitim fakültesinde, o edirnenin ilçesinde keşanda işletme bölümünde. onun bölümünü ilçeye yapmışlar
ama sevgilim kpssye girdi canım, belki onunla atanırsa çalışmak istiyo, okulu da daha sonradan bitirmeyi düşünüyo. eğer atanır çalışırsa tabi bizim söz işi de öne alıncak. artık hayırlısı ne ise o olsun diyoruz.
aa altın hesabı hiç duymamıştım canım, ben de bilgi edineyim bari; çünkü faizler çok düşük..
bir de ben şöyle yapmayı düşündüm. kulupsuz altın alıp onu kenarı atmayı düşündüm, çünkü bozdurduğunda zarar olmuyomuş. ama onu da evde tutmak ne kadar iyi olur bilinmez işte..

esinran çok güzelmiş canım tam günlük bi model, deseni rengi falan. güle güle kullan tatlım.evet tam kare değilmiş zaten kare olanların bulaşık makinesinde yıkanması zor oluyomuş. o yüzden ben herhalde misafir için olanını kare alıcam

Canım benim en mantıklısı ya bu altın hesapları ya da döviz almak...
Açıkcası ben döviz yapıyorum Euro yapıyorum :) Buda güzel bir biriktirme şekli bence :)

Son düzenleme:
Kizlar bunlarda benim son aldiklarim önce tupperwarelarim...

meyveligim

cerezliklerim

bu hediyesi

kurabiye kutularim

ve kahvaltilik servis tabaklarim

bu kullanisli olucakmi pek bilmiyorum

Vuu herşey çok güzel görünüyor...
Şahsen bende evlenirken bol bol tupperware alcağıma eminimm :))
tupperwareleri çok seviyorum gerçekten çok kullanışlılar...
Kahvaltılıkta çok hoş muş canım...
güle güle kullan hepsini inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…