- Konu Sahibi december90
-
selamlarr :79: tatlıkıscım hayılı olsun topikinnn
Bende yeni yeni başladım çeyiz hazırlığına 5yıldır süren bir ilişkim var
Ama birtürlü bişey alamıyorum bakıyorum bakıyorum almaya korkuyorum :18:
ya sonra daha güzelini beyenirsem diyeee
bu gidişle bişey alamıycam :44:
Canım arkadaşın annesinin hesabındaymış onun hesap.
Hesap açmış bankadan (onu bankala konuşucaksın artık hangi belge vs istediklerini)
Gram ile altın alınıyormuş...
1 gram sanırım 60 tl falan...
biz aslında ikimiz de trakya üniversitesindeyiz canım ama malesef aynı yerde değiliz. şöyle ki ben edirnedeyim eğitim fakültesinde, o edirnenin ilçesinde keşanda işletme bölümünde. onun bölümünü ilçeye yapmışlar
ama sevgilim kpssye girdi canım, belki onunla atanırsa çalışmak istiyo, okulu da daha sonradan bitirmeyi düşünüyo. eğer atanır çalışırsa tabi bizim söz işi de öne alıncak. artık hayırlısı ne ise o olsun diyoruz.
aa altın hesabı hiç duymamıştım canım, ben de bilgi edineyim bari; çünkü faizler çok düşük..
bir de ben şöyle yapmayı düşündüm. kulupsuz altın alıp onu kenarı atmayı düşündüm, çünkü bozdurduğunda zarar olmuyomuş. ama onu da evde tutmak ne kadar iyi olur bilinmez işte..
Bir yerde de koca satılsa da gidip seçip, beğenip alsakyoksa bu gidişle aldıklarım elimde patlıcak :84:
Vuu herşey çok güzel görünüyor...
Şahsen bende evlenirken bol bol tupperware alcağıma eminimm :))
tupperwareleri çok seviyorum gerçekten çok kullanışlılar...
Kahvaltılıkta çok hoş muş canım...
güle güle kullan hepsini inşallah...
Canım aldıkalrın çok güzell hepsini güle gülee kullannn
Bir yerde de koca satılsa da gidip seçip, beğenip alsakyoksa bu gidişle aldıklarım elimde patlıcak :84:
hahahah süperdi bu ya sabah sabah güldürdün beni
öle bir imkan bile olsa beğenemeyiz biz canım
aman hepsi nankör bunların hepsiii
tesekür ederim canim. Evet gercekten cok kullanisli tupperware mesela hamur teknesi falan gerci bazi parcalari ben biraz gereksiz buluyorum. Benim biraz fazla var hem annem sagolsun birde komsumuz saticisi olunca fark etmeden almissim bir sürü. Ama allahtan gereksiz birsey almadim insallah koyacak yer bulurum o kadar seyi...
tesekür ederim canim daha güzelleri senin olsun...
alemsin kiz
doğru sölüyorsun valla kendin bulsan bi dert ailen bulsa bi dert en iyisi hayırlısını dileyip oturmak
Doğru sölüyorsun valla kendin bulsan bi dert ailen bulsa bi dert en iyisi hayırlısını dileyip oturmak
pamukhelvamm aldıkların çok güzel hoş ama sanki ben bunları katalogda görmemiştim ya yanlış mı hatırlıyorum acaba
Kıslarrr.... bunlarda benim begendigim modeler biraz pahalııı ama model olsun
evet canim en güzeli hayirlisini dilemek. Suan bunu yasiyorum....Herzaman icin allahtan en hayirlisini dilemeliyiz...
olabilir canim, belki Türkiye´de henüz yoktur bu ürünler. Yurtdisinda ve Türkiye´de ürün degisiklikleri oluyor yada belki Türkiye´ye daha sonra gelir...Tchibo´dada öyle cünkü temalar Almanya´dan 2 hafta geride
Cok s1k ve hoslar canim ama bi ben sevemedim galiba bu kareli takimlari
aaaaaaaaa gerçi uzun zamandırda bakmıyorum tupperware ya:))güle güle kullan
şu tchıboda hiç anlamıyorum aanlar var ama beni sıkıyor o mağaza ya nedense
aaaaaaaaa gerçi uzun zamandırda bakmıyorum tupperware ya:))güle güle kullan
şu tchıboda hiç anlamıyorum aanlar var ama beni sıkıyor o mağaza ya nedense
Canım mağazadan değilde internetten bak, eminim keyif alırsın.
Özellikle fırsat reyonundan...
canım mağazadan değilde internetten bak, eminim keyif alırsın.
özellikle fırsat reyonundan...
hımmm o zaman bakım çk kullanışlı şeyler var mı?
tesekür ederim canim. Niye tatlim cok güzel orjinal ürünleri var..
Bende severek tchibodan alisveris yapiyorum..hatta tchibo ve tupperware doldurdum ceyizimi
valla bana denk geliyor.... :)
şansa mı bağlı bu iş acaba
Yok canım TCHIBO haftalık ürün satan bir mağaza,o ürünleri internetten de alabilirsin.
Hatta geçmiş haftaların ürünlerinide Fırsat reyonuda çok orjinal ve çok ekonomik.
Yani TCHIBO en çok internette sevilir. Sonra mağazalarıda sevilir...
ya kızlar ben sevgilimden ayrıldım ayrılalı 2 kişi var ya :18:biride bizm okuldan çocuğu birtek teneffüslerde çok nadir görmüşllüğüm vardı
slm nbr napıyosun diye faceden mesaj attı hatta çevrımiçi olda rahat rahat konuışalım dedi:44:ne demek istedi sizce????yarın konuşuruz dediğimde tamma canm ii geceler tatlı rüyalar dedi
bişeyede bağlamak istemiyorum açıkcası ama ne bilim sizce??
Canım 1ve 2 çok güzeller mavi yerine siyah kenarları daha çok güzell olıur bence.
Kesinlikle canım hayırlısını istiyelim biz hep.
canım filan yaparak sempatik falan görünmeye çalışıyor olabilirfazlada tanıdıgın birisi degilmiş. bence iice ölç tart hemen sölediklerinden yaptıklarından anlam çıkarma. unutma erkekler tavlamak için ilk başta çok sevimli olurlar
haklısın yok zaten anlam çıkarmaya çalıştığım yokda ne bilim canım deyince tuhafıma gitti birden
ahh erkekler ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?