sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

SAOL CANIM teşekkür ederim
niye canım almalıısn bence askerliğinin bitmesine bişey kalmadı nede olsa geldiğinde hemen düşünüyor musnuz evliliği??

hımm saol canım ben bi bankaya görüşüm bugün o zaman

evde tutmak ii değil canım hesap aç orada paranı biriktir...
herşeyini,tüm siteğiniz gönlünüzce olur inş.canım

pamukhelvamm aldıkların çok güzel hoş ama sanki ben bunları katalogda görmemiştim ya yanlış mı hatırlıyorum acaba

Bir yerde de koca satılsa da gidip seçip, beğenip alsak yoksa bu gidişle aldıklarım elimde patlıcak :84:

hahahah süperdi bu ya sabah sabah güldürdün beni
öle bir imkan bile olsa beğenemeyiz biz canım
aman hepsi nankör bunların hepsiii

tesekür ederim canim. Evet gercekten cok kullanisli tupperware mesela hamur teknesi falan gerci bazi parcalari ben biraz gereksiz buluyorum. Benim biraz fazla var hem annem sagolsun birde komsumuz saticisi olunca fark etmeden almissim bir sürü. Ama allahtan gereksiz birsey almadim insallah koyacak yer bulurum o kadar seyi...

Canım aldıkalrın çok güzell hepsini güle gülee kullannn

tesekür ederim canim daha güzelleri senin olsun...

Bir yerde de koca satılsa da gidip seçip, beğenip alsak yoksa bu gidişle aldıklarım elimde patlıcak :84:

alemsin kiz

hahahah süperdi bu ya sabah sabah güldürdün beni
öle bir imkan bile olsa beğenemeyiz biz canım
aman hepsi nankör bunların hepsiii

Doğru sölüyorsun valla kendin bulsan bi dert ailen bulsa bi dert en iyisi hayırlısını dileyip oturmak

Kıslarrr.... bunlarda benim begendigim modeler biraz pahalııı ama model olsun

Eklentiler

• $1.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $3.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $2.webp
    15 KB · Görüntüleme: 65
doğru sölüyorsun valla kendin bulsan bi dert ailen bulsa bi dert en iyisi hayırlısını dileyip oturmak

ya kızlar ben sevgilimden ayrıldım ayrılalı 2 kişi var ya :18:biride bizm okuldan çocuğu birtek teneffüslerde çok nadir görmüşllüğüm vardı
slm nbr napıyosun diye faceden mesaj attı hatta çevrımiçi olda rahat rahat konuışalım dedi:44:ne demek istedi sizce????yarın konuşuruz dediğimde tamma canm ii geceler tatlı rüyalar dedi
bişeyede bağlamak istemiyorum açıkcası ama ne bilim sizce??

Canım 1ve 2 çok güzeller mavi yerine siyah kenarları daha çok güzell olıur bence.
Kesinlikle canım hayırlısını istiyelim biz hep.

Doğru sölüyorsun valla kendin bulsan bi dert ailen bulsa bi dert en iyisi hayırlısını dileyip oturmak

evet canim en güzeli hayirlisini dilemek. Suan bunu yasiyorum....Herzaman icin allahtan en hayirlisini dilemeliyiz...

pamukhelvamm aldıkların çok güzel hoş ama sanki ben bunları katalogda görmemiştim ya yanlış mı hatırlıyorum acaba

olabilir canim, belki Türkiye´de henüz yoktur bu ürünler. Yurtdisinda ve Türkiye´de ürün degisiklikleri oluyor yada belki Türkiye´ye daha sonra gelir...Tchibo´dada öyle cünkü temalar Almanya´dan 2 hafta geride

Kıslarrr.... bunlarda benim begendigim modeler biraz pahalııı ama model olsun

Cok s1k ve hoslar canim ama bi ben sevemedim galiba bu kareli takimlari

aaaaaaaaa gerçi uzun zamandırda bakmıyorum tupperware ya:))güle güle kullan
şu tchıboda hiç anlamıyorum aanlar var ama beni sıkıyor o mağaza ya nedense

aaaaaaaaa gerçi uzun zamandırda bakmıyorum tupperware ya:))güle güle kullan
şu tchıboda hiç anlamıyorum aanlar var ama beni sıkıyor o mağaza ya nedense

tesekür ederim canim. Niye tatlim cok güzel orjinal ürünleri var..

Canım mağazadan değilde internetten bak, eminim keyif alırsın.
Özellikle fırsat reyonundan...

Bende severek tchibodan alisveris yapiyorum..hatta tchibo ve tupperware doldurdum ceyizimi

tesekür ederim canim. Niye tatlim cok güzel orjinal ürünleri var..

Bende severek tchibodan alisveris yapiyorum..hatta tchibo ve tupperware doldurdum ceyizimi

r.ederim canım bilmem baktığımda hep pahalı gelirdi bidahada bakmıyordumm zaten

NE KADAR CAHİLLLL KALMIŞIM ŞU TCHIBO KONUSUNDA
hımm anladım canım o zaman ben internetten bir ısınıyımda sonra mağazaa geçiş yaparım

canım filan yaparak sempatik falan görünmeye çalışıyor olabilir fazlada tanıdıgın birisi degilmiş. bence iice ölç tart hemen sölediklerinden yaptıklarından anlam çıkarma. unutma erkekler tavlamak için ilk başta çok sevimli olurlar

haklısın yok zaten anlam çıkarmaya çalıştığım yokda ne bilim canım deyince tuhafıma gitti birden
ahh erkekler ahhh

haklısın yok zaten anlam çıkarmaya çalıştığım yokda ne bilim canım deyince tuhafıma gitti birden
ahh erkekler ahhh

aynen canim ah su erkekler yokmu...

Önce sevimli olur basta sonra baslar yok oraya gitmeydi yok sunu giymeydi...

Yada bana hep böylesi denk geliyormu ne??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…