- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 790
- 123
- 34
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
O zaman hiç evlenmeyeceksin. Çünkü kimse ailen gibi olmaz 4 4 lük olmaz. Burda sana bırak ayrıl diyenlerın ne cektıgını ne biliyorsun. Baskasının aklı defol kendi aklına bakmalısınEvet baştan bende öyle düşündüm ama sanırım benim insanlarla uğraşcak gücüm yok.elektrik mühendisi
Ablası ilgileniyordu baştan ama ne zaman ki ben fikrimi söylemeye başladım o zaman çekti kendini. Dediğini yapsam benden iyisi yoktu ama bu benim nişanım onun değil. Fikir verebilir bende anlayışla karşılarım onda istişare ederim ama o fikir vermekten ziyade fikrini dayatmaya calısıyo
Saygı sevgi çerçevesinde fikir alış verişi yapabilen çok azdır. Görümce hazır kendini geri çekmiş. Siz de artık istediğiniz gibi yonlendirecektiniz nişanlınıza hiç bişey demeden.Nisanliniz hiçbirşeyin farkında bile olmucak ti. Bana sizin konunuz böyle bir elektrik verdi yüzde yüz diyemem tabi. Siz hem karışmasın dayatmasin istediniz. E kendini geri çekti karışmadı nisanliniz a şikayet ettiniz yanlış oldu bu.
Bakin ailelerimiz bile kusursuz değil. Nişanlınızın haklılık payı var bence üzgünüm. Hakkınızda hayirlisi. Bence biraz daha olgun kendi kararını verebilen insanları idare etmeyi bilen bir insan olmak ıçin bu olaydan ders çıkarın.
Fakat kendini geri cektikten sonra kardesini etkileyip kiza yuklense ve aralari bozulsa nasil idare edicek bu surekli devam edicek.
Katiliyorum.Keske hic ilgilenmiyorlar demeyeydi.Bunu hic karistirmayacaksin.Ilgilenmezlerlerse ilgilenmesinler daha iyi olacak belki.Mesafe olacak.Eekeklere ailesi konisunda olumsuz birsey soylemeyeceksin canindan bezmedikce.Karsilikli söylenmeyecek bunlar.Fitne sokar.Saygı sevgi çerçevesinde fikir alış verişi yapabilen çok azdır. Görümce hazır kendini geri çekmiş. Siz de artık istediğiniz gibi yonlendirecektiniz nişanlınıza hiç bişey demeden.Nisanliniz hiçbirşeyin farkında bile olmucak ti. Bana sizin konunuz böyle bir elektrik verdi yüzde yüz diyemem tabi. Siz hem karışmasın dayatmasin istediniz. E kendini geri çekti karışmadı nisanliniz a şikayet ettiniz yanlış oldu bu.
Bakin ailelerimiz bile kusursuz değil. Nişanlınızın haklılık payı var bence üzgünüm. Hakkınızda hayirlisi. Bence biraz daha olgun kendi kararını verebilen insanları idare etmeyi bilen bir insan olmak ıçin bu olaydan ders çıkarın.
Yerini bilip saygili sekilde geri cekilmemis ki, dedigi olmadi diye bildigin tavir almis, tribe girmiş, arama sormayi kesmiş.. Ayni sey degil ki..Saygı sevgi çerçevesinde fikir alış verişi yapabilen çok azdır. Görümce hazır kendini geri çekmiş. Siz de artık istediğiniz gibi yonlendirecektiniz nişanlınıza hiç bişey demeden.Nisanliniz hiçbirşeyin farkında bile olmucak ti. Bana sizin konunuz böyle bir elektrik verdi yüzde yüz diyemem tabi. Siz hem karışmasın dayatmasin istediniz. E kendini geri çekti karışmadı nisanliniz a şikayet ettiniz yanlış oldu bu.
Burda erkek diyor ki ailem böyle cahil kabul ederek evleneceksen gel demiş , zaten en temel sorun erkeklerin karılarının yanında olmamasıBenimde hemen hemen seninle ayniydi durumum nisanliyken..ailesi bana cok soguktu arayip sormazlardi gelmezlerdi hatta kac kere nisan atmaktan donduk..ama iykide donmusuk simdi evlenince iclerine girince farkli oldu beni kizlarindan ayirmiyorlar suan nisanlilikta olabilir biyle seyler bence arayip sormamalarina takilmayin ssizde onlari arayip sormayin olsun bitsin.ama tabi sozlunuzde cok onemli mesela ben nisan atmadiysam esimin beni ailesine karsi savunmasindan hep benim yanimda olmasindan atmadim aksi taktirde olmazdi zaten
Onu da o zaman düşünecekti böyle bir durum olursa. Ama belki de olmayacaktı.
Canım benim senin cesaret edemediğini ya sözlün ya da ailesi yapacak, sen yol ver gitsin kendilerini ne sanıyorlar AllahaşkınaHiç bitirmeye cesaretim yok
Haklısınız :)Konuyu guncelle bence konu sahibi, millet halen ayrıl diyor
Masumane, severek yardim eden bi insan saygili ve haddini bilir bi sekilde fikir verir, tabii fikri sorulursa.. Kendi dedikleri olmadi diye tavir alip iliskiyi kesmez.. Bildigin hadsiz, gelini köle diye alip uzerinde ego tatmin etmeye calisan tipler.. Gelinligine karar verdirmedi diye gelini 1 numarali dusman ilan cinslerden.. Sanki insanlarin tek hayali evlenip bunlarin emri altina girmek..
Sizi rahatsiz eden tam olarak ne peki?konu sahibinden çok sahiplenmişsiniz konuyu.
Sizi rahatsiz eden tam olarak ne peki?
Mesela polemik mi cikarmisim veya sizin yaptığınız gibi durduk yere sataşma mı yapmışım?
Sorun nedir yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?