Sözü atma konusunda kararsızım

Kesinlikle iş erkekte bitiyor...1 kere bile gevsetip laf ettirirse zaten gerisi gelir...tavrını hep koruması gerekiyor...maşallah allah bozmasın
Maiallah nazar değmesin.. ben burayı çöl seviyorum o kadar mantıklı yorumlar okudum ki bir anda gözümü açtım.. ne yapmam gerektiğini bilmiyordum çünkü
Allah daha güzelini size nasip etsin.
Şimdi bundan sonra önemli olan onlardan gelecek sizi geri döndürme çalışmalarına kanmamak....
Boşanmak çok daha zor, dik durun kızçeler

Annemi arayıp yeter yoruldum kızınızın psikolojisi bozuk tedavi ettirin dedikten sonra bende devam edemezdim ve etmedimde

Cok iyi yapmışsınız. Çünkü devam etseydiniz büyük ihtimalle çok pişman olacaktınız. Gerçek yüzünü yol yakınken görmüssünüz şükredin. Ayrıca sizi de görebildiğiniz tebrik ederim. Çünkü burada gördügüm kadarıyla, çoğu genç kız aslında bu tür yanlısları fark etmesine ve burdaki bütün tecrübeli kadınlar uyarmasına rağmen koşa kosa mutsuzluğa gidiyorlar. Bile bile lades hep.

Allah daha güzelini size nasip etsin.
Şimdi bundan sonra önemli olan onlardan gelecek sizi geri döndürme çalışmalarına kanmamak....
Boşanmak çok daha zor, dik durun kızçeler
Amin inşallah. Kesinlikle öyle Yani bile bile lades demeye hiç gerek yok. Ben buradaki bayanlar sayesinde gözümü açtım. Yorum yapan herkesten allah razı olsun

Ben uyarılar sayesinde gözümü açtım. HAyırlısı olsun ınsallah

Akıllı bir kızsınız :) emin olun evlenince düzelmezdi, aksine her şey daha kötü olurdu. Gönlünüzü ferah tutun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Üyeler cok akıllı :) cok teşekkür ederim. Hepimiz iyi insanlara rastlayalım inşallah

sana su kadarını soyliyim akli basinda olan valallahi nikah masasindan kacar senim dediklerin cok kolay hallolur herseyi iptal edersin olur biter bak adam sana kendini cok net gostermis bu mesajlari iyi almalisin bence

Hiç bitirmeye cesaretim yok

Bu kızcagiz bu çocukla evlenecek hanımlar boşuna parmaciklarinizi yormayın. Kisaca biz ailece hödügüz isine geliyorsa evlen bizimle işine gelmiyorsa kapı orda demiş. Kız oğlanın sulalesiyle evlenecek ya. He buna kafa yormak yerine sen nisan elbiseni düşün tabi canım sorununun kilit noktası nisan elbisesi çünkü. Tee yarabbim yarın öbur gün off yine görümcelerim offf yine kayinvalidem diye konu açmazsa benim adımda mamamio değil

Siz cok şey kaçırmışsınız sözü attım ben

Ben size gündüz ayrılmayın diye yorum yazacaktım ama fırsat bulamadım şimdi baktım ayrılmışsınız diye okudum yorumlarda..

Annesinin hastalığı var sizle ilgilenmek hali yok siz bunu sorun ettiniz nisanliniz da doğal olarak dediklerinize karşı benim ailem böyle dedi.
Ablası akıl verdi siz dinlemediniz siz dinlemeyince kendini geri çekti daha birşey karışmaz oldu. Valla bana göre böyle aile zor bulunur. Insallah karşınıza tam tersi insanlar cikmaz. Siz dinlemeyince eşinizi dolduracak polemik oluşturacak bir görünce. Zırt pırt arayan çağıran oğlunu sizi rahat bırakmayan bir kaynana. Diğer konularınıza baktım biraz herşeyi kafaniza takan biri olduğunuzu düşündüm. Ve hersey icin akil almissiniz kendi aklinizi kullanin biraz.Allah yardımcınız olsun.

En fazla bir ay üzülür sonra hayatına bakarsın. Ama şimdiden sana ‘aileme uygun gelin olmak mı yoksa ayrılmak mı’ diye seçenek sunan bir adamla evlilik yokuna girersen çok yıpranırsın. Zaten seni gerçekten isteyip kabullenen adam bir seyleri yoluna koyma amacı güder ‘ ya bu deveyi güt, ya bu diyardan git’ demez

Erkeğin ailesi istemiyoruz diye bas bas bağırsa bile aileler birbirine girer bile iş çığrından çıksa bile seven aşık olan herkes evleniyor çok okudum çok gördüm çevremde var

En nefret dolu aileleri bile aşk ve sevgileriyke ikna eden var
Sorun senin sevgin ve aşkın bence. Bence sevmiyorsun seven insan böyle bir neden yüzünden ayrılığı düşünmez

Gelinini çok seven kim var kaçta bir iyi görümce var ki
Ki sana kötü söz söyleyen olmamış yüzüne kimse birşey dememiş

Sözlüne bu ilk konuşman değil bu konuda demek ki tepkisinden belli ki bu konuda daha fazla konuşmak istememiş uzatmak istememiş

Bilemedim sozlunun dedikleri tutumu doğru demiyorum ama senin tutumunda doğru bulmadım hiç bir iç görümce geline olup bitip başına taç etmiyor zaten

En doğrusunu yapmışsın bitirmek le şimdiden bu sorunlar yaşanırsa evlenince çok daha kötüleri olurdu çünkü sözlü kişisi ailesinin arkasında olduğunu belirtmiş size sonradan üzüleceginize yolun başında bitirmek en iyisi hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…