- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Bende öyle düşünüyorum şuan içim yansa da en doğru kararı verdiğimi düşünüyorumOh iyi yapmış bosver emin ol bosanacagina sözü at çok daha iyi emin ol böyleleriyle uzlaşmak çok zordur
Kesinlikle iş erkekte bitiyor...1 kere bile gevsetip laf ettirirse zaten gerisi gelir...tavrını hep koruması gerekiyor...maşallah allah bozmasın
Allah daha güzelini size nasip etsin.Maiallah nazar değmesin.. ben burayı çöl seviyorum o kadar mantıklı yorumlar okudum ki bir anda gözümü açtım.. ne yapmam gerektiğini bilmiyordum çünkü
Annemi arayıp yeter yoruldum kızınızın psikolojisi bozuk tedavi ettirin dedikten sonra bende devam edemezdim ve etmedimde
İç yanması yok, bu mübarek günlerde Allah seni kurtardı başın yanmadan diye bol bol şükür varBende öyle düşünüyorum şuan içim yansa da en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum
Amin inşallah. Kesinlikle öyle Yani bile bile lades demeye hiç gerek yok. Ben buradaki bayanlar sayesinde gözümü açtım. Yorum yapan herkesten allah razı olsunAllah daha güzelini size nasip etsin.
Şimdi bundan sonra önemli olan onlardan gelecek sizi geri döndürme çalışmalarına kanmamak....
Boşanmak çok daha zor, dik durun kızçeler
Şükür diyorum o zaman :)İç yanması yok, bu mübarek günlerde Allah seni kurtardı başın yanmadan diye bol bol şükür var
Iyi olmus gercekten bence cok iyi oldu lutfen uzulme sonradan uzulmek cagre olmuyo inankiAtılacak imza kalmadı ki annem girince devreye bitti..
Ben uyarılar sayesinde gözümü açtım. HAyırlısı olsun ınsallahCok iyi yapmışsınız. Çünkü devam etseydiniz büyük ihtimalle çok pişman olacaktınız. Gerçek yüzünü yol yakınken görmüssünüz şükredin. Ayrıca sizi de görebildiğiniz tebrik ederim. Çünkü burada gördügüm kadarıyla, çoğu genç kız aslında bu tür yanlısları fark etmesine ve burdaki bütün tecrübeli kadınlar uyarmasına rağmen koşa kosa mutsuzluğa gidiyorlar. Bile bile lades hep.
Cok teşekkür ederim bu kadar insan yanılıyor olamaz elbetteIyi olmus gercekten bence cok iyi oldu lutfen uzulme sonradan uzulmek cagre olmuyo inanki
Ben uyarılar sayesinde gözümü açtım. HAyırlısı olsun ınsallah
Üyeler cok akıllı :) cok teşekkür ederim. Hepimiz iyi insanlara rastlayalım inşallahAkıllı bir kızsınız :) emin olun evlenince düzelmezdi, aksine her şey daha kötü olurdu. Gönlünüzü ferah tutun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
sana su kadarını soyliyim akli basinda olan valallahi nikah masasindan kacar senim dediklerin cok kolay hallolur herseyi iptal edersin olur biter bak adam sana kendini cok net gostermis bu mesajlari iyi almalisin bence
Hiç bitirmeye cesaretim yok
Siz cok şey kaçırmışsınız sözü attım benBu kızcagiz bu çocukla evlenecek hanımlar boşuna parmaciklarinizi yormayın. Kisaca biz ailece hödügüz isine geliyorsa evlen bizimle işine gelmiyorsa kapı orda demiş. Kız oğlanın sulalesiyle evlenecek ya. He buna kafa yormak yerine sen nisan elbiseni düşün tabi canım sorununun kilit noktası nisan elbisesi çünkü. Tee yarabbim yarın öbur gün off yine görümcelerim offf yine kayinvalidem diye konu açmazsa benim adımda mamamio değil
Siz cok şey kaçırmışsınız sözü attım ben
Yorumlarda bahsedince edit yapmayı unuttum. Sakin olun :))) amin inşallah cok teşekkür ederimKeşke edit yapsaydın konuna. Boşuna sinirlerim zıpladı burda. Ama gerçeği görmene çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Ben size gündüz ayrılmayın diye yorum yazacaktım ama fırsat bulamadım şimdi baktım ayrılmışsınız diye okudum yorumlarda..Bakış açınız cok farklı. Her türlü hastalığı var derken kendi derdine düşmüş anlamında söyledim. Şeker hastası ve şeker böbreklerine gözlerine hatta kalbine bile etki etmiş. Kendi Canının derdine düşmüş elbette ondan ilgi beklemiyorum. Şimdi diyecekler annesi ilgilenmiyor mu. Annesinin ilgilenemeyecek konumda olduğunu söyledim. İyi akşamlar
Hiç yanmasın zamanla şükredeceksin insankiBende öyle düşünüyorum şuan içim yansa da en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?