Sözü atma konusunda kararsızım

Şimdiden sana bunları söyleyen, şimdiden sana kapıyı gösteren evlendiğiniz de neler yapar tahmin etmek zor değil.
Arkana bakmadan kaç.
Bu karakterde ki insandan sana koca olmaz.

Benim adamın bi örneği. Sonuç bosaniyorum. Ama sen ailesini eleştirdin mi cahil ve ilgisiz diye. Açık söylüyorum benim ailemi eleştirirse karşımdaki ben de postayi koyarım. Sende de hata var kusura bakma

İleride hicbir konuda ailesinden sikayette bulunamazsin esine. Sana verecegi cevap : Ben sana benim ailem boyle kabul edersen demistim. Sen bilerek evlendin....

Evlilik zor is. Hele kararsizsan bin kere daha dusun icini kemiren kurtlarin mutlaka bir nedeni vardir. Hakkinda hayirlisi olsun.

Şimdi zor gelir ama İnanın biraz zaman geçince kuş gibi hafifleyeceksiniz sabredin hayatınızı kurtardınız belkide Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınıza

Şimdi zor gelir ama İnanın biraz zaman geçince kuş gibi hafifleyeceksiniz sabredin hayatınızı kurtardınız belkide Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınıza
Cok zor. O kadar gezdik vakit geçirdik herkes duydu evlenecek gözüyle bakılıyorduk artık. İnşallah öyle olur cok teşekkür ederim

Cok zor. O kadar gezdik vakit geçirdik herkes duydu evlenecek gözüyle bakılıyorduk artık. İnşallah öyle olur cok teşekkür ederim
Kendi hayatınıza bakın siz milleti boşverin. İlerde bu size ders olsun seçici davranır ve istediğiniz gibi biriyle evlenebilirsiniz işte o zaman iyili zamanında ayrılmışım diye şükredersiniz

Bazı insanlar neden başkalarinin çocuk yetiştirme şekline karışır anlamam.işleri güçleri yok heralde başka

baksen terbiyesize
Senin hiç bir kıymetin yok çocuk anakuzusu kız ipten döndün eline bir kına yak kurtulduğunu sevin bir dahakine aileler uyumlu sende ne istediği bil hayat insanı harcar dikkatli ol

Kendi hayatınıza bakın siz milleti boşverin. İlerde bu size ders olsun seçici davranır ve istediğiniz gibi biriyle evlenebilirsiniz işte o zaman iyili zamanında ayrılmışım diye şükredersiniz
Ne güzel teselli veriyorsunuz inşallah öyle olur cok teşekkür ederim

Bakin ben 28 yasindayim.evlen diye baski yapiyorlar bazen acaba mi diyrm ..ama şunu söyleyeyim sevmedigim biriyle ve beni sevmeyenle yapamam...22yaşindasin hayatin yeni başladi..boyle insana kac sene katlanacaktın 30una gelmeden biterdi bence

Emin olun kendinizi uçurumun kenarından dönmüşüm diye şükredersen bulucaksınız ve o yanınızdaki adama daha da saygıyla sevgiyle bağlanacaksınız aileniz sizi bu adamı çekin diye mi yetstrdi
Çok doğru cok haklısınız sanırım zaman lazım iyileşeceğim elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…