- 29 Ocak 2015
- 6.946
- 127.565
- 748
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Şimdi zor gelir ama İnanın biraz zaman geçince kuş gibi hafifleyeceksiniz sabredin hayatınızı kurtardınız belkide Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınızaArkadaşlar bitirmek istediğimi söyledim. Tartıştık. Annemi aradı kızınızın psikolojisi bozuk tedavi ettirin dedi. Annemde ağzından geleni sayıp yüzüne kapattı. Sanırım ayrılmak en doğru karar
Cok zor. O kadar gezdik vakit geçirdik herkes duydu evlenecek gözüyle bakılıyorduk artık. İnşallah öyle olur cok teşekkür ederimŞimdi zor gelir ama İnanın biraz zaman geçince kuş gibi hafifleyeceksiniz sabredin hayatınızı kurtardınız belkide Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınıza
Kendinizi sakin suçlu psikolojisine sokmayın en doğrusu olmuşArkadaşlar bitirmek istediğimi söyledim. Tartıştık. Annemi aradı kızınızın psikolojisi bozuk tedavi ettirin dedi. Annemde ağzından geleni sayıp yüzüne kapattı. Sanırım ayrılmak en doğru karar
Bende doğru olduğuna inanıyorum ama cok kötüyüm suanKendinizi sakin suçlu psikolojisine sokmayın en doğrusu olmuş
Kendi hayatınıza bakın siz milleti boşverin. İlerde bu size ders olsun seçici davranır ve istediğiniz gibi biriyle evlenebilirsiniz işte o zaman iyili zamanında ayrılmışım diye şükredersinizCok zor. O kadar gezdik vakit geçirdik herkes duydu evlenecek gözüyle bakılıyorduk artık. İnşallah öyle olur cok teşekkür ederim
Ben de öyle düşünüyorum nereye kadar gezecek en fazla 6 ay yalnız kalırız sonra dönecek bu kadın, kayınvalidem rahat biri anlayışlı seviyorum kendisini ama aynı evde düzenler karışacak.. Nişanlım epey sıkıntılar geçirdi maddi manevi imtihanlar yaşadı, destek olmaya çalıştım hep, erteeyelim dediğim de ihtimaller üzerine konuştuk.. Şöyle birşey dedi ya hep sıkıntılı devam ederse hayatımız ya belimizi doğrultamazsak sonu ayrılığa mı gidecek? Ne kadar bekleyeceğiz dedi ...
Bazı insanlar neden başkalarinin çocuk yetiştirme şekline karışır anlamam.işleri güçleri yok heralde başka
baksen terbiyesizeArkadaşlar bitirmek istediğimi söyledim. Tartıştık. Annemi aradı kızınızın psikolojisi bozuk tedavi ettirin dedi. Annemde ağzından geleni sayıp yüzüne kapattı. Sanırım ayrılmak en doğru karar
Ne güzel teselli veriyorsunuz inşallah öyle olur cok teşekkür ederimKendi hayatınıza bakın siz milleti boşverin. İlerde bu size ders olsun seçici davranır ve istediğiniz gibi biriyle evlenebilirsiniz işte o zaman iyili zamanında ayrılmışım diye şükredersiniz
Belki çok katı olucak ama bi ömür ağlamaktansa bir hafta ağlayin yazık günah Size genceciksin hakkında hayırlısını işteBende doğru olduğuna inanıyorum ama cok kötüyüm suan
Emin olun kendinizi uçurumun kenarından dönmüşüm diye şükredersen bulucaksınız ve o yanınızdaki adama daha da saygıyla sevgiyle bağlanacaksınız aileniz sizi bu adamı çekin diye mi yetstrdiNe güzel teselli veriyorsunuz inşallah öyle olur cok teşekkür ederim
Katı değil aksine cok doğru teşekkür ederimBelki çok katı olucak ama bi ömür ağlamaktansa bir hafta ağlayin yazık günah Size genceciksin hakkında hayırlısını işte
Çok doğru cok haklısınız sanırım zaman lazım iyileşeceğim elbetEmin olun kendinizi uçurumun kenarından dönmüşüm diye şükredersen bulucaksınız ve o yanınızdaki adama daha da saygıyla sevgiyle bağlanacaksınız aileniz sizi bu adamı çekin diye mi yetstrdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?