Speedy26'nın Diyet Günlüğü

afiyet olsun
soru: sabah kaçta yedin, ara öğün yapmayı düşünmüyor musun?
ayrıntılı yaz ok?
bazen yapıyrm bazen yapmıyrmmm.ara öğün artuk kafama göre takılıyrmmm.bayramda çok yemek yediğim için,o börektenn 2 3 satten sonra 4 5 kaşık bulgur pilavıyla 1tabak kuru fasulye yedim ekmeksiz.akşamda 1portakal yedimmm.günü sonlandırdım ama su içmeye devam ediyrm.kahvaltımı geç yaptımm 12ye gelioduu

:18:korktum inanki bende limonu çok severimm.meyva niyetine yerimmm

okudum cnmmm suyla ilgili yazdınıı.

bu arada haberlerde bende gördümm o ölen adamııı:18:

ben katilmiyorum o diyetisyene :) o zaman baklavalari borekleri yiyelim, 'bu bana kilo aldirmaz' diye dusunelim; dusunce gucuyle zayiflamak veya sismanlamak olsaydi... :) sallamis o diyetisyen kesinlikle :)

ben katilmiyorum o diyetisyene :) o zaman baklavalari borekleri yiyelim, 'bu bana kilo aldirmaz' diye dusunelim; dusunce gucuyle zayiflamak veya sismanlamak olsaydi... :) sallamis o diyetisyen kesinlikle :)
göreceli bi kavramm tabikideee ben kesinlikle katılıyrmmm ama öyle düşünerekteee herşeyideee yersekte olmazzz

Son düzenleme:
okudum cnmmm suyla ilgili yazdınıı.

bu arada haberlerde bende gördümm o ölen adamııı:18:

bn de yorum yazdım sana:)))
göreceli bi kavramm tabikideee ben kesinlikle katılıyrmmm ama öyle düşünerekteee herşeyideee yersekte olmazzz
bnce diyetisyen sadece yediklerini bir kilo yapıcı olarak görmeme manasında söylemiştir yani baklava börek ye dememiştir herhalde sadece 1 dl ekmek yerken ay bu kilo aldırır diye düşünme yemekten zevk al demeye getirmiştir çünkü bn de kaloriye cok takarım aslında takıntıdan ziyade bir alışkanlık bu ama diyetisyen bana psikopata bağlamaya gerek yok boşver düşünme derdi, bu da öyle bişeydir herhalde...

Son düzenleme:
kahvaltı menümmm:1kupa çay 2dilim ekmek haşlanmış yumurta salatasıı yeşil zeytin ve beyaz peynirr.

ara öğünde yarım elma akşam 5 6 gibide ekmeksizz kebab yiycemmmmzayıflıcam diedeee dünyanın güzel nimetlerinden kendimiii 0'a indirgeyememmm

bu arada bizim evde çay sadece pazarları pişerrr

eh menün güzel
bu her nimetten tatmaya gelince de kendine kalmış tabii...
ben pek boyle şeyler yemediğimden yorum yapamıcam...

lily86 senin 1günlük menünü yazarmısınnnmerak ettim
şimdi diyette olmazsam arada tatlı, çikolata, ev yapımı kek poğaça yerdim
ama diyetteyken

sabah- peynir, domates,salatalık, tahıllı ekmek çay bu bnm fiks kahvaltım arada yumurta zaman zaman da fıstık ezmesi-reçel ama artık yemiyorum
öğle-akşam- normal evde pişen yemekten 4-6 kasık arası
yogurt ya da ayran
salata (4 aydır yagsız yiyorum biraz ekşi ekliyorum)
pilav yiyeceksem 2-3 kaşık
meyveyi severim aralarda meyve ya da ayran
boyle kısaca
topiğime gelip görebilirsin

tatlım topik sahibi speedy yok ya ondan cok aktif değildir burası...

Geldim kızlar. Çok özledim sizi sınavım zordu 8700 kişiden 200 e girebilmekdi hedef. Bakalım hayırlısı artık. Haftasonu annemdeydim az kaytardım çok diil leslie yaptım. Sporunu yapmayanlara kızılacak hııı Bugünkü menüm sabah 5 kayısı ara neskafe öğlen nesfit şimdi türk kahvesi
Yazarken farkettim ne kadar kötü beslenmişim. :26:

hmm ne sınavıydı kı bu
beslenmen bence de kotu..ayyyy kilo vermem gerek. cuma bi arkadasımla bulustum demistim ya. kız unv. iken benden bayaa bi kiloluydu. tabii o zamanlar ben max.51 kg oldugum icin cuma gununku bulusmadaki fotolarimiza baktim da aynı duruyoruz. ben kızdan uzunum ama genislik olarak aynı hatta onun yuzu daha zayıf bu moralimi cok bozdu

kahveyi fazla kaçırma bence su tutuyor selülit yapıyor haberiniz olsun

Bitanem niye moralini bozuyorsun ki. Aksine tamda şuanda ihtiyacımız var morale Önemli olan zayıflığımız değil sağlığımız. Onu kaybedersek geri getirmemiz zor olacaktır. Şükredelim. Kilolar misafir az kaldı gitmelerine
Söz verdik hem mutlu hemde incecik olcaz pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.
Gül bakiim bi benim için. Sonra tekrar dön diyetine ve spora. Hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…