bazen yapıyrm bazen yapmıyrmmm.ara öğün artuk kafama göre takılıyrmmm.bayramda çok yemek yediğim için,o börektenn 2 3 satten sonra 4 5 kaşık bulgur pilavıyla 1tabak kuru fasulye yedim ekmeksiz.akşamda 1portakal yedimmm.günü sonlandırdım ama su içmeye devam ediyrm.kahvaltımı geç yaptımm 12ye gelioduuafiyet olsun
soru: sabah kaçta yedin, ara öğün yapmayı düşünmüyor musun?
ayrıntılı yaz ok?
harikasın paylaşım için teşekkürler
diyetisyen haklı tabii su önemli...
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/472263-su-icmeliyiz.html
bu linki ben açmıştım bir zaman önce, okumanı tavsiye ederim belki faydası olur
birşey söylemek istiyorum aslında dün kendi topiğime yazacaktım unuttum buraya yazayım
dün bir haber okudum 100 kilonun üzerinde bir adam 30 kilo vermiş bu kiloları verirken limon, elma sirkesi ve soda takviyeleri yapmış gün içinde tabii seninki gibi ufak yardımcı amaçlı
ama midesi delinmiş adam ölmüş yanlış hatırlamıyorsam
benim midem hassas o yüzden mesela ben akşam salatama 1 yk kadar elma sirkesi gezdiririm yeşilçaya ve çorbaya bol limon sıkarım soda içmem ama yine de korktum ne yalan söyleyeyim dikkat edin siz de...
ayrıca diyet yaparken psikoloji çok önemli nasıl bakarsan öyle görürsün aslında iyi bakarsın iyiyi görürsün bardağın dolu tarafına bakıp pozitif düşünmek yani...
teşekkürler
sevgiler
kızlar size nacizanee fikirlerimi söylücemmm 7.5 kilo verirkenn yaptıklarımm.
bol limon tükettim içtiğim suya sıktımm ;;;sodaya sıktımm,
yeşil çayyımı mutlaka içtim kahvee çayy çok nadir içtim.kolayı ağzıma sürmedimm.her yemekten yedimm pasta bile yedim ama ölçülü yedimm.1gün kaçırdıysam diğer gün dikkat ettim.çok su içtim benim en büyük hatam su aklıma bile gelmezzdi diyetten önce idrarımm çok koyu olurdu.ama birgün doktorumda bi diyetisyen idrar ne kadar koyuysa böbreğin o kadar suya ihtiyacı var dediğini duydumm veee bol bol su içemeye başladım günde 1.5 2 lt içiom bu bile benim için büyük başarıı.bol bol idrara çıkınkii ödeminiz sökülsünn.kızartmaalardan uzak durun.suyu çok hızlı içmey,n yudum yudum için ve en eöenmlisi geçen bi diyetisyennnin dedğiği o kadar mantıklı kii benim yaptığım şeyii söylediibişeyii yerken bu bana kilo aldıracak die yersenizz o size kilo olarak geri döner dediiiben hep yemek yerken kilo alıcam die oturuodum sofrayaa,yiyorum ama bak hemen nasıl şiştimm nasıl kilo yaptım diodum artıkkk yiyorum ama bu beni zayıflatacak diyormm.
terleminde çok büyük etkisi varr.sarın streç filimleriii göbeğinizeee yada poşet giyinki sizi terletsin öyle yapın sporunuzu ev temizliğiniziii
göreceli bi kavramm tabikideee ben kesinlikle katılıyrmmm ama öyle düşünerekteee herşeyideee yersekte olmazzzben katilmiyorum o diyetisyene :) o zaman baklavalari borekleri yiyelim, 'bu bana kilo aldirmaz' diye dusunelim; dusunce gucuyle zayiflamak veya sismanlamak olsaydi... :) sallamis o diyetisyen kesinlikle :)
okudum cnmmm suyla ilgili yazdınıı.
bu arada haberlerde bende gördümm o ölen adamııı:18:
ben katilmiyorum o diyetisyene :) o zaman baklavalari borekleri yiyelim, 'bu bana kilo aldirmaz' diye dusunelim; dusunce gucuyle zayiflamak veya sismanlamak olsaydi... :) sallamis o diyetisyen kesinlikle :)
bnce diyetisyen sadece yediklerini bir kilo yapıcı olarak görmeme manasında söylemiştir yani baklava börek ye dememiştir herhalde sadece 1 dl ekmek yerken ay bu kilo aldırır diye düşünme yemekten zevk al demeye getirmiştir çünkü bn de kaloriye cok takarım aslında takıntıdan ziyade bir alışkanlık bu ama diyetisyen bana psikopata bağlamaya gerek yok boşver düşünme derdi, bu da öyle bişeydir herhalde...göreceli bi kavramm tabikideee ben kesinlikle katılıyrmmm ama öyle düşünerekteee herşeyideee yersekte olmazzz
kahvaltı menümmm:1kupa çay 2dilim ekmek haşlanmış yumurta salatasıı yeşil zeytin ve beyaz peynirr.
ara öğünde yarım elma akşam 5 6 gibide ekmeksizz kebab yiycemmmmzayıflıcam diedeee dünyanın güzel nimetlerinden kendimiii 0'a indirgeyememmm
bu arada bizim evde çay sadece pazarları pişerrr
eh menün güzel
bu her nimetten tatmaya gelince de kendine kalmış tabii...
ben pek boyle şeyler yemediğimden yorum yapamıcam...
şimdi diyette olmazsam arada tatlı, çikolata, ev yapımı kek poğaça yerdimlily86 senin 1günlük menünü yazarmısınnnmerak ettim
eee hani paylasım
oglen yemekhanede yayl corbası, taze fasulye 1 dilim peynirli borek ve meyve suyu vardı
tatlım topik sahibi speedy yok ya ondan cok aktif değildir burası...
Geldim kızlar. Çok özledim sizi sınavım zordu 8700 kişiden 200 e girebilmekdi hedef. Bakalım hayırlısı artık. Haftasonu annemdeydim az kaytardım çok diil leslie yaptım. Sporunu yapmayanlara kızılacak hıııBugünkü menüm sabah 5 kayısı ara neskafe öğlen nesfit şimdi türk kahvesi
Yazarken farkettim ne kadar kötü beslenmişim. :26:
Geldim kızlar. Çok özledim sizi sınavım zordu 8700 kişiden 200 e girebilmekdi hedef. Bakalım hayırlısı artık. Haftasonu annemdeydim az kaytardım çok diil leslie yaptım. Sporunu yapmayanlara kızılacak hıııBugünkü menüm sabah 5 kayısı ara neskafe öğlen nesfit şimdi türk kahvesi
Yazarken farkettim ne kadar kötü beslenmişim. :26:
hmm ne sınavıydı kı bu
beslenmen bence de kotu..ayyyy kilo vermem gerek. cuma bi arkadasımla bulustum demistim ya. kız unv. iken benden bayaa bi kiloluydu. tabii o zamanlar ben max.51 kg oldugum icincuma gununku bulusmadaki fotolarimiza baktim da aynı duruyoruz. ben kızdan uzunum ama genislik olarak aynı hatta onun yuzu daha zayıf bu moralimi cok bozdu
kahveyi fazla kaçırma bence su tutuyor selülit yapıyor haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?