Squat hakkında herşey !!!

Kizlarrrr fotoğrafi anca çekebildim. Şu an mobilde olduğum için koyamiyorum. Aksama doğru koyacağım takipte kalin. :*****

At att:)
Attiginda beni alintila ama bakiym bende

Sonunda yükledim !!!!!

Kızlar ocak ayında henüz toparlanmamış olan kalçam şimdilik yavaş yavaş yukarı/üstte doğru çıkık ve dikleşmeye başladı. Bel bölgemde ise çukurluklar oluşarak daha da incelmeye başladı. Amele dönemindeyim daha

Süper bi fiziğin var canim farkda çok güzel manken gibisin

kiz bu fotigrafi ben neden yeni goruyorum bildrim gelmiyomus bana harikasin canim ya bayiliyorum fizigine ve bende az once ortepedi doktorunun yanindan ciktm ve bana sunlari dedi. oncelikle bu yasda kesinlikle oyle birsey olmaz eklemlerimizden ses cikabilir bu normal agrin varmi sen onu soyle dedi hayir dedim sadece yaparken ses cikiyor oda hic bisey olmaz sporuna devam edebilirsin dedi

Süper bi fiziğin var canim farkda çok güzel manken gibisin
Aslında gündüz çeksem daha fark edilirdi ama akşam çektiğim Icin elimden bu kadar geldi. Çok sağ ol darısı sizlere. Sizlerinkini de merak ediyorum. :)
"Ben demiştim." demeyi severim. :) Korkma ciddi birsey olsa ağrindan sancindan duramazsin. Yavaş yavaş spor konusunda gelişme aşamasındasin ki seslerin çıkması normal. Ileriki donemlerde 2 3 saatlik yollar bile seni yormayacak. :)

hahh icim rahatladi en azindan kaldigim yerden devam simdi ozlemistiiiim

çok guzel şekilenmıs kız ozellıkle ön bacak kasın baya çıkmış çok sevdim o kası bende ıstıyomm

2 gun daha ara vercem ben bugun hastalandim cunku adet oldm yani biraz gecsinde devam bu sefer isinmalari daha sıkI yapcam ip atlasam nasil olur sence

2 gun daha ara vercem ben bugun hastalandim cunku adet oldm yani biraz gecsinde devam bu sefer isinmalari daha sıkI yapcam ip atlasam nasil olur sence
Ben squatin yaninda eliptik ve koşu yapıyorum. Bacaklarim kalinlasmiyor. Cardioyu hiç unutma, ipte olur.

cardio yaparsam zayifim ya daha cok zayiflarim diye korkuyorum ipi isinma amacli dusundum sen isinma hareketi napiyosun
Ben squatin yaninda eliptik ve koşu yapıyorum. Bacaklarim kalinlasmiyor. Cardioyu hiç unutma, ipte olur.

merhaba kızlarr :) ben de squat yapmak istiyorum ama bacaklarım kaslanıcak daha doğrusu kalınlaşacak diye korkuyorum ve de ağırlık olmadan çalışırsam popomun dikleşmesi zaman almaz mı çok hevesliyim bi kaç gündür yapıyorum azar azar yapıyorum. Beni bilgilendirir misiniz lütfenn teşekkürler :)

sabahtan beri konuyu okuyorum, önce sonralarınıza bayıldım. ben de 34 yaşımdayım, 177 boy 67 kiloyum, bugün önce 2 mile leslie, ardından 50 squat ve debbie' nin level 1in ağırlık ve abs bölümlerini yaparak başladım bakalım. evde eliptikte var, eliptikle beraber nasıl bir program uygulamalıyım acaba?

cardio yaparsam zayifim ya daha cok zayiflarim diye korkuyorum ipi isinma amacli dusundum sen isinma hareketi napiyosun
Ip kalori yakar ısınmak için bölgesel egzersizler olur. El kol hareketleri bacaklari sağa sola hareket ettirmek vs..
Ağırlık ile çalışmadiginiz sürece kaslanmaz. Ama bir yandan da vücudunuzdaki yağa bağlı. Bacaklar yağlı ise çok zaman alir yağ düşükse kaslanmaz...
Eliptik inanilmaz yağ yakıyor. Ilk önce Eliptikten başlayarak sonraki spprlarinizi yapin derim çünkü saydiginiz sporlarin arasinda sıkılasma hareketleri var bu hareketlerden sonra eliptik olmaz onun için baslamadan 30 dakika cardioluk eliptik çok iyi olur.

GMelan bacaklarım çok sütlaç kıvamında ya çok kilolu bi çocukluk dönemi geçirdim ve zayıfladığımda deforme oldu bacaklarım. aşırı yağ olup olmadığını nasıl anlarım bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…