Squat hakkında herşey !!!

yaa onemli bisey degildir insallah squati brakmak istemiyorum hic daha dikkatli yapmaliyim ozaman
Benimde sağ dizkapagımdan daha yoğun ses çıkıyor.Her zaman olmuyor evet,işte sürtünme olunca çat çut yapıyor :) Röntgende belli olur zaten,dikkatli hareket etmen önerilecek ve birkaç öneri tabi..

Benimde sağ dizkapagımdan daha yoğun ses çıkıyor.Her zaman olmuyor evet,işte sürtünme olunca çat çut yapıyor :) Röntgende belli olur zaten,dikkatli hareket etmen önerilecek ve birkaç öneri tabi..

ayy bende ayni sey yasiyorum. Bende Miniskus mu oldum diye endiseleniyorum. mesela ayak üstüne ayak koydugum zaman hemen bir agri hisederim.

Bir ara Squat yapayim dedim, yapamadim..

ayy bende ayni sey yasiyorum. Bende Miniskus mu oldum diye endiseleniyorum. mesela ayak üstüne ayak koydugum zaman hemen bir agri hisederim.

Önemli birşey olsa özelliklede menisküs yırtığı. Ağrıdan duramazsınız. Merak etmeyin.

comeldigim de tik ediyor benim onenli bisey degildir saniyorun ama en azindan nasil onlem alcam ne yaomam gerekir diye gidicem pazartesi orteoediye korktum yani squatsiz hayat dusuneniyorun hic artk bugun yapmadim dinlendirdim normalde ypmam lazimdi

comeldigim de tik ediyor benim onenli bisey degildir saniyorun ama en azindan nasil onlem alcam ne yaomam gerekir diye gidicem pazartesi orteoediye korktum yani squatsiz hayat dusuneniyorun hic artk bugun yapmadim dinlendirdim normalde ypmam lazimdi
Valla benimde sesler çıktığında squatsız duramam diye evdekilere söylenmiştim

Bende ilk başta menisküs sandım ama değilmiş.. Diz kapaklarında sürtünmeyi önleyen,kemiklerin arasında bir sıvı varmış.O zamanla dizleri çok yıprattıgında azalıyormuş ve diz kapaklarındaki kemikler birbirine sürtüp aşınıyormuş.. Yavaş yavaş kemiklerde ufanıp yok oluyor tabi..
Bunun için ilaçlar ve bazı hareketler var. Tabi yapmamanız gereken şeylerde fazlaca.. Doktorum bana bunun için yaşın çok genç diyor tabi ama yapacak birşe yok.. Biraz daha dikkat edeceğiz canım.. Bence sende yakın zamanda bir ortopedi ye görün..

Ilgiinc... Evet kesin görünecegim!!!

ben buralarayıım ama 3 gündür yapmıyorum dizlerimi dinlendiriyorum bugunde doktora gitcektim şansıma bugunde ameliyat günüymüş
valla ben de 2 gündür yapmıyorm cünkü heryerim ağrıyor benimde. hayırdır neyin var canım

D iyi ettin canım. doktora niye gidecektin hayırdır ?

Valla benimde sesler çıktığında squatsız duramam diye evdekilere söylenmiştim
merhaba yine ben, yine sorum var bir ara gelişme yazmak için uğrayayım hep soru sormak için geliyorum onu fark ettim.
ben haftada 5 gün Jillian yapmaya çalıştım ama beceremedim. eklemlerimde ağrı oluyor. sanırım 2 gün Zumba, 3 gün pilatesle birlikte ağır geliyor. yattığım yerden kalkamıyorum. doktoruma sordum, içtiğim ilaçlar da yorgunluk yapabilirmiş.
ben Leslie'yle yürüyüşe geçsem bir gerileme olur mu onu merak ettim. yaptığım spor gözüme fazla gelmiyor ama Jillian'ı da vücudum en azından henüz kaldırmıyor. ya da başka bir önerin var mı?
bu arada 3 senedir giyemediğim bir pantolonumun içine giriyorum onu da yazayım istedim.

işte ortepediye gidicektim bu dizlermin derdi neee ben squatsız yapamam bir çare bulun bana dicektim ameliyat gunuymus sansıma bugun
Kız doktor sonra demesin mi ''Squat nedir'' diye
Ben jillian yaptım zamanında ama baktım kilo veriyorum. Bana yaramadı bıraktım. Diğer sporlarımla devam etti o yüzden beceremiyorsanızda yapmayın. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz bilmiyorum ama sağlık söz konusu olunca bırakmalısınız. O yüzden hafif tempolu yürüyüş ve koşu pilates sizi dinlendirir.

aslında ben de Jillian'a kilo vermek için başladım işe de yaradı ama felaket yorgun oluyorum. psikiyatrik ilaç kullanıyorum, bilmiyorum bilir misiniz halsizlik, uyku hali ve yorgunluk yaparlar zaten. son 3 gündür inanılmaz bir eklem ağrım var. bu yüzden Zumba ve pilates zaten düzenli yapıyorum yanında tempolu yürüyüşle devam edip belki biraz kilo attıktan sonra Jillian'a geri dönerim diye düşündüm.
açıkçası ilaçlardan mı oluyor yoksa eklemlere mi fazla yük biniyor kilom yüzünden emin olamıyorum.

comelme harekti hocam dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…