Fotoğraf koymaya söz veremem ama buradayım yaptığım sürece bu işi :)teşekkür ederim canım vala bende devamını bekliyorumotograflarınıda çek başlamadan kesin daha net anlarsın farkı benle birlikte başlayan arkadaşlar vardı onarda koycaktı tek ben koydum fotograf kimse yok onlarada burdan sesleniyorum hani nerdesiniz
hahha niye kız ama sen bilirisn tabiFotoğraf koymaya söz veremem ama buradayım yaptığım sürece bu işi :)
Önemli birşey olmayacağını demiştimmm :) Sevindim senin adına. Bende son gaz devam.kııızlarrr nereerdesinn yahu ben bugun yaptım sporumu ve dizlerimden ses çııkmadıı yasasııın
WUUUUUHUUUUUUUUU
Squat yapanlarin en favorisi kalça germe. Hadi sen yine ağırlıksiz yapıyorsun. Benim sağ sol bacağima 3 kg yerlestirip yapıyorum. Sen düşün artık nasıl yaptığımi ter değil selale akıyorozlemisim yapmayi ama bo yoruldum bi terledim en cok kalcagerme yoriyo beni oda aslinda ellerim aciyo ondan
Squat yapanlarin en favorisi kalça germe. Hadi sen yine ağırlıksiz yapıyorsun. Benim sağ sol bacağima 3 kg yerlestirip yapıyorum. Sen düşün artık nasıl yaptığımi ter değil selale akıyorama ağırlığı bacağimdan çıkarıp yapinca bir tuhaf oluyorum. Bacak ağırlık istiyor.
Squat yapanlarin en favorisi kalça germe. Hadi sen yine ağırlıksiz yapıyorsun. Benim sağ sol bacağima 3 kg yerlestirip yapıyorum. Sen düşün artık nasıl yaptığımi ter değil selale akıyorama ağırlığı bacağimdan çıkarıp yapinca bir tuhaf oluyorum. Bacak ağırlık istiyor.
dün dinlenme günümdü, bugün 70' e geçicem bakalım : )
Nasıl gidiyor alışma süreci ?dün dinlenme günümdü, bugün 70' e geçicem bakalım : )
Ama yaparken de ayrı bir zevk itiraf et ne güzel yanıyor ya.bazen dayancak gucum kalmiyo yaa yoruluyirum alissamda benimkide agirlik istese keske
isminimi degistirdinnasil gidiyo alistinmi
orasi oyle hosuma gidiyo hatta en cok ellerim acimasa devam etcemde omuzlarim kollarimsa cabuk yoruluyoNasıl gidiyor alışma süreci ?
Ama yaparken de ayrı bir zevk itiraf et ne güzel yanıyor ya.
isim değiştirmek derken anlayamadım ama?[/QUO
sanki baska bi nick in mi vardi yada baskasiyla karistirdim seniisim değiştirmek derken anlayamadım ama?
yok bu konudan başka konuda aktif değilim, karıştırdınız sanırımisimde 2010 dan beri bu
Squattan sonra yürüyüş önermiyorum. Yürüyüş yapacaksanız squattan önce yapmalısınız :)olsun ne kusuru : ) evet bugünde 75'e başlıyorum : ) dışarıda 1 saat tempolu yürüyüşümü de yaptım
Squatın faydaları işte :)Selam kızlar bugun 70 e geçtim. Şimdiden bağımlılık yaptı bana. İlk seferler yolda yürürken düzgün adım atamaz olmuştumMerdiven bile çıkamıyodum şimdi daha iyiyim. Bırakmadım devam
heyecanla devam ediyorum bir aylık program sonra da bırakmak istemiyorum açıkçası :)Squattan sonra yürüyüş önermiyorum. Yürüyüş yapacaksanız squattan önce yapmalısınız :)
Squatın faydaları işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?