Squat hakkında herşey !!!

Fotoğraf koymaya söz veremem ama buradayım yaptığım sürece bu işi :)

ozlemisim yapmayi ama bo yoruldum bi terledim en cok kalcagerme yoriyo beni oda aslinda ellerim aciyo ondan

ozlemisim yapmayi ama bo yoruldum bi terledim en cok kalcagerme yoriyo beni oda aslinda ellerim aciyo ondan
Squat yapanlarin en favorisi kalça germe. Hadi sen yine ağırlıksiz yapıyorsun. Benim sağ sol bacağima 3 kg yerlestirip yapıyorum. Sen düşün artık nasıl yaptığımi ter değil selale akıyor ama ağırlığı bacağimdan çıkarıp yapinca bir tuhaf oluyorum. Bacak ağırlık istiyor.

bazen dayancak gucum kalmiyo yaa yoruluyirum alissamda benimkide agirlik istese keske

Selam kızlar bugun 70 e geçtim. Şimdiden bağımlılık yaptı bana. İlk seferler yolda yürürken düzgün adım atamaz olmuştum Merdiven bile çıkamıyodum şimdi daha iyiyim. Bırakmadım devam

olsun ne kusuru : ) evet bugünde 75'e başlıyorum : ) dışarıda 1 saat tempolu yürüyüşümü de yaptım
Squattan sonra yürüyüş önermiyorum. Yürüyüş yapacaksanız squattan önce yapmalısınız :)
Selam kızlar bugun 70 e geçtim. Şimdiden bağımlılık yaptı bana. İlk seferler yolda yürürken düzgün adım atamaz olmuştum Merdiven bile çıkamıyodum şimdi daha iyiyim. Bırakmadım devam
Squatın faydaları işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…