Hatta annemin doktor arkadaşı var. Bazen onun başını ağrıtırım sorularla. Bir ara kalçasını çok beğendim squat mı yapıyorsun sen dedim. Squat ne demek diyorcomelme harekti hocam dicem
Şahsi fikrimi soracak olursan eğer uzun aradan sonra başlamak ağrı yapmış anlaşılan 3 4 gündür devam etmesi de normaldir diye düşünüyorum genel olarak herkeste görülen birşey bu. Dinlenin ağrılar geçesiye kadar. Sonra tekrar başlayın eğer yine ağrıyorsa emin olun haplardan.aslında ben de Jillian'a kilo vermek için başladım işe de yaradı ama felaket yorgun oluyorum. psikiyatrik ilaç kullanıyorum, bilmiyorum bilir misiniz halsizlik, uyku hali ve yorgunluk yaparlar zaten. son 3 gündür inanılmaz bir eklem ağrım var. bu yüzden Zumba ve pilates zaten düzenli yapıyorum yanında tempolu yürüyüşle devam edip belki biraz kilo attıktan sonra Jillian'a geri dönerim diye düşündüm.
açıkçası ilaçlardan mı oluyor yoksa eklemlere mi fazla yük biniyor kilom yüzünden emin olamıyorum.
Değişiklikler nedir dedim, fotoğraf yok mu dedim. Uzun süre kayboldun ortadan. :)Ben tobloyu bitirdikten sonra 2 kilolukağırlıklarla 50 normal squat 50 sumo squat 20 kalca germe olarak devam ediyorum ve 30 veya 50 deatlift yapıyorum 10 kilo ağırlıklatabi taha bircok hareket yapıyorum yani sira
Değişiklikler nedir dedim, fotoğraf yok mu dedim. Uzun süre kayboldun ortadan. :)
Heyyy squat guzellriiii nabersinizz:)
Heyyy squat guzellriiii nabersinizz:)
Oooo topik falan, aldatma falan ne oluyoruz ? :)) kimin nerde ne topigi var ? Sinavlardan dolayı giremez hale geldim.Geliyomm
Kolay gelsin:)Ben bugün 20 squatla başladım hanımlar :)
regl dönemimdeyim, yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi :)
Bizimde topik var canm squatla ilgili:)Oooo topik falan, aldatma falan ne oluyoruz ? :)) kimin nerde ne topigi var ? Sinavlardan dolayı giremez hale geldim.
Tatlikizz ara sira squat yaptığını söylüyordun, umarim tamamen başlamışsindir. :)
Şimdi baktım o kadar konuşmayı kim yaptı öyle ya ? Hiç mi usenmediniz maşallahBizimde topik var canm squatla ilgili:)
Yapiyorum yapiyorumm tam gaz devam :)
Vallahi ne ara konusuyoruz bilmiyorum cok eglenceli oluyo amaŞimdi baktım o kadar konuşmayı kim yaptı öyle ya ? Hiç mi usenmediniz maşallahbende her ay koyuyorum before after. Hatta subatinkini unuttum yarin bir gün çekip atarım.
Fotoğrafı koydun mu bilmiyorum ama uğrarim bir ara topiginize.Vallahi ne ara konusuyoruz bilmiyorum cok eglenceli oluyo ama
Bende de ise yaramis yani kizlar oyle soyluyo
..Fotoğrafı koydun mu bilmiyorum ama uğrarim bir ara topiginize.çok merak ettim var mi fotoğraf ya ?
Kiz ben seni yağlı butlu birsey sanardim. Eskilere bakinca ne ara inceldin böyle ya
Farkediyo dimi kiz eski fotolara goreKiz ben seni yağlı butlu birsey sanardim. Eskilere bakinca ne ara inceldin böyle yazaten kalçan hiç yoktu dikleşmis
Hemde nasil. Bir fotoğrafini görmüştum. Dedim bunda toto nerde dümdüz tahta gibi. :Farkediyo dimi kiz eski fotolara gore
Aynen dumduzdu kiz enine genistiHemde nasil. Bir fotoğrafini görmüştum. Dedim bunda toto nerde dümdüz tahta gibi. :Hani birde sporlari yapıp iyi besleniyorsun ya yağ oranini düsürüncr hemen göstermis etkisini Tebrikler vallahi. 30 gün bitince veya bittiyse dambilla başla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?