Squat hakkında herşey !!!

comelme harekti hocam dicem
Hatta annemin doktor arkadaşı var. Bazen onun başını ağrıtırım sorularla. Bir ara kalçasını çok beğendim squat mı yapıyorsun sen dedim. Squat ne demek diyor Anlattım bende.
Şahsi fikrimi soracak olursan eğer uzun aradan sonra başlamak ağrı yapmış anlaşılan 3 4 gündür devam etmesi de normaldir diye düşünüyorum genel olarak herkeste görülen birşey bu. Dinlenin ağrılar geçesiye kadar. Sonra tekrar başlayın eğer yine ağrıyorsa emin olun haplardan.

Ben bugün 20 squatla başladım hanımlar :)
regl dönemimdeyim, yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi :)

Ben tobloyu bitirdikten sonra 2 kilolukağırlıklarla 50 normal squat 50 sumo squat 20 kalca germe olarak devam ediyorum ve 30 veya 50 deatlift yapıyorum 10 kilo ağırlıkla tabi taha bircok hareket yapıyorum yani sira

Ben tobloyu bitirdikten sonra 2 kilolukağırlıklarla 50 normal squat 50 sumo squat 20 kalca germe olarak devam ediyorum ve 30 veya 50 deatlift yapıyorum 10 kilo ağırlıkla tabi taha bircok hareket yapıyorum yani sira
Değişiklikler nedir dedim, fotoğraf yok mu dedim. Uzun süre kayboldun ortadan. :)

Değişiklikler nedir dedim, fotoğraf yok mu dedim. Uzun süre kayboldun ortadan. :)

Hiç ömcesi sonrası foto çekmedim ama selulitlerden kurtuldum sayilir az bise kalcamda kaldi kalcam toparlanmaya basladi daha fitt duruyor bacaklarim üst bacak kasim belli oluyor

Oooo topik falan, aldatma falan ne oluyoruz ? :)) kimin nerde ne topigi var ? Sinavlardan dolayı giremez hale geldim.
Tatlikizz ara sira squat yaptığını söylüyordun, umarim tamamen başlamışsindir. :)
Bizimde topik var canm squatla ilgili:)
Yapiyorum yapiyorumm tam gaz devam :)

Bizimde topik var canm squatla ilgili:)
Yapiyorum yapiyorumm tam gaz devam :)
Şimdi baktım o kadar konuşmayı kim yaptı öyle ya ? Hiç mi usenmediniz maşallah bende her ay koyuyorum before after. Hatta subatinkini unuttum yarin bir gün çekip atarım.

Şimdi baktım o kadar konuşmayı kim yaptı öyle ya ? Hiç mi usenmediniz maşallah bende her ay koyuyorum before after. Hatta subatinkini unuttum yarin bir gün çekip atarım.
Vallahi ne ara konusuyoruz bilmiyorum cok eglenceli oluyo ama
Bende de ise yaramis yani kizlar oyle soyluyo

Eklentiler

• IMG_20150221_110534-1.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 188
  • IMG_20150302_223246.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 191
  • IMG_20150228_100101.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 170
Farkediyo dimi kiz eski fotolara gore
Hemde nasil. Bir fotoğrafini görmüştum. Dedim bunda toto nerde dümdüz tahta gibi. : Hani birde sporlari yapıp iyi besleniyorsun ya yağ oranini düsürüncr hemen göstermis etkisini Tebrikler vallahi. 30 gün bitince veya bittiyse dambilla başla :)

Aynen dumduzdu kiz enine genisti
Agirlim alicam en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…