Streç Film Sararak Zayıflama Deneyimlerimiz

valla işe yarıyo diyolar ona
terletiyo diyemidir nedir bilmiyorum, bizim bi tanıdıkta yapmıştı fark açıkça görülüyodu yani..
yürüyüş yapabilsem bende sarıp deniycem de nerdeeee :)

bende eskiden streç sarıyodum ama hiç rahat edemiyordum. 2 hafata kadar önce sauna eşofman aldım ve çok memnumum şimdi. hemde heryerimi kaplıyor. yalnız çıplak tene giymiyorum eşofmanın altına ben pamuklu kilotku çorap giyiyorum teri çeksin ve eşofman ıslaklıkla bacağıma yapışmasın diye. sizlerede tavsiyam sauna sort ve ya eşofman alın hem rahat hem daha sağlılı hemde pratik.

arkadaşlar ben 3 gün sardım . bir iki gündür bıraktım. ama bu gece tekrar saracağım. acayip terletiyor.
sarmadan önce biberiye yağı sürülüyormuş bunu yeni öğrendim. ben bu şekilde deneyeceğim birde.
gece yağı sürüyormuşsunuz. masaj yaparak. sonra 2 kat sterci sarıyormuşsunuz. sabah kalkınca isterseniz banyo yapabilirmişsiniz. liflenerek.bunu göbek erine kadar yapabilirmişsiniz.
bende yağ ile deneyeceğim inşallah faydası olur.

yanlız şunu söylemeliyim derinizi 7-8 saat havasız bırakıyorsunuz ki bu çook zararlı. 2 saati geçmemeli. en iyisi şu: yağı sürün, sarın , ev işinizi bu şekilde yapın.:lepi:

ben bu şekilde belimi inceltip göbeğimi erittim normal doğumdan sonra
yağ
streç
üstüne korse bol haraket (mesela bebeğimle :)
ve eridi gittiii :)

benim annem kendini yatmadan önce sarardı,öle yatardı,yürüyüş yapamıordu malesef çalışıordu ama bu sayede 15 kilo verdi 10 yıl önce hala da almadı aynı kıyafetleri giyiyoruz...öle yağ falan sürmüordu sarıordı hış hış yatıordu :hulya:

Slmm, inceltmek istediğiniz bölqeye filtre kahwe sürüp streç film saran war mı aranızdaa? Bi sitede okudum da şimdii, kopyalayim hemen:)
Bir avuç filtre kahveye macun kıvamına gelene kadar su ekleyip karıştırın. İnceltmek ya da selülitlerden arındırmak istediğiniz bölgeye filtre kahve karışımını sürün. Streç filmle iki üç kat sıkıca sarın. En az 3 saat bekletin. Bu sırada ev temizliği yapabilirsiniz, spor yapabilirsiniz ya da TV izleyebilirsiniz. Bekleme süresi bittikten sonra banyoya girip filtre kahve sürdüğünüz bölgeyi soğuk suyla yıkayın. Sert bir lifle ovun.

Filtre kahvenin olayı nedir? Kahvenin içindeki kafein hücrelerin uyarılmasını sağlıyor ve kan akışını hızlandırıyor. Bu sayede yağlar erimeye, selülitler yok olmaya başlıyor.

canım sen bu yazıyı nerde okudun biraz araştırmak istiyorum.evde koca bir paket var ve içen de yok.gerçekten işe yararsa denemek istiyorum

ha yoksa dediğin şu el kremiyle kahveyi karıştırıp selilütlere sürüyolarmış o mu?yani selilüt problemim yok ama biraz daha incelmek istiyorum ben.

canım sen bu yazıyı nerde okudun biraz araştırmak istiyorum.evde koca bir paket var ve içen de yok.gerçekten işe yararsa denemek istiyorum

Yok cnm el kremi fln yok bunda. 100msjım yok link weremiorum da yuksektopuklar.nete qir ordan qüzelliği sonra da diyeti seç zayıflamak istiyorum war orda yazıyo

Merhaba bu uygulamayi merak ettim bayanssulusmile deniyecegim hemen ...deneyenler varmi ki burda :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…