ben yazdığım formülü 4-5 gündür yapıyorum işe yararsa sölicem hemen sizeyerimseniben
arkadaşlar ben 3 gün sardım . bir iki gündür bıraktım. ama bu gece tekrar saracağım. acayip terletiyor.
sarmadan önce biberiye yağı sürülüyormuş bunu yeni öğrendim. ben bu şekilde deneyeceğim birde.
gece yağı sürüyormuşsunuz. masaj yaparak. sonra 2 kat sterci sarıyormuşsunuz. sabah kalkınca isterseniz banyo yapabilirmişsiniz. liflenerek.bunu göbek erine kadar yapabilirmişsiniz.
bende yağ ile deneyeceğim inşallah faydası olur.
nerede satılırki bu filtre kahve
Slmm, inceltmek istediğiniz bölqeye filtre kahwe sürüp streç film saran war mı aranızdaa? Bi sitede okudum da şimdii, kopyalayim hemen:)
Bir avuç filtre kahveye macun kıvamına gelene kadar su ekleyip karıştırın. İnceltmek ya da selülitlerden arındırmak istediğiniz bölgeye filtre kahve karışımını sürün. Streç filmle iki üç kat sıkıca sarın. En az 3 saat bekletin. Bu sırada ev temizliği yapabilirsiniz, spor yapabilirsiniz ya da TV izleyebilirsiniz. Bekleme süresi bittikten sonra banyoya girip filtre kahve sürdüğünüz bölgeyi soğuk suyla yıkayın. Sert bir lifle ovun.
Filtre kahvenin olayı nedir? Kahvenin içindeki kafein hücrelerin uyarılmasını sağlıyor ve kan akışını hızlandırıyor. Bu sayede yağlar erimeye, selülitler yok olmaya başlıyor.
canım sen bu yazıyı nerde okudun biraz araştırmak istiyorum.evde koca bir paket var ve içen de yok.gerçekten işe yararsa denemek istiyorum
Slmm, inceltmek istediğiniz bölqeye filtre kahwe sürüp streç film saran war mı aranızdaa? Bi sitede okudum da şimdii, kopyalayim hemen:)
Bir avuç filtre kahveye macun kıvamına gelene kadar su ekleyip karıştırın. İnceltmek ya da selülitlerden arındırmak istediğiniz bölgeye filtre kahve karışımını sürün. Streç filmle iki üç kat sıkıca sarın. En az 3 saat bekletin. Bu sırada ev temizliği yapabilirsiniz, spor yapabilirsiniz ya da TV izleyebilirsiniz. Bekleme süresi bittikten sonra banyoya girip filtre kahve sürdüğünüz bölgeyi soğuk suyla yıkayın. Sert bir lifle ovun.
Filtre kahvenin olayı nedir? Kahvenin içindeki kafein hücrelerin uyarılmasını sağlıyor ve kan akışını hızlandırıyor. Bu sayede yağlar erimeye, selülitler yok olmaya başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?