Merhaba bu uygulamayi merak ettim bayanssulusmile deniyecegim hemen ...deneyenler varmi ki burda :uhm:
Ben de denemedim daha, birilerinin denemesini bekliorummqerçekten işe yarıosa yapıcam ben de:)
su an uyguladim ve bekliyorum cicim...fakat sunu söyleyim kolay olmadi ! streci sardiktan sonra hareket ettikce kayiyor bilmiyorumkismile 3 saat sonra durum ne olur bilemiyorum valla ! Zaten sürerkene de döküldü epey, girdim küvete orada sürdüm kaydirigubbakcemile3
hayır canım zaten 3 saat bekliyor sadece doğru dürüst terlemiyor ben zaten karşıyım cilt nefes almazsa nasıl sağlıklı olabilirki?bu yaptığımız sadece kahvenin ciltle temasını kaybetmemesini sağlamak o kadar.filtre kahve diğer kahveler gibi dağılmadığından ovarak sürdüğünde hem kan dolaşımını artırıyor ki böylece kahvenin etkisi daha çok oluyor hemde daha öncede söylediğim gibi ölü derileri atıp cildi ışıl ışıl parlatıyo
su an uyguladim ve bekliyorum cicim...fakat sunu söyleyim kolay olmadi ! streci sardiktan sonra hareket ettikce kayiyor bilmiyorumkismile 3 saat sonra durum ne olur bilemiyorum valla ! Zaten sürerkene de döküldü epey, girdim küvete orada sürdüm kaydirigubbakcemile3
ilk günden sonra düzenli olarak yaptın mı merak ettim ben bilmiyorumkismile bi faydasını oldumu?
mesajları okuyunca suyla karıştırıp sürmenin zor olcana karar werdim ve biraz vucüd yağı ve neutrogena nın vucüd losyonu ile karıştırdım kahveyi yarın denemeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
Malesef 2 gün yapabildim...aslinda yapardim fakat uzaktan misafirlerimiz geldi, zaman olmuyor...haftaya kismetse baslarim tekrardan. 2 günde sunu fark ettim, cok yumusacik oldu cildim, yani kahveyi uyguladigim bölge diyeyim boshayallersmile bacagima var karnima uyguluyorum.
arkadaşlar bende bu filitre kahve olayını şu şekilde duydum:kedi:
önce birazcık kahveyi robotan geçiriyorsun yada blendırdan daha sonra biraz el kremi katıp karıştırıyorsun masaj yaparak yediriyorsun özellikle selilütli kısımlaraeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?