Streç Film Sararak Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben de denemedim daha, birilerinin denemesini bekliorumm qerçekten işe yarıosa yapıcam ben de:)

su an uyguladim ve bekliyorum cicim...fakat sunu söyleyim kolay olmadi ! streci sardiktan sonra hareket ettikce kayiyor bilmiyorumkismile 3 saat sonra durum ne olur bilemiyorum valla ! Zaten sürerkene de döküldü epey, girdim küvete orada sürdüm kaydirigubbakcemile3

Hehe anladım cnmm ben de yarın başliimm bari yapmaya böyle boş durarak bişe olmuyo

şu kahve olayını bende denemeyi düşünüyorum:))
kullandığım bi masaj yagı var bu hafta biter sanırım sonra buna geçerim inş.

ben bugün denedim iananılmaz ıslaktı çıkardığımda ama ben sarmadan önce birşey sürmedim ve 40 dk kaldı içimde hiç düşme falan olmadı ama zararlıyımış diye yazmış bazı arkadaşlar kafam karıştı şimdi ???? yapmasammı acaba

arkadaslar ben filtre kahveyi 2 gün denemek için alt bacaklarımda uyguladım faydası olursa ihtiyacım olan yerlere uygularım diye.görüşüm şu:tabi 2 günde incelme olmaz ama cilde çok iyi geldiği kesin özellikle batık problemi yada selilüt problemi olan arkadaşlar uygulasın.kahve peeling görevi yapıp ölü deriyi atıyor ve cilt ipek gibi oluyor.valla ben inceltme için değilde peeling amaçlı bacaklarıma haftada bir uygulamaya karar verdim.

yalnız öyle macun gibi falan olmuyor.ben dusakabinin içinde yaptım çünkü hep akıyor aşağıya.bide sürerken ve yıkarken ovarsanız çok iyi olur asıl o zaman peeling oluyo.sevgiler.

ben yazın peeling amaçlı kullanıyodum içine biraz limon suyuda koyarak kabak lifiyle masaj yapıyodum...cidden kadife gibi yapıyo ama ben streçlede işe yarıcanı düşünüyorum ve haftaya başlıcam inş.

Streç filmle sardığınız bölqe tahriş olmuyo di mi? Bi arkadaşım bacaklarına sarıyodu da kızardı kaşınıyo sürekli fln dedi.. Gerçi o çok bekletmiş, qece yatarken sarıyomuş sabah çıkarıp sonra yeniden sarıyomuş. Uzun süre hawasız kaldıındandır diye düşündüm ben ama yine de size bi soriim dedim

hayır canım zaten 3 saat bekliyor sadece doğru dürüst terlemiyor ben zaten karşıyım cilt nefes almazsa nasıl sağlıklı olabilirki?bu yaptığımız sadece kahvenin ciltle temasını kaybetmemesini sağlamak o kadar.filtre kahve diğer kahveler gibi dağılmadığından ovarak sürdüğünde hem kan dolaşımını artırıyor ki böylece kahvenin etkisi daha çok oluyor hemde daha öncede söylediğim gibi ölü derileri atıp cildi ışıl ışıl parlatıyo

Hmm haklısın cnm tşk

ilk günden sonra düzenli olarak yaptın mı merak ettim ben bilmiyorumkismile bi faydasını oldumu?
mesajları okuyunca suyla karıştırıp sürmenin zor olcana karar werdim ve biraz vucüd yağı ve neutrogena nın vucüd losyonu ile karıştırdım kahveyi yarın denemeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

Malesef 2 gün yapabildim...aslinda yapardim fakat uzaktan misafirlerimiz geldi, zaman olmuyor...haftaya kismetse baslarim tekrardan. 2 günde sunu fark ettim, cok yumusacik oldu cildim, yani kahveyi uyguladigim bölge diyeyim boshayallersmile bacagima var karnima uyguluyorum.

Ben hergün spor yaparken yapıyorum.Ama streçle falan uğraşamam, kalınca bir çöp poşetinden kendime resmen kısa pijama biçtim ve diktim diz kapağımdan göğüs altına kadar.üst kısmını zaten eşofmanım sıkıştırıyor alt paça kısmına da ince çoraplarımın lastiklerini kestim onları takıyorum.Ben işe yaradığını düşünüyorum.Ama sadece spor yaparken 45 dk takıyorum.Tüm gün pek sağlıklı değil, özellikle genital bölgede mantarı tetikleyebilir ve allerjiye neden olabilir.

evet bi kaç kez peeling amaçlı kullanmıştım kahveyi cidden kadife gibi yapıyo opuyorumnanaktan

kilolarımdan kurtulmak istiyorum ama cildime zarar verir diye korkuyorum kafamçokkarıştı.lütfen yardım edin kızlar

arkadaşlar bende bu filitre kahve olayını şu şekilde duydum:kedi:
önce birazcık kahveyi robotan geçiriyorsun yada blendırdan daha sonra biraz el kremi katıp karıştırıyorsun masaj yaparak yediriyorsun özellikle selilütli kısımlaraeyvahedigeldismile

aynı şeyi yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…