bak sırayla.ben kendimi rahim filmine hazırlamaya çalışyorum sonra aniden kaldıramıyorumBakıcam bakalım.
Cnm ben yarın sabah ilk idrarla yapayım diyordum cnmHemen test yap canım. Çıkar bence.
Bende adet olmayı bekliyorum bende yapıcam 20 tane ovulasyon 3 gebelik testi 45 TL dediler bana bide takip yapacak çok mu yaİnternetten ovulasyon testi aldım ben 30 tane ovulasyon 2gebelik 1erken gebelik testi var içinde 30 tl gerçeklik payı nedir bilmiyorum ama yapıyorum şuan adetin 12.günündeyim inşallah gebe kalırız
Kiz hamilesin işte daha ne çizgisi olcak. Benimde oglanda böle cikmisti
Çıkar cikar yap sen bekliyoruzGünaydın kızlar bgun İğnemin 13.gunum cıkar mı hamılelık testınde
Yarın ilk idrarla yapacgm cnm yarını beklıyecgm artıkÇıkar cikar yap sen bekliyoruz
Hamılelık testını ne kadara alıyorsun Kı cnmKızlar ben de test yapsam mı yarınya test boş çıkarsa verdiğim. Paraya uzulucem. Daha bide ovulasyon testi Alicam ona para verilecek fikirlerinizi bekliyorum
Evet canım normal bende yumurta kabuk bağlamış catlamadigi için uzun süre yumurtlama var görünüyordu Dr a gittim o söylediNasıl oluyor ful yumurtlama bende aldım da hep çift çizgi çıkıyor ama test çizgisi silik kontrol koyu böyle olması normal demi sizin nasıl oluyor
Bilmiyomki ne kadar erken gebelikten almak istiyorum yüzde yüz çıkıyormuş. Ben en son test alalı 6 yıl olduHamılelık testını ne kadara alıyorsun Kı cnm
Hayırlısı canm sıkma canını. Daha zamanı gelmemiş demekki Allah katındaKizlaaar bu ayki klomen tedavisi negatifle sonuçlandı niye olmadı anlamıyorum hayırlısı diyip martı bekliyorum
Hayırlısı olsun canımBilmiyomki ne kadar erken gebelikten almak istiyorum yüzde yüz çıkıyormuş. Ben en son test alalı 6 yıl oldu
Kizlaaar bu ayki klomen tedavisi negatifle sonuçlandı niye olmadı anlamıyorum hayırlısı diyip martı bekliyorum
Helal olsun sana mücadelene hayran kaldım valla inşallah bebeğini de hayırlısıyla kucağına alacaksınSağolunEn kısa zamanda güzel haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim inşallah
Hiç yapmadım bunca zaman beklerken bacak dikme falanBen önce 26 kilo verdim sonra antikorları düşürmek için bağışıklık sistemimle uğraştım. Hep sağlık degerlerime çalıştım. Bazılarına göre kafayı yemiş derecede Son 3 aydır organik et, sebze yedim takviyeleri düzenli kullandım doktor kontrolünde. 3 ayda 4-5 kez dışarıda yemek zorunda kaldım, onda da ızgara balık et vs. Onun dışında hazır paketli içinde ne olduğunu bilmediğim hicbirsey yemedim. Ha bunların hepsi otoimmun sistemi, bağırsakları düzeltip hasimato antikorları düzeltmek içindi. Glüten ve şeker zaten yok hayatımda. Demek ki benim için sorun olan birşeyler düzelmiş Altta yatan böyle bir nedeniniz varsa ona odaklanın derim herkese. Fonksiyonel tıp uzmanı bir hekim kontrolü birçok sorunu aynı anda çözebiliyor. Doktorumun eşi doğum yaptı, tebrik ettim, ertesi sabah testte gebeligimi öğrendim Dün adamcagiz eşinin yanında hastaneden destek oldu sağolsun , HCG yaptır, tiroid ilacının dozunu yukselt, folik asit içeren haricinde takvileri kes vs vs..
Güzel dualariniz için teşekkür ederimBen paylaşırken sizlerin de sevinç cigliklarinizi heyecanla bekliyor olacağım
Az önce bir bulantı krizi yaşadım mesela
Sabredebiliyosan bravoCnm ben yarın sabah ilk idrarla yapayım diyordum cnm
Hayıırlısı canım.Kizlaaar bu ayki klomen tedavisi negatifle sonuçlandı niye olmadı anlamıyorum hayırlısı diyip martı bekliyorum
Daha oğnenin 4. Gunü candim ondan boyle cikti.Kiz hamilesin işte daha ne çizgisi olcak. Benimde oglanda böle cikmisti
bayagi silik 4egoreDaha oğnenin 4. Gunü candim ondan boyle cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?