Sogan mı yukseltıyor bende ıste bu ay sogan ve İncir ile bı temizleyip hareketlendıreyım diye dusundum dıger ay da Allah nasip ederse corekotu bal tarcına gırcem 1 2 ay da onu denerim tutmazsa Dr a 10 yıl once de denedim ama hıc ise yaramamıslardı ıns bu sefer yararBen 21 gün yapım 13’ten 26’ya çıktı çok hızlı yükseltiyor. Benim düşük diye sıkıntı olmadı ama yükseklerde sıkıntı olabiliyor. Yumurta gelişimi işin yapacaksanız bal tarçın çörekotu yapın. Onu yapınca hamile kaldım ben hiç bi hormonu da yükseltmiyor zararı yok. Ben ilk yaptığım ay hamile kalmıştım
Insallah saglikli bi sekilde hayirli zamanda olsun.biz biz anlarız zaten canım. başkalarına kolay gelir ama onu bize anlatmak zordur. 2 hafta üst üste kalp atışını duyduk sonraki hafta kötü haberi aldım ama umudumu yitirmiyorum Rabbimden istiyorum inşallah en kısa en hayırlı zamanda nasip eder
Soğan yükseltmiyor. Onu yap o çok iyi. İnciri yaparsan da adet olursan hormon baktır mutlakaSogan mı yukseltıyor bende ıste bu ay sogan ve İncir ile bı temizleyip hareketlendıreyım diye dusundum dıger ay da Allah nasip ederse corekotu bal tarcına gırcem 1 2 ay da onu denerim tutmazsa Dr a 10 yıl once de denedim ama hıc ise yaramamıslardı ıns bu sefer yarar
bende 6 aydır istiyorum ,_Sitare_ canım 2.5 yıl oldu 13 aydır istiyorum. 28,5 yasindayim. Klomen kullandim 3. Ayımdı bu catlatma iğnemi oldum simdi sonuc bekliyorum.
Yumurtlamada sikinti yoktu yumurtam oluyordu ama 1 tane tabi bu ilaclar yumurta sayisini arttiriyor. Catlatma ignesiyle de kontrollu yumurtlama saglanip iliski saati veriliyor. Ihtimal arttirilmaya calisiliyor. Üzülüyor tabi ama artik bir an önce toparlanıp yeni aya konsantre olabiliyorum. Bu ay da catlatma ignesi oldum 7sinde. 21inde tesr yapinca sonucu ogrenebilicem ama ben her gun test yapiyorum. Su an ignenin etkisiyle 2. Cizgi cikiyor hafif silik. O cizginin koyulugunu takio edicem. Insallah kaybolmaz o 2. Cizgi koyulasir.bende 6 aydır istiyorum ,
4 ay koruyucu iğne kullandım önceleri onun etkisi geçmedi diye olmuyor diyorduk,
yumurtlama gününede hiç dikkat etmedik açıkcası bu ay dr a gıttım hormon testlerımı goturdum bır sıkıntı yok dedı yumurtlama gunlerıne dıkkat edın dedı ama hayırlısı artık insan uzuluyor olmayınca dımı
yumurtlamada mı sıkıntı var senın o ılacları neden kullanıyorsun
Topiğimiz herkese hayırlı olsun. Hepimize uğur getirsin.
7 şubatta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.
Bat tarihlerimizi yazıyorum. Hep birlikte bekleyelim heyecanla.
@Eddaak 11 Şubat
@Minikmucizemmmmmm 14 şubat
@Nimet yardim 14 şubat
@Vizeci06 15 şubat
@Mukaddes hatun 15 şubat
@benarya 15 şubat
@Birdfamily5757 16 şubat
@Etatli 17 şubat
V Varsayoksaoglum 19 şubat
@Dasmeer 20 şubat
@miyuuu 20 şubat
@Ahenfatma 20 şubat
merve 21 şubat
@Optimussprime 21 şubat
B Bihtercik 22 şubat
@Luniss 23 şubat
@Saricicek97 23 şubat
@reddress 24 şubat
@Nurrn 25 şubat
@Oyku1414 26 şubat
@Hufezaa 27 şubat
@Maisiyah345 28 şubat
@Pembeayicik1234 28 şubat
@Tokerrr 29 şubat
@Edifar 3 mart
@enbisevdigim mart
@UykucuPanda18 4 mart
@Susi96 6 mart
@kremalikedi edi 6 mart
@BYV 6 mart
E Ellibirincikisi 8 mart
E Efulimm41 8 mart
@rainbow 11 mart
Selam kızlar bana yine zaman geçmiyor 6 şubatta yumurtlama gördüm ama diğer ayların aksine bu ay hicbir belirti hissetmiyorum. Onceki aylarda burada konusulan bütün belirtiler vardı bende şimdi yok. Çok erken de olabilir tabiBen size akinti olayını soracağım hangi aşamada nasıl oluyor? Bilenler beni aydınlatabilir mi
Hadi inşallah canım benim , Allah isteyen herkese nasip etsin umarım ..Yumurtlamada sikinti yoktu yumurtam oluyordu ama 1 tane tabi bu ilaclar yumurta sayisini arttiriyor. Catlatma ignesiyle de kontrollu yumurtlama saglanip iliski saati veriliyor. Ihtimal arttirilmaya calisiliyor. Üzülüyor tabi ama artik bir an önce toparlanıp yeni aya konsantre olabiliyorum. Bu ay da catlatma ignesi oldum 7sinde. 21inde tesr yapinca sonucu ogrenebilicem ama ben her gun test yapiyorum. Su an ignenin etkisiyle 2. Cizgi cikiyor hafif silik. O cizginin koyulugunu takio edicem. Insallah kaybolmaz o 2. Cizgi koyulasir.bu ay saha bi umitliyim. Olacak insallah.
Evet yumurtlama döneminde oluyor sonra eger gebelik varsa da oluyor.Hadi inşallah canım benim , Allah isteyen herkese nasip etsin umarım ..
Yumurtlama olunca akıntı mı oluyor ? biraz önce bu tarz bişey okumuştum
Inaallah sonucu guzel olur. Beklemek cok zor ben 6. Gündeyim.Bende 13 şubatta yumurta çatlama iğnesi olacam
İnşallah bende ilk defa yapıyorum vallaInaallah sonucu guzel olur. Beklemek cok zor ben 6. Gündeyim.
Kaç yumurtan olmuş canım?İnşallah bende ilk defa yapıyorum valla
Doktur bana yumurta büyüme ilacı verdi ve yarın gelmemizi istedi yarin öğrenecem ama kasiklarmda birşeyler hissediyorum hareket eden birşeyler sankiKaç yumurtan olmuş canım?
Benim kuzenimde de ayni sekil ağrılar oldu adet ağrısı gibi ve ne yazıkki onunda tutmadı göğüste ağrı şişkinlik kasık ağrısı ama inşallah senin tutmuşturKızlar bisey sormak istiyorum bugün aşılamanın 12. Günü adet ağrısı gibi ara ara ağrılarım oluyor acaba aşılama tutmamış olabilirmi kendimi kötü hissetmeye başladım
Bendede hepsi var şuanda inşallah tutmuşturBenim kuzenimde de ayni sekil ağrılar oldu adet ağrısı gibi ve ne yazıkki onunda tutmadı göğüste ağrı şişkinlik kasık ağrısı ama inşallah senin tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?