Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sogan mı yukseltıyor bende ıste bu ay sogan ve İncir ile bı temizleyip hareketlendıreyım diye dusundum dıger ay da Allah nasip ederse corekotu bal tarcına gırcem 1 2 ay da onu denerim tutmazsa Dr a 10 yıl once de denedim ama hıc ise yaramamıslardı ıns bu sefer yarar

Insallah saglikli bi sekilde hayirli zamanda olsun.

Selam kızlar bana yine zaman geçmiyor 6 şubatta yumurtlama gördüm ama diğer ayların aksine bu ay hicbir belirti hissetmiyorum. Onceki aylarda burada konusulan bütün belirtiler vardı bende şimdi yok. Çok erken de olabilir tabi Ben size akinti olayını soracağım hangi aşamada nasıl oluyor? Bilenler beni aydınlatabilir mi

Soğan yükseltmiyor. Onu yap o çok iyi. İnciri yaparsan da adet olursan hormon baktır mutlaka

_Sitare_ canım 2.5 yıl oldu 13 aydır istiyorum. 28,5 yasindayim. Klomen kullandim 3. Ayımdı bu catlatma iğnemi oldum simdi sonuc bekliyorum.
bende 6 aydır istiyorum ,
4 ay koruyucu iğne kullandım önceleri onun etkisi geçmedi diye olmuyor diyorduk,
yumurtlama gününede hiç dikkat etmedik açıkcası bu ay dr a gıttım hormon testlerımı goturdum bır sıkıntı yok dedı yumurtlama gunlerıne dıkkat edın dedı ama hayırlısı artık insan uzuluyor olmayınca dımı
yumurtlamada mı sıkıntı var senın o ılacları neden kullanıyorsun

Yumurtlamada sikinti yoktu yumurtam oluyordu ama 1 tane tabi bu ilaclar yumurta sayisini arttiriyor. Catlatma ignesiyle de kontrollu yumurtlama saglanip iliski saati veriliyor. Ihtimal arttirilmaya calisiliyor. Üzülüyor tabi ama artik bir an önce toparlanıp yeni aya konsantre olabiliyorum. Bu ay da catlatma ignesi oldum 7sinde. 21inde tesr yapinca sonucu ogrenebilicem ama ben her gun test yapiyorum. Su an ignenin etkisiyle 2. Cizgi cikiyor hafif silik. O cizginin koyulugunu takio edicem. Insallah kaybolmaz o 2. Cizgi koyulasir. bu ay saha bi umitliyim. Olacak insallah.

valla ben su an asırı akıntı yasıyorum 4 gun gecti kan tahlili yaptırdım bugun sonuc bekliyorum. Sabah bırkac damla pembe kan geldi bu saate kadar akıntıdan baska bişey gelmedi. Adet oncesi de beyaz akıntı olur hamile isen de olur

Hadi inşallah canım benim , Allah isteyen herkese nasip etsin umarım ..
Yumurtlama olunca akıntı mı oluyor ? biraz önce bu tarz bişey okumuştum

Hadi inşallah canım benim , Allah isteyen herkese nasip etsin umarım ..
Yumurtlama olunca akıntı mı oluyor ? biraz önce bu tarz bişey okumuştum
Evet yumurtlama döneminde oluyor sonra eger gebelik varsa da oluyor.

Kızlar bisey sormak istiyorum bugün aşılamanın 12. Günü adet ağrısı gibi ara ara ağrılarım oluyor acaba aşılama tutmamış olabilirmi kendimi kötü hissetmeye başladım

Kızlar bisey sormak istiyorum bugün aşılamanın 12. Günü adet ağrısı gibi ara ara ağrılarım oluyor acaba aşılama tutmamış olabilirmi kendimi kötü hissetmeye başladım
Benim kuzenimde de ayni sekil ağrılar oldu adet ağrısı gibi ve ne yazıkki onunda tutmadı göğüste ağrı şişkinlik kasık ağrısı ama inşallah senin tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…