Merhaba benimde dün yumurtlamayı gördüm değerlendirdik inşallah tutar cok ağrı oldu gece sol taraftaAmin insallah. Ben burayı biraz da günlük gibi kulandığımdan her anımı, her halimi yazıyorum.
Belki hummalı çalışmalar vardır içerideÇatlatma iğnesinden sonraki ilişkinin ardından kasık ağrısı yaşadınız mı kızlar? İçerde bişeyler oluyor sızlıyor gibi bir his var sürekli
Benim iliskiden once basladı iliskiden sonra da devam etti.Çatlatma iğnesinden sonraki ilişkinin ardından kasık ağrısı yaşadınız mı kızlar? İçerde bişeyler oluyor sızlıyor gibi bir his var sürekli
Belki hummalı çalışmalar vardır içerideTutar inşallah ❤
Pihtilasma yok kan uyusmazligi var bizde ama onun icin doktora gidip ignemi vuruluyorum yine de iki dusuk oldu. Zor surec oluyo dusuk olunca bida olmasını bekliyorsun oluyo yasicak mi diye dusunuyorsun hic bitmiyo skintisibenimde öyle canım zaten mol gebelik çok nadir görünen bişeymiş. doktoruma göre herkese aynı şeyi yazıp gönderiyorlar ben inanmıyorum diyor ve ilk adetini gör korunmayı bırak dedi. kan pıhtılaşmasına bakıldımı senin. genelde yaşan çocuk olunca genetik yapmıyorlar olsa ondada olur diyolar ama illaki bi sebebi vardır
Merhaba, pıhtılaşma testlerini yaptirin bence, pihtilasma sorunu olanlar sorun çıkmadan saglikli gebelik de gecirebiliyormus cunku...
Bunun icin ozel test yaptirmadim hic ama iki dusukte de arastirma yaptılar olsa cikardi herhalde. Ozellikle de sormustum pihtilasmaya dair bisey soylenmedi
Benim iliskiden once basladı iliskiden sonra da devam etti.
Sen ne zaman olmustun igneyi canim unutuyorum soruyorum tekrar herkese kusura bakma.Benim de öyle, iğneden 24 saat sonra hissettim ağrıları o zaman çatladı gibi geliyor bana, ilişkiden sonra da devam ediyor. Nasıl sabredicem bilmiyorum
Pazartesi günü oldum daha çok yeniSen ne zaman olmustun igneyi canim unutuyorum soruyorum tekrar herkese kusura bakma.
Prolaktınım yuksek degıl normal seviyeler deProlaktini biliyor musun bilmeden kullanma. Yükseltirsin gebeliği engeller. Ben sadece hayıt kullancam bu ay
Hadi bakalım sonuç guzel olsun insallahPazartesi günü oldum daha çok yeni
Teyzeleriiii biz geldik o güzel haberi aldım az önce ve pozitif ama daha çok erkenmişiz birkaç günlük dedi doktor
Teyzeleriiii biz geldik o güzel haberi aldım az önce ve pozitif ama daha çok erkenmişiz birkaç günlük dedi doktor ☺Allah’ım benim yaşadığım bı duyguları burada isteyen herkese nasip etsinnn amin
Ilk hamilemizzzzTeyzeleriiii biz geldik o güzel haberi aldım az önce ve pozitif ama daha çok erkenmişiz birkaç günlük dedi doktor ☺Allah’ım benim yaşadığım bı duyguları burada isteyen herkese nasip etsinnn amin
Amin kuzummm mübarek günlern yüzü suyu hürmetine inşallahhhÇok sevindim canımAllah sağlıkla büyümeyi nasip etsin sağ salim kucağına alırsın inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin bu ay her gün birinin güzel haberini alalım
Amin inşallah bebeğim darısı herkese olsun herkeseIlk hamilemizzzzAllah saglikla kucagina da almak nasip etsin hayirli evlat olsun. darisi basimiza kac cikti deger canim?
Hayırlı olsun canım belirtilerin neydiAmin inşallah bebeğim darısı herkese olsun herkeseDaha birkaç günlük dedi 35 çıktı beta
HarikaaaaaaAmin inşallah bebeğim darısı herkese olsun herkese❤Daha birkaç günlük dedi 35 çıktı beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?