Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesinden sonraki ilişkinin ardından kasık ağrısı yaşadınız mı kızlar? İçerde bişeyler oluyor sızlıyor gibi bir his var sürekli

Çatlatma iğnesinden sonraki ilişkinin ardından kasık ağrısı yaşadınız mı kızlar? İçerde bişeyler oluyor sızlıyor gibi bir his var sürekli
Benim iliskiden once basladı iliskiden sonra da devam etti.

Pihtilasma yok kan uyusmazligi var bizde ama onun icin doktora gidip ignemi vuruluyorum yine de iki dusuk oldu. Zor surec oluyo dusuk olunca bida olmasını bekliyorsun oluyo yasicak mi diye dusunuyorsun hic bitmiyo skintisi

Benim iliskiden once basladı iliskiden sonra da devam etti.

Benim de öyle, iğneden 24 saat sonra hissettim ağrıları o zaman çatladı gibi geliyor bana, ilişkiden sonra da devam ediyor. Nasıl sabredicem bilmiyorum

Benim de öyle, iğneden 24 saat sonra hissettim ağrıları o zaman çatladı gibi geliyor bana, ilişkiden sonra da devam ediyor. Nasıl sabredicem bilmiyorum
Sen ne zaman olmustun igneyi canim unutuyorum soruyorum tekrar herkese kusura bakma.

Aa evet dur sesleneyim. Merveeekizceli hadi güzel haberi ver bizeee
Teyzeleriiii biz geldik o güzel haberi aldım az önce ve pozitif ama daha çok erkenmişiz birkaç günlük dedi doktor Allah’ım benim yaşadığım bı duyguları burada isteyen herkese nasip etsinnn amin

Teyzeleriiii biz geldik o güzel haberi aldım az önce ve pozitif ama daha çok erkenmişiz birkaç günlük dedi doktor ☺Allah’ım benim yaşadığım bı duyguları burada isteyen herkese nasip etsinnn amin

Çok sevindim canım Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin sağ salim kucağına alırsın inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin bu ay her gün birinin güzel haberini alalım

Teyzeleriiii biz geldik o güzel haberi aldım az önce ve pozitif ama daha çok erkenmişiz birkaç günlük dedi doktor ☺Allah’ım benim yaşadığım bı duyguları burada isteyen herkese nasip etsinnn amin
Ilk hamilemizzzz Allah saglikla kucagina da almak nasip etsin hayirli evlat olsun. darisi basimiza kac cikti deger canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…