- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Yaaaa nasıl sevindim darısı başımıza inşallah bende sabah yumurta takibine gittm cuma günü çatlama iğnesi vurulucamTeyzeleriiii biz geldik o güzel haberi aldım az önce ve pozitif ama daha çok erkenmişiz birkaç günlük dedi doktor ☺Allah’ım benim yaşadığım bı duyguları burada isteyen herkese nasip etsinnn amin
Hayırlı olsun canım belirtilerin neydi
Allahım inşallah sizde pozitifi görürsünüz rabbim sizede nasip etsinnnYaaaa nasıl sevindim darısı başımıza inşallah bende sabah yumurta takibine gittm cuma günü çatlama iğnesi vurulucam
Allah razı olsun canım inşallahAllahım inşallah sizde pozitifi görürsünüz rabbim sizede nasip etsinnn
Canlarım en başta adet gecikmesi pko vardı adetlerim gecikirdi ama bu sefer farklı oldu yerleşme kanamasınyaşamadım annemde yaşamamış onun dışında bel ağrısı kasık ağrısı miğde ağrısı bulantılar deli gibi acıkma doymama isteği baş dönmesi baş ağrısı aniden düşer gibi olma sivilceler göğüs ağrıları vede kg aldımaynen belirtilerini ayrıntılı paylaşır mısınnnn
YokCnm yaptın mı test
HamilemisinCanlarım en başta adet gecikmesi pko vardı adetlerim gecikirdi ama bu sefer farklı oldu yerleşme kanamasınyaşamadım annemde yaşamamış onun dışında bel ağrısı kasık ağrısı miğde ağrısı bulantılar deli gibi acıkma doymama isteği baş dönmesi baş ağrısı aniden düşer gibi olma sivilceler göğüs ağrıları vede kg aldım
Evet canım çok şükürHamilemisin
Gözün aydin cnm Allah'ım sağlıklı kucağına almayi nasip etsin inşallah sarısı bize bende şimdi yaptm test negatif malesef inş bnde senin gibi sevinirimTeyzeleriiii biz geldik o güzel haberi aldım az önce ve pozitif ama daha çok erkenmişiz birkaç günlük dedi doktor ☺Allah’ım benim yaşadığım bı duyguları burada isteyen herkese nasip etsinnn amin
Ollsun canim daha rahat beklersin şimdi regli. Daha cabuk konsantre okursun yeni aya.Kızlar test yaptım şimdi ben hamile değilim negatif çıktı malesef çok üzgünüm artık hastalansam da rahatlasam bari çok geçmişti adetim bi umut dedim.ama.olmadi
İnşallah kuzum.sagol.valla aynen biran önce oluyim de tekrar deneriz artık napalimOllsun canim daha rahat beklersin şimdi regli. Daha cabuk konsantre okursun yeni aya.yılmak yok.
özellikle bizim başımızdan geçince hamile kalsanda rahat edemiyorsun her hastaneye gidişin acabalarla geçiyor. benim ilk gebeliğim boş gebelikti 2. si 9 haftalıktı kalbi durmuşPihtilasma yok kan uyusmazligi var bizde ama onun icin doktora gidip ignemi vuruluyorum yine de iki dusuk oldu. Zor surec oluyo dusuk olunca bida olmasını bekliyorsun oluyo yasicak mi diye dusunuyorsun hic bitmiyo skintisi
Cok iyi anliyorum seni bende son gebeligimde acaba kalp atisi olck mi buyucek mi diye diye korkuyla gitmistim 6. Haftada gelisimi durmustu düştüsonra. Seninki birde 9 haftalik olmus buyumusözellikle bizim başımızdan geçince hamile kalsanda rahat edemiyorsun her hastaneye gidişin acabalarla geçiyor. benim ilk gebeliğim boş gebelikti 2. si 9 haftalıktı kalbi durmuş
Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al :)Teyzeleriiii biz geldik o güzel haberi aldım az önce ve pozitif ama daha çok erkenmişiz birkaç günlük dedi doktor ☺Allah’ım benim yaşadığım bı duyguları burada isteyen herkese nasip etsinnn amin
Aaa çok sevindim ya en az kendim kadarEvet canım çok şükür
Insan hissediyor Allah o hissi veriyor ben de hissetmiştim...Bir daha yasatmasin AllahCok iyi anliyorum seni bende son gebeligimde acaba kalp atisi olck mi buyucek mi diye diye korkuyla gitmistim 6. Haftada gelisimi durmustu düştüsonra. Seninki birde 9 haftalik olmus buyumus
biz biz anlarız zaten canım. başkalarına kolay gelir ama onu bize anlatmak zordur. 2 hafta üst üste kalp atışını duyduk sonraki hafta kötü haberi aldım ama umudumu yitirmiyorum Rabbimden istiyorum inşallah en kısa en hayırlı zamanda nasip ederCok iyi anliyorum seni bende son gebeligimde acaba kalp atisi olck mi buyucek mi diye diye korkuyla gitmistim 6. Haftada gelisimi durmustu düştüsonra. Seninki birde 9 haftalik olmus buyumus
Ben 21 gün yapım 13’ten 26’ya çıktı çok hızlı yükseltiyor. Benim düşük diye sıkıntı olmadı ama yükseklerde sıkıntı olabiliyor. Yumurta gelişimi işin yapacaksanız bal tarçın çörekotu yapın. Onu yapınca hamile kaldım ben hiç bi hormonu da yükseltmiyor zararı yok. Ben ilk yaptığım ay hamile kalmıştımProlaktınım yuksek degıl normal seviyeler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?