- 9 Şubat 2020
- 12
- 47
- 3
- 30
İnşallah canım allahtan umut kesilmezBendede hepsi var şuanda inşallah tutmuştur
Amin canımİnşallah canım allahtan umut kesilmez
Belki igneden once catlamistir onun disinda bir sey hissedemezsin canim.Doktur bana yumurta büyüme ilacı verdi ve yarın gelmemizi istedi yarin öğrenecem ama kasiklarmda birşeyler hissediyorum hareket eden birşeyler sanki
Kötü hisserme regl belirtilerine benziyor gebelik belirtileri. Test yap istersen.Kızlar bisey sormak istiyorum bugün aşılamanın 12. Günü adet ağrısı gibi ara ara ağrılarım oluyor acaba aşılama tutmamış olabilirmi kendimi kötü hissetmeye başladım
Canım kız çocuğundada yüksek çıkıyormuş değerler allah gönlüne gönlümüze göre versin bende çok isterim ikizlerim olsunBu arada sat tan sonra 36. Günde yapılan bhcg 2213 çıktı benim. Kuzenim benim 1000 kusurdu ikiz olmasın diyor
Tabii ki ikiz ise duble mucize olur benim için ama merak ettim sizin kaçıncı gün kaçtı yazar mısınız?
Sat 6 ocakti, tahlil 10 Şubat'ta yapıldı
Ayy keske öyle bi durum olsa ya yarık belli olur hayırlısıylaBelki igneden once catlamistir onun disinda bir sey hissedemezsin canim.
Catladiysa igne vermez iliski verir gün aşırı.Ayy keske öyle bi durum olsa ya yarık belli olur hayırlısıyla
Zaten bu iğne ilişki yüzünden eşim is yerinden izin almak zorunda kaldı :)Catladiysa igne vermez iliski verir gün aşırı.
Dr ptesi kan ver dedi eşim erken yapmamı istemiyor üzülmeyelim diye zor tutuyorum kendimi zaten belki ondan habersiz yapabilirim çıkarmı peki 12 gündeKötü hisserme regl belirtilerine benziyor gebelik belirtileri. Test yap istersen.
Net bilgim yok gerçekrtem ama testler bizi rahatlatıyor bence o yüzden öneriyorum.Dr ptesi kan ver dedi eşim erken yapmamı istemiyor üzülmeyelim diye zor tutuyorum kendimi zaten belki ondan habersiz yapabilirim çıkarmı peki 12 günde
Neden ki anlamadim mı ki ben. İğne vuruldu mu simdi sana?Zaten bu iğne ilişki yüzünden eşim is yerinden izin almak zorunda kaldı :)
İyide ben gecen cuma gunu dr a gıttım suan yumurtanız var bugunlerı degerlendırın dedı ,Evet yumurtlama döneminde oluyor sonra eger gebelik varsa da oluyor.
Yok iğne vurulmadi iğne yarin vurulacak işteNeden ki anlamadim mı ki ben. İğne vuruldu mu simdi sana?
Gözün aydın canım bizede dua et inşallah bizimde yüzümüz güler bu ay sende sağlıkla kavuş bebeğine inşallahEvet canım çok şükür
Bilemiyorum o kadarİyide ben gecen cuma gunu dr a gıttım suan yumurtanız var bugunlerı degerlendırın dedı ,
benım dun akıntım oldu yumurtlama coktan olup bıtmıstı neden akıntı oldu acaba kı
Eşin niye izin aldı peki? Uzakta mıydı ki? Bana cuma iğne yaptılar 11.30da iliskiyi cumart3si 23.30 verdieler. 36 saat sonra.Yok iğne vurulmadi iğne yarin vurulacak işte
Çıkar canım benceDr ptesi kan ver dedi eşim erken yapmamı istemiyor üzülmeyelim diye zor tutuyorum kendimi zaten belki ondan habersiz yapabilirim çıkarmı peki 12 günde
Hayırlısı dıyorum ben ,Bilemiyorum o kadar
aminnn canım inşallah gerçekten çok zor bir süreç bende 8 ay boyunca neler çektim rabbim hepimize nasip etsinGözün aydın canım bizede dua et inşallah bizimde yüzümüz güler bu ay sende sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Teşekkürler canımÇıkar canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?