Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok prodictör aldım 11inde erken gebelik testi hicbirsey çıkmadı silik bile değildi. Günlerim hep uzuyor nedense anlamadim

Var cnm hamile kalinca enox igne ve coraspirin kullncam doguma kadar normaldede kullanyom coraspirin
Benim arkadaşımın da vardı 6 yıl sonra oldu çocuğu sanırım 3 4 tane düşük yaptı tam 3 aylık olduklarinda... Çok zordu onun için ama hemen anlamadılar kan pıhtılaşma olduğunu. Anlayana kadar bir çok düşük oldu sorumsuzlar yüzünden. Ama hem corasprin ve bide insülin iğnesi kullandı kaldı. Hatta şimdide 2ciyi hamile Rabbım sıze de en kısa zamanda versin inşallah hayrlisiyla

Amin cnm evet insulin gibi hazir enjektor

Amin cnm evet insulin gibi hazir enjektor
Bn 5 yillik evliyim 3.bucuk 4 sene kendimiz istemedik hep korunduk esim dedi cocuk istyrum bz o kdar korunduk hemn olmaz 6 ay 1 yil gecer diyodum ama o ay hamile kaldim ve kaybettim 4 5 ay sonra bir iki kacamakla tekrar hamile kalmsim onuda kaybettim 1 yil yapmicam cunku bittim tukendim dedim bu ayla birlikte 2 ayimiz olcak gecen ay tutmadi bklm bu ay neler olcak

İlk tabiki sen önemlisin ilk kendini düşün çocuk elbette olucak tir rabbimin izniyle

Senin hikayen ne canm?
Benm hikayem 7 yıl once basladı cnm 5 yıl istemedik hemen hemen 2 yıla yakında istiyoruz olmuyor cnm bu 5. Klomen ve catlatma iğnem bu ayda olmadı heralde ha ne bende nede eşimde bi sıkıntı cikmadi hem devlet hastanesi ne gittim hemde özele ama Bi sonuç alamadım cnm bu ay da olmadı heralde yaa belli olur cnm 7 gun var bata benım hikayem bu işte cnm ya seninki

İğneyi ne zaman olmuştun sen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…