Yok mu peki Bi çözümüEvd cnm pihtilasma ve bnm cok yuksek gebelik kybna yol actgi gibi kal krzi felc inme gibi risklerimde var
Var cnm hamile kalinca enox igne ve coraspirin kullncam doguma kadar normaldede kullanyom coraspirinYok mu peki Bi çözümü
Benim arkadaşımın da vardı 6 yıl sonra oldu çocuğu sanırım 3 4 tane düşük yaptı tam 3 aylık olduklarinda... Çok zordu onun için ama hemen anlamadılar kan pıhtılaşma olduğunu. Anlayana kadar bir çok düşük oldu sorumsuzlar yüzünden. Ama hem corasprin ve bide insülin iğnesi kullandı kaldı. Hatta şimdide 2ciyi hamileVar cnm hamile kalinca enox igne ve coraspirin kullncam doguma kadar normaldede kullanyom coraspirin
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler Yazarız burayaVar cnm hamile kalinca enox igne ve coraspirin kullncam doguma kadar normaldede kullanyom coraspirin
Amin cnm evet insulin gibi hazir enjektorBenim arkadaşımın da vardı 6 yıl sonra oldu çocuğu sanırım 3 4 tane düşük yaptı tam 3 aylık olduklarinda... Çok zordu onun için ama hemen anlamadılar kan pıhtılaşma olduğunu. Anlayana kadar bir çok düşük oldu sorumsuzlar yüzünden. Ama hem corasprin ve bide insülin iğnesi kullandı kaldı. Hatta şimdide 2ciyi hamileRabbım sıze de en kısa zamanda versin inşallah hayrlisiyla
Bn 5 yillik evliyim 3.bucuk 4 sene kendimiz istemedik hep korunduk esim dedi cocuk istyrum bz o kdar korunduk hemn olmaz 6 ay 1 yil gecer diyodum ama o ay hamile kaldim ve kaybettim 4 5 ay sonra bir iki kacamakla tekrar hamile kalmsim onuda kaybettim 1 yil yapmicam cunku bittim tukendim dedim bu ayla birlikte 2 ayimiz olcak gecen ay tutmadi bklm bu ay neler olcakAmin cnm evet insulin gibi hazir enjektor
İlk tabiki sen önemlisin ilk kendini düşün çocuk elbette olucak tir rabbimin izniyleBn 5 yillik evliyim 3.bucuk 4 sene kendimiz istemedik hep korunduk esim dedi cocuk istyrum bz o kdar korunduk hemn olmaz 6 ay 1 yil gecer diyodum ama o ay hamile kaldim ve kaybettim 4 5 ay sonra bir iki kacamakla tekrar hamile kalmsim onuda kaybettim 1 yil yapmicam cunku bittim tukendim dedim bu ayla birlikte 2 ayimiz olcak gecen ay tutmadi bklm bu ay neler olcak
Bizde oyle diyor herkes kan pihtilasmasinin sadece düşükle sonuclandgini dusunuyo bi aspironle gecer dio ama isin asli oyle degil hayati zorluklari varİlk tabiki sen önemlisin ilk kendini düşün çocuk elbette olucak tir rabbimin izniyle
Tabikide çok. Zor birsey keşke öle. Kolay olsaBizde oyle diyor herkes kan pihtilasmasinin sadece düşükle sonuclandgini dusunuyo bi aspironle gecer dio ama isin asli oyle degil hayati zorluklari var
Herseyin hayırlısı tatlımYa niye kendini strese sokuyosun bebegim çok erken daha. Uc dört gün sonra bir daha yap lütfen umudunu kaybetme.
Benm hikayem 7 yıl once basladı cnm 5 yıl istemedik hemen hemen 2 yıla yakında istiyoruz olmuyor cnm bu 5. Klomen ve catlatma iğnem bu ayda olmadı heralde ha ne bende nede eşimde bi sıkıntı cikmadi hem devlet hastanesi ne gittim hemde özele ama Bi sonuç alamadım cnm bu ay da olmadı heralde yaa belli olur cnm 7 gun var bataSenin hikayen ne canm?
Herseyin hayırlısı olsun cnmBenim de adet ağrılarım var 1 haftadır çekiyorum. Ama gelen giden yok 35 gün oldu
Ins kolay olsunTabikide çok. Zor birsey keşke öle. Kolay olsa
İğneyi ne zaman olmuştun sen canım.Benm hikayem 7 yıl once basladı cnm 5 yıl istemedik hemen hemen 2 yıla yakında istiyoruz olmuyor cnm bu 5. Klomen ve catlatma iğnem bu ayda olmadı heralde ha ne bende nede eşimde bi sıkıntı cikmadi hem devlet hastanesi ne gittim hemde özele ama Bi sonuç alamadım cnm bu ay da olmadı heralde yaa belli olur cnm 7 gun var batabenım hikayem bu işte cnm ya seninki
30ocak cnmİğneyi ne zaman olmuştun sen canım.
Yarın filan yapsan test sonucu alabilirsin yani30ocak cnm
Yaptım cnm negatıf cıktı yaYarın filan yapsan test sonucu alabilirsin yani
Bugün müydü o anlamadım kiYaptım cnm negatıf cıktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?