Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrılmayı düşündüm 4 aylık evli olsam da. Biz başta sadece nişanlanmak istedik küçük yerde yaşadığımız için laf söz olmasın dedik. Ama ailem eşimi istemedi maddiyat tan. Annem ya zengin damat istiyordu ya da atanmış olacaktı. Eşimi istemedi babam da izne geldiğinde onu doldurdu babam da geldi eşimin kapısına attı gitti... Anlayacağın gideceğim yer yok...

Benim rahim kalp şeklinde ondan bahsetmiştim. Yani çok dikkat etmem gereken Bi hamilelik dönemim olacak. Ayrıca rahim ikiye bölünmüş olduğu için spremler Bi tarafa gitse ve döllenme diğer tarafta olsa olmuyor bilemiyoruz o yüzden

Ay yok artık ya.
Gidecek yerim de yok.. Çocuk düşünüyor olmasam kesinlikle antidepresan kullanırdım çünkü bazen artık sinirden kendimi tanıyamıyorum korkuyorum artık ya hapse girecem ya da kendimi öldürecem kurtulmak için diye... Hatta bebek isteme nedenim de birazcık yaşama sebebi istemem.. Ama erkek olursa hiç huzurum kalmayacak. İkiz oğullarım olsa birini nüfusuma alacam diye sözde şaka yapan ya da tek oğlun olsa adını ben koyacam sen boşuna düşünme kızın adını koyarsın diyen Bi kaynana...

Selam canım bende iğne vuruldum 27 ocakta sende benden 2 gün sonra geliyorsun sanırım. Var mı bir belirtin yada yaptın mı test?
Bugün erken gebelik testi yaptım miratech.. Sonuç negatif.. Adetim bekliyorum 17 şubat pazartesi

Akşam iş çıkışı alayım ben en iyisi eşim görmeden yaparım yada sabah mı yapsam ilk idrarla sence?
Akşam yapsan da çıkar artık. Iğne vuruldun çünkü geç döllenme olamaz. Sonucu at buraya mutlaka

merve seninle aynı günmüş bat ımız Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize güzel haberler duymayı ve bu haberi yaymayi nasip etsin
Amin hep diyorum tekrar diyorum bu iş birbirimize dua ede ede olacak. Allah yüzümüzü güldürsün.

Akşam yapsan da çıkar artık. Iğne vuruldun çünkü geç döllenme olamaz. Sonucu at buraya mutlaka
Offf çok korkuyorum ya çıkmazsa diyee ya valla sırf ondan yapmıyorum sanırım( Tamam atarım tabi ki ay inşallah çıkar da yarına güzel hediye veririm

Canımın içi bu kadar sinir bozacak bir hayatı çekemezsin. Eşini seviyorsan o da seni seviyorsa bu durumları düzeltmek oradan kurtulmak zorundasınız. Ne kadarlık evliydin sen?

Offf çok korkuyorum ya çıkmazsa diyee ya valla sırf ondan yapmıyorum sanırım( Tamam atarım tabi ki ay inşallah çıkar da yarına güzel hediye veririm
Inşallah çıkar canım. Bugün kalbim sende hadi vallahi ben de çok heyecanlanıyorum.

Anladım canım Aynı sehirdeysek eşimin restoranı var orda eşinize iş bulabilirim diye düşünerek nerde yaşıyorsun diye sormuştum

Merhaba kizlar bende belirtileri yazayim dedim afedersiniz memelerim sanki kokunden kopacakmis gibi agriyor hassaslastilar . Karnım sisti patlayacak su balonu gibi bat 15 ocak sabah test yacagim dua edin benim icin allah cümlemixe versin

Anladım canım Aynı sehirdeysek eşimin restoranı var orda eşinize iş bulabilirim diye düşünerek nerde yaşıyorsun diye sormuştum
Yaa çok teşekkür ederim hatayda yaşıyorum ama sıkıntı şu bütün kayınlarım ve kayınbabam yurtdışında Bi tek kaynanam var evde bende çalışıyorum. Eşimin abileri annemin her istediğini var paranı ben gönderirim çalışma diyorlar. Gönderiyorlar da ama eşim bu yaşa kadar onlar getirdi onlar beni evlendirdi zaten borçluyum diyerek harcanıyor fazla çok zorda kalmadıkça. Bi de eşim de vize bekliyor diyebilirim o giderse ben de gidecem arkasından artık ya huzur bulacam ya da kayınlarımın kayınbabamın hizmetiyle boğulacak bakaljm

Canımın içi bu kadar sinir bozacak bir hayatı çekemezsin. Eşini seviyorsan o da seni seviyorsa bu durumları düzeltmek oradan kurtulmak zorundasınız. Ne kadarlık evliydin sen?
Evden kovulalı 7 ay oldu yani 7 aydır burda yaşıyorum nikahlı olarak ama 4 aydır evliyim bizim burda düğün olmadan evli görmez kimse seni. Zaten herşey evlendikten sonra oldu

Merhaba kizlar bende belirtileri yazayim dedim afedersiniz memelerim sanki kokunden kopacakmis gibi agriyor hassaslastilar . Karnım sisti patlayacak su balonu gibi bat 15 ocak sabah test yacagim dua edin benim icin allah cümlemixe versin
İnsallah çift çizgiyi görürsün canım. sonucu bize de at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…