Ayrılmayı düşündüm 4 aylık evli olsam da. Biz başta sadece nişanlanmak istedik küçük yerde yaşadığımız için laf söz olmasın dedik. Ama ailem eşimi istemedi maddiyat tan. Annem ya zengin damat istiyordu ya da atanmış olacaktı. Eşimi istemedi babam da izne geldiğinde onu doldurdu babam da geldi eşimin kapısına attı gitti... Anlayacağın gideceğim yer yok...Ayy dayanamadım yazdım kusura bakmayın da yuhhh artık ya edebi adab-ı öğreten büyüklerdir.insanın mahremi diye bisey var sabret demek kolay olur şimdiden böyle ise ilerde ne olur düşünmek istemiyorum özel hayatına karışmak istemiyorum ama kavga etme bence belliki kadın kavgayla besleniyor ona istediğini verme lütfen.yol yakınken ayrıl desem bana düşmez inan çok sınır oldum.kadının halinden en iyi kadın anlar ama bizim toplumumuzda kadın kadının 1. Ci düşmanı gerçekten toplumun geldiği hal kendi çevremizde böyle bir kaynana görmediğim için aşırı şaşırdım ve aşırı sinirlendim..kalp demissin kalpte ne var birde nerde yaşıyorsun
Benim rahim kalp şeklinde ondan bahsetmiştim. Yani çok dikkat etmem gereken Bi hamilelik dönemim olacak. Ayrıca rahim ikiye bölünmüş olduğu için spremler Bi tarafa gitse ve döllenme diğer tarafta olsa olmuyor bilemiyoruz o yüzdenAyy dayanamadım yazdım kusura bakmayın da yuhhh artık ya edebi adab-ı öğreten büyüklerdir.insanın mahremi diye bisey var sabret demek kolay olur şimdiden böyle ise ilerde ne olur düşünmek istemiyorum özel hayatına karışmak istemiyorum ama kavga etme bence belliki kadın kavgayla besleniyor ona istediğini verme lütfen.yol yakınken ayrıl desem bana düşmez inan çok sınır oldum.kadının halinden en iyi kadın anlar ama bizim toplumumuzda kadın kadının 1. Ci düşmanı gerçekten toplumun geldiği hal kendi çevremizde böyle bir kaynana görmediğim için aşırı şaşırdım ve aşırı sinirlendim..kalp demissin kalpte ne var birde nerde yaşıyorsun
Gidecek yerim de yok.. Çocuk düşünüyor olmasam kesinlikle antidepresan kullanırdım çünkü bazen artık sinirden kendimi tanıyamıyorum korkuyorum artık ya hapse girecem ya da kendimi öldürecem kurtulmak için diye... Hatta bebek isteme nedenim de birazcık yaşama sebebi istemem.. Ama erkek olursa hiç huzurum kalmayacak. İkiz oğullarım olsa birini nüfusuma alacam diye sözde şaka yapan ya da tek oğlun olsa adını ben koyacam sen boşuna düşünme kızın adını koyarsın diyen Bi kaynana...Ay yok artık ya.
Bugün erken gebelik testi yaptım miratech.. Sonuç negatif.. Adetim bekliyorum 17 şubat pazartesiSelam canım bende iğne vuruldum 27 ocakta sende benden 2 gün sonra geliyorsun sanırım. Var mı bir belirtin yada yaptın mı test?
Akşam yapsan da çıkar artık. Iğne vuruldun çünkü geç döllenme olamaz. Sonucu at buraya mutlakaAkşam iş çıkışı alayım ben en iyisi eşim görmeden yaparım yada sabah mı yapsam ilk idrarla sence?
Anladım canım hayırlısı olsun artık gelecek aya inşallahBugün erken gebelik testi yaptım miratech.. Sonuç negatif.. Adetim bekliyorum 17 şubat pazartesi
Amin hep diyorum tekrar diyorum bu iş birbirimize dua ede ede olacak. Allah yüzümüzü güldürsün.merve seninle aynı günmüş bat ımız Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize güzel haberler duymayı ve bu haberi yaymayi nasip etsin
Offf çok korkuyorum ya çıkmazsa diyee ya valla sırf ondan yapmıyorum sanırımAkşam yapsan da çıkar artık. Iğne vuruldun çünkü geç döllenme olamaz. Sonucu at buraya mutlaka
Canımın içi bu kadar sinir bozacak bir hayatı çekemezsin. Eşini seviyorsan o da seni seviyorsa bu durumları düzeltmek oradan kurtulmak zorundasınız. Ne kadarlık evliydin sen?Gidecek yerim de yok.. Çocuk düşünüyor olmasam kesinlikle antidepresan kullanırdım çünkü bazen artık sinirden kendimi tanıyamıyorum korkuyorum artık ya hapse girecem ya da kendimi öldürecem kurtulmak için diye... Hatta bebek isteme nedenim de birazcık yaşama sebebi istemem.. Ama erkek olursa hiç huzurum kalmayacak. İkiz oğullarım olsa birini nüfusuma alacam diye sözde şaka yapan ya da tek oğlun olsa adını ben koyacam sen boşuna düşünme kızın adını koyarsın diyen Bi kaynana...
Inşallah çıkar canım. Bugün kalbim sende hadiOfff çok korkuyorum ya çıkmazsa diyee ya valla sırf ondan yapmıyorum sanırım( Tamam atarım tabi ki ay inşallah çıkar da yarına güzel hediye veririm
Allah razı olsun canım ya inşallah inşallah bakalım hayırlısı ileInşallah çıkar canım. Bugün kalbim sende hadivallahi ben de çok heyecanlanıyorum.
Anladım canım Aynı sehirdeysek eşimin restoranı var orda eşinize iş bulabilirim diye düşünerek nerde yaşıyorsun diye sormuştumBenim rahim kalp şeklinde ondan bahsetmiştim. Yani çok dikkat etmem gereken Bi hamilelik dönemim olacak. Ayrıca rahim ikiye bölünmüş olduğu için spremler Bi tarafa gitse ve döllenme diğer tarafta olsa olmuyor bilemiyoruz o yüzden
Ne tatlısın. Ne kadar güzel kalplee var aramızdaAnladım canım Aynı sehirdeysek eşimin restoranı var orda eşinize iş bulabilirim diye düşünerek nerde yaşıyorsun diye sormuştum
Hayırlısı hepimiz için..Anladım canım hayırlısı olsun artık gelecek aya inşallah
yaptım bu sabah dayanamadım ama negatiftiHoşgeldin. Çok yakınmış test yapsana
Yaa çok teşekkür ederimAnladım canım Aynı sehirdeysek eşimin restoranı var orda eşinize iş bulabilirim diye düşünerek nerde yaşıyorsun diye sormuştum
Evden kovulalı 7 ay oldu yani 7 aydır burda yaşıyorum nikahlı olarak ama 4 aydır evliyim bizim burda düğün olmadan evli görmez kimse seni. Zaten herşey evlendikten sonra olduCanımın içi bu kadar sinir bozacak bir hayatı çekemezsin. Eşini seviyorsan o da seni seviyorsa bu durumları düzeltmek oradan kurtulmak zorundasınız. Ne kadarlık evliydin sen?
İnsallah çift çizgiyi görürsün canım.Merhaba kizlar bende belirtileri yazayim dedim afedersiniz memelerim sanki kokunden kopacakmis gibi agriyor hassaslastilar . Karnım sisti patlayacak su balonu gibi bat 15 ocak sabah test yacagim dua edin benim icin allah cümlemixe versin
Ben rahim filmi çekildim sağ tüpüm de hafif tıkanıklık vardı 2018 de çekildim ama hala bir bebek yok yani onu çekilen de kesin hamile kalmıyor maalesefBize anlatırsın tecrübelerini canım. Olmazsa bu ay ben de cektiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?