İnşallah gidip kurtulursun.Yaa çok teşekkür ederimhatayda yaşıyorum ama sıkıntı şu bütün kayınlarım ve kayınbabam yurtdışında Bi tek kaynanam var evde bende çalışıyorum. Eşimin abileri annemin her istediğini var paranı ben gönderirim çalışma diyorlar. Gönderiyorlar da ama eşim bu yaşa kadar onlar getirdi onlar beni evlendirdi zaten borçluyum diyerek harcanıyor fazla çok zorda kalmadıkça. Bi de eşim de vize bekliyor diyebilirim o giderse ben de gidecem arkasından artık ya huzur bulacam ya da kayınlarımın kayınbabamın hizmetiyle boğulacak bakaljm
İnşallah gidip kurtulursun.Yaa çok teşekkür ederimhatayda yaşıyorum ama sıkıntı şu bütün kayınlarım ve kayınbabam yurtdışında Bi tek kaynanam var evde bende çalışıyorum. Eşimin abileri annemin her istediğini var paranı ben gönderirim çalışma diyorlar. Gönderiyorlar da ama eşim bu yaşa kadar onlar getirdi onlar beni evlendirdi zaten borçluyum diyerek harcanıyor fazla çok zorda kalmadıkça. Bi de eşim de vize bekliyor diyebilirim o giderse ben de gidecem arkasından artık ya huzur bulacam ya da kayınlarımın kayınbabamın hizmetiyle boğulacak bakaljm
Ne tatlısın. Ne kadar güzel kalplee var aramızda
Sabrının mükafatını alırsın bir gün mutlaka Allah kimseyi rahmetinden yoksun bırakmaz. O zaman yapacak tek şey cevap vermeyeceksin hiçbirşey senin sağlığından önemli değil lütfenYaa çok teşekkür ederimhatayda yaşıyorum ama sıkıntı şu bütün kayınlarım ve kayınbabam yurtdışında Bi tek kaynanam var evde bende çalışıyorum. Eşimin abileri annemin her istediğini var paranı ben gönderirim çalışma diyorlar. Gönderiyorlar da ama eşim bu yaşa kadar onlar getirdi onlar beni evlendirdi zaten borçluyum diyerek harcanıyor fazla çok zorda kalmadıkça. Bi de eşim de vize bekliyor diyebilirim o giderse ben de gidecem arkasından artık ya huzur bulacam ya da kayınlarımın kayınbabamın hizmetiyle boğulacak bakaljm
İnşallah yaa orda ayrı evde kalınca evli olduğumu hissederim belkiİnşallah gidip kurtulursun.
Ins kurtulursun bu streslede olmaz guzum yaa rabbim en kisa znmda hmn kaynanandan kurtarsin hm kucagina alabilcgn sglikli hayrli evlatlar versinİnşallah yaa orda ayrı evde kalınca evli olduğumu hissederim belki
Olmuyor işte ya düşünsene her yaptığına karışıyor kocan hava almaya çıkarsa kavga çıkıyor bende sus diyorum kendime ama kocamla saat 10 da dışarda olmamda ne gariplik var ki.. Anne evinde iznim gece 12 ydi. Annem hep evlenince kocanla sabahlara kadar gezersin diyordu şimdi 9 olunca çıkamıyoruz 10 da evdeyiz. Düşünsene dün 2 çift avm tarafında işimiz vardı sinemaya geçelim dedik diğer çift direk kabul ettiler. Bizimki abisini arayıp haber verecek de onlar annesinden izin alacak da kocamla sinemaya gidecem.. Allah kurtarsın beni bu evden gerçekten kaynanayla yaşanmaz.. Bakalım yarın 14 şubat ne olacak merak ediyorum çokSabrının mükafatını alırsın bir gün mutlaka Allah kimseyi rahmetinden yoksun bırakmaz. O zaman yapacak tek şey cevap vermeyeceksin hiçbirşey senin sağlığından önemli değil lütfenkedi besle köpek besle ama o kadını kavgayla besleme çok rica ediyorum cevap alamayınca kendi kendini yemeye başlayacak çünkü
Amin inşallah tek duam sağlıklı çocuk kucağıma almakIns kurtulursun bu streslede olmaz guzum yaa rabbim en kisa znmda hmn kaynanandan kurtarsin hm kucagina alabilcgn sglikli hayrli evlatlar versin
Ins gzum bn iki kere dgol yollarla hmile kaldim ama ikisinide kybettim ins ucuncude kolay olur ve kucagima alirimAmin inşallah tek duam sağlıklı çocuk kucağıma almakama inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu konuda
İnşallah. Üzülmeyeceksen neden kaybettin pıhtılaşma falan mıIns gzum bn iki kere dgol yollarla hmile kaldim ama ikisinide kybettim ins ucuncude kolay olur ve kucagima alirim
Merhaba kızlar test yaptım 13 gun dün kan testimde 4 kusurdu beta prosteron 50 idi ıdrar da cok silik çıktı tekrar kan testi yaptirsammiİnşallah. Üzülmeyeceksen neden kaybettin pıhtılaşma falan mı
Evd cnm pihtilasma ve bnm cok yuksek gebelik kybna yol actgi gibi kal krzi felc inme gibi risklerimde varİnşallah. Üzülmeyeceksen neden kaybettin pıhtılaşma falan mı
Bunda fotoda görünmüyo gibi ama zaten idrara geç geçiyo ya sen en iyisi 15 ya da 16. Gün tekrar kan ver. İnsallah yükselir.Merhaba kızlar test yaptım 13 gun dün kan testimde 4 kusurdu beta prosteron 50 idi ıdrar da cok silik çıktı tekrar kan testi yaptirsammi
Allah şifa versin canım tez zamanda nasip etsin.Evd cnm pihtilasma ve bnm cok yuksek gebelik kybna yol actgi gibi kal krzi felc inme gibi risklerimde var
Senin hikayen ne canm?Öyle ama cnm Bn yoruldum ya gercekten
Canım bende adet olunca ovu Alicam. Yumurtlama dan sonraki günlerimi sayılıyor test için hamilelik testi. Yoksa adet baslangicindanmiAllah şifa versin canım tez zamanda nasip etsin.
Amin hepimize insAllah şifa versin canım tez zamanda nasip etsin.
Bakalım daha net görünüyo canlı olarak da merak ettim canımBunda fotoda görünmüyo gibi ama zaten idrara geç geçiyo ya sen en iyisi 15 ya da 16. Gün tekrar kan ver. İnsallah yükselir.
Benim de adet ağrılarım var 1 haftadır çekiyorum. Ama gelen giden yok 35 gün olduKaset test yaptım cnm negatıf cıktı cnm ve bata 7 gun var yuzumde sivilce cıktı ve sankı adet olacagı agrılarım var cnm
Benim de adet ağrılarım var 1 haftadır çekiyorum. Ama gelen giden yok 35 gün oldu
Kan ver bnce cikar sonuc iii sabretmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?