Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gidip kurtulursun.

İnşallah gidip kurtulursun.

Sabrının mükafatını alırsın bir gün mutlaka Allah kimseyi rahmetinden yoksun bırakmaz. O zaman yapacak tek şey cevap vermeyeceksin hiçbirşey senin sağlığından önemli değil lütfen kedi besle köpek besle ama o kadını kavgayla besleme çok rica ediyorum cevap alamayınca kendi kendini yemeye başlayacak çünkü

Olmuyor işte ya düşünsene her yaptığına karışıyor kocan hava almaya çıkarsa kavga çıkıyor bende sus diyorum kendime ama kocamla saat 10 da dışarda olmamda ne gariplik var ki.. Anne evinde iznim gece 12 ydi. Annem hep evlenince kocanla sabahlara kadar gezersin diyordu şimdi 9 olunca çıkamıyoruz 10 da evdeyiz. Düşünsene dün 2 çift avm tarafında işimiz vardı sinemaya geçelim dedik diğer çift direk kabul ettiler. Bizimki abisini arayıp haber verecek de onlar annesinden izin alacak da kocamla sinemaya gidecem.. Allah kurtarsın beni bu evden gerçekten kaynanayla yaşanmaz.. Bakalım yarın 14 şubat ne olacak merak ediyorum çok

Ins kurtulursun bu streslede olmaz guzum yaa rabbim en kisa znmda hmn kaynanandan kurtarsin hm kucagina alabilcgn sglikli hayrli evlatlar versin
Amin inşallah tek duam sağlıklı çocuk kucağıma almak ama inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu konuda

İnşallah. Üzülmeyeceksen neden kaybettin pıhtılaşma falan mı
Merhaba kızlar test yaptım 13 gun dün kan testimde 4 kusurdu beta prosteron 50 idi ıdrar da cok silik çıktı tekrar kan testi yaptirsammi

Eklentiler

• 20200213_192937.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 20
  • 20200213_192900.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba kızlar test yaptım 13 gun dün kan testimde 4 kusurdu beta prosteron 50 idi ıdrar da cok silik çıktı tekrar kan testi yaptirsammi
Bunda fotoda görünmüyo gibi ama zaten idrara geç geçiyo ya sen en iyisi 15 ya da 16. Gün tekrar kan ver. İnsallah yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…