Yaptım cnm negatıf cıktı 14. GunumdeBugün müydü o anlamadım kikarıstı kafam benim sanırım.
Bilemedim canım.Hcg testim yoktu lh yaptım böyle çıktı
İnceden vardı ayol bugün de bence
Yaaaa çok güzel haberİnceden vardı ayol bugün de bencebakalım yarin tekrar edicem. Bu da bana böyle bir eğlence.
Amin canım bakalım nasil olacakYaaaa çok güzel haberKoyulaşsın bakalim biran önce Hakkinda hayırlısı insallah
Hcg alıp sabah ona bakıcam bakalımSilik çizgi var
Lh testleri bize gebelikle ilgili de bilgi veriyor mu arkadaşlarHcg alıp sabah ona bakıcam bakalım
Ben bir kaç forumda okudum da çok koyu olursa gebelşk olabilirmiş yani c çizgisi kadar koyu olması lazımLh testleri bize gebelikle ilgili de bilgi veriyor mu arkadaşlar
Ikinci çizgi daha koyu olunca olabiliyomuş galiba bunla ilgiki bi baslik var ama detaylara bakmadim. Normal hcg kullanıyorum diyeLh testleri bize gebelikle ilgili de bilgi veriyor mu arkadaşlar
Benim için aşırı erken ama okuyunca da kalkıp yapsam mı diye düşünmedim değilIkinci çizgi daha koyu olunca olabiliyomuş galiba bunla ilgiki bi baslik var ama detaylara bakmadim. Normal hcg kullanıyorum diye
Ben yaptım bugün ya ona bakBenim için aşırı erken ama okuyunca da kalkıp yapsam mı diye düşünmedim değil
Ne kadınmış yaaOlmuyor işte ya düşünsene her yaptığına karışıyor kocan hava almaya çıkarsa kavga çıkıyor bende sus diyorum kendime ama kocamla saat 10 da dışarda olmamda ne gariplik var ki.. Anne evinde iznim gece 12 ydi. Annem hep evlenince kocanla sabahlara kadar gezersin diyordu şimdi 9 olunca çıkamıyoruz 10 da evdeyiz. Düşünsene dün 2 çift avm tarafında işimiz vardı sinemaya geçelim dedik diğer çift direk kabul ettiler. Bizimki abisini arayıp haber verecek de onlar annesinden izin alacak da kocamla sinemaya gidecem.. Allah kurtarsın beni bu evden gerçekten kaynanayla yaşanmaz.. Bakalım yarın 14 şubat ne olacak merak ediyorum çok
Yaa merve bu çok güzelmiş bunu bende alıcam hamiş kalırsam ve doldurucam bebeğime anı kalsın
Insallah canımın içiYaa merve bu çok güzelmiş bunu bende alıcam hamiş kalırsam ve doldurucam bebeğime anı kalsın❤
Güzel bir sey gerçekten. Al tabi canım. Insallah Allah güzel güzel doldurmayı nasip etsin.Çok tatlışşhayalimde canlandırdım da ilerde yazdıklarını okumak bugünleri hatırlamak ne güzel olur. Rabbim bir an önce doldurmayı nasip eder inşallah. Bende alayım güzel haber alırsam, sitem edicem çok beklettin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?