denisssshamileyimmmmmmmmmmmmm
evet önce bi daha idrar testi yaptım bu defa doğru yaptım ama :)) Sonra eşimle hastaneye gittik beta hcg testi yaptırdık orda da çıktı :)))
hayırlı olsun canım yaa çok güzel bu haber. yarındı dimi senin bat ın? kaç çıktı? cimekanın dediği gibi benim ikiz mi üçüz mü onunla kıyaslıycam daa :)
evet canım yarın bekliyodum değerim 318,18 çıktı. normal mi bu?
evet önce bi daha idrar testi yaptım bu defa doğru yaptım ama :)) Sonra eşimle hastaneye gittik beta hcg testi yaptırdık orda da çıktı :)))
cimeka çizelge gönderdi bugün. hangi haftada ne kadar çıkar diye. eski konuşmalara bak bugünkü. yarın olduğu için normaldir. 4 haftalıkken yani adet gününde 426 diye hatırlıyorum. normal gözüküyor. yarın 4 haftalık olacak senin. 1 hafta sonra dr gidersen iyi edersin, en geç iki hafta içinde görürsünüz kese beşiğini :)
kızlar gecmısı tamamen okuyamadım
hepınıze ıyı aksamlarrr
bugun test yaptırmak ıstedım ama yaptıramadım
yarında hafta sonu
pazartesı gunu yapdırmak ıstıyorum kan testı.
adetıme 4 gun kalmıs oluyor pazartesı gunu
ayyy ınsallah hamısımdır kızlar yaaaaaaaaaaaaa
Allah hepımıze versın ınsallah
hep aynı cumlelerı kuruyorum ama
ınsallah bıran once olur...
canım ben de baktım demin üst değer 4. hafta için 426. 3- 426 değerlerini vermiş bütün siteler. Valla özelde acil doktoru baktı hamilesiniz dedi. iki gün sonra tekrar baktırın eğer yükselmişse kesindir dedi.
Senin değerlern kaç ki ikiz üçüz bekliyosun. çok mu yüksek :)
hmm normal o zaman.
benim adete 5 gün kala 115 çıktı. bakalım o gün ne olacak bekliyoruz. yarın bi daha yaptırıcam.
adetin ne zaman ki ?
filiz-fidan tebriklerçok sevindimm
kızlar benim acayip ağrım var adet olacak gibi ama daha bir hafta varrr ayy inş. döllenme oluyordur
filiz-fidan tebriklerçok sevindimm
kızlar benim acayip ağrım var adet olacak gibi ama daha bir hafta varrr ayy inş. döllenme oluyordur
22 şubat.
17 şubatta öğrendim ben sonucu.
SAT 24 ocaktı. iki gün önce olurum hep.22 şubatta bekliyordum yani.
sen benden bike sabırsızsın canım :)) çok zamandır mı bekliiyosun bebişini??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?