Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

selam.. hamile değilim ama cevap vermek isterim..kan sayımı iyi olmuş.. tiroidlere tsh fsh t3 t4 lere baktırılmalı.. bu çok önemli(çocuğun zeka gelişimi için,özellikle onun tiroidlerinde problem olmaması için..folik asit içmeye 3 ay önceden başlanıyor zaten..insülin direncine de baktırılabilir..ben hamile kalmak istiyorum diye dahiliyeye gittim ultrasonla baktı tüm organlarıma falan.. zaten tiroid rahatsızlığım olduğu için dediğim hormonlara sıkça baktırıyorum...hamilelikte şeker yükselmesi olabliyormuş.. önceden insüln direnci testiyle ilaçla dengeye getirilebilir..folik asiti duymuşsundur zaten kesin..bu da sinir sistemi için..

Kan sayımında tüm değerlerim normaldi tiroidler de normal demir hariç.. 2 ay önce şeker yüklemesi yapıldı ve yine herşey normalmiş. Bu arada ben de dahiliyeye gittim helico bakteri için dr ultrasonla tüm organlara baktı sorun olmadığını söyledi. Helico bakter tedavisi gördüm. Asıl merak ettiğim bunların haricinde önemli testlerin olup olmadığı:18: cevap için çok teşekkür ederim:81:

bunlar dışında ben de birşey yapmadım..duyarsan paylaş..ben 5 doz tetanozumu bitirdim ona hamileyken de başlayabliyorsun.. hepatit aşım da 3 doz tamam... belki geçirilmediyse kızamık su çiçeği önemli olabilir. bunu bir sorayım doktoruma..şimdi geldi aklıma..folik asite başladın mı??

Kızlar benide listeye ekleyin.
Son BAT 5 Mart.
Bu ay ilk denememiz,
inşallah hayırlı bir sonuç alırız.
Benim kasıklarım da ağrı yok ama belim ağrıyor bir haftadır,
bide akıntım var.
Uzun bi aradan sonra tekrar aynı heyecanı yaşamak muhteşem.[/B]

Folik asite henüz başlamadım.Yarın başlıyorum. Dokturum aşılar için ek bilgi vermişti. Su çiçeği aşısını yaptırılırsa ancak 2 ay sonra hamilelik düşünülmeliymiş.Ben hepatit aşılarımı yaptırmadım. Hamilelikte hepatit b yapılıyormuş ama hepatit a yapılamıyormuş. Aşı olayını halletmen iyi olmuş.

Hamile haberini alırız inşallah.Allah hepimize nasib etsin

merhaba arkadaşlar benim test günümdü bugün yaptırdık ve pozitif
89.55 yazıyor drum 2 haftalık dedi
belirtiler aşırı gaz
kasık ağrıları sol ağırlıklı
sık idrar
göğüs ucu yanma ağrısı
ve olur olmaz ağlama
darısı isteyen herkeze inşallah

Son düzenleme:

tebrikler canım
ne kadar güzel bir hamiş daha katıldı inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün...darısı benim gibi isteyen herkesin başına

bende kan testi yaptırdım benim değerimde 512 çıktı ..ama testten sonra doktora hamile miyim? değil miyim? yada ne kadarlık diye soramadım kısmetse yarın sorucam. Ama sanırım büyük bir ihtimalle hamileyim...Eşimle bana biraz sürpriz oldu. Çünkü yeni evli olduğumuz için azıcık beklemeyi düşünüyorduk. Ama herşeyin hayırlısı olsun..Darısı isteyen tüm annelerin başına...

ne güzel ne güzel..valla böyle haber aldıkça kendim gibi seviniyorum.. Allah sağlıklı bir hamilelikten sonra sağlıklı bir evlat nasip etsin..kucağına sorunsuz al inşallah..amin..
son adetine göre daha fazladır gebeliğin..2 hafta döllenmedir..

merhaba cicLer
ben de 4 ayLık evLiıyım ve büyük bi umutla miniğimizi bekliyoruz
her ay test yapıyorm ama hep negatıf=(
hamiş oLAn tüm arkdaşların mınıkLeri sağlıkla doğsun inş..

teşekkür ederim arkadaşlar aminn
canım aslında 24üydü adetim 20sinde test istedi drum bu durumda kafam karıştı yaw ne kadarlıktırki
89.55 değerle

canım aslında 24üydü adetim 20sinde test istedi drum bu durumda kafam karıştı yaw ne kadarlıktırki
89.55 değerle

cnm bu lısteye bak ıstersen
burda degerler yazıyor
hayırlısı olsun ınsallah
dua et bıze olurmu
hamıs duası kabul olur :2:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html

canım bu adresdende kendınde bakabılırsın

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html

burdan bakabılırsın cnm kac haftalık olduguna
ama benım bakdıgım kadarıyla haftalıkk cnm
ama tabı buraya gore

hamilesin tebrikler.. son adetinden itbaren hafta sayıyorsun. nşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Selam kızlar bende 11.denememde wim ve regl son 1 2 gün var yani salı yada çarşamba günü ama bende hafif değişiklikler var yarın bi test yapmayı düşünüyorum

Herkese selamlar ben de aranıza yeni katıldım. sat 29 ocak, bat 26 şubat. geçen sene bir mol gebelik geçirdim ve 1 sene yasaklı dönemin ardından denemelere başladık. Bu ay ikinci deneme ayımız. Önceki sefer metabolizmam bana oyun oynadı. Bebeği o kadar çok istiyorum ki, vücudum aynen önceki gebeliğimdeki belirtileri verdi. Ama hcg sonucu 0,1 çıktı Sanırım bir tür psikolojik gebelik yaşadım...

Bu ayki testimi önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum. Ama olur da bu ay pozitif çıkarsa bile, mol gebelik geçmişim olduğu için, kalp atışlarını duyana kadar sevincimi ertelemek zorundayım.

Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.

89.55 değerle

hayırlı olsun canımmm.. cok memnun oldum bende heveslendım sımdı benımde 24 u ama korkuyorum negatıften sen ıdrar testı hıc denemısmıydın?

kızlar bu iğnenin etkisi ne zaman geçiyor?????:26:kasık ağrısı var özellikle sağ tarafta ara ara sola da geçiyor adetime de 6 gün var sizce iğneden mi yoksa döllenme mi oluyordur:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…