Kızlar bat ım 27 şubat.Birkaç gündür inanılmaz derecede kasık ve bel ağrılarım va ayrıca göğüslerde şişkinlik var. Hamile haberleri hepimizi mutlu ediyor Alllah hepimize nasib etsin.Hamille olan arkadaşlara bir sorum olacak.Gebelik öncesi gerekli testleri yaptırdınız mı? Ya da hangi testleri yaptırdınız? 30 yaşındayım ve Allah nasib ederse ilk gebeliğim olacak fakat kan sayımından başka hiçbir test yaptırmadım. Dün akşam annemle konuştuğumda acayip moralim bozuldu down sendromu ve diğer genetik hastalıklar için test yaptırmadan nasıl hamileliği düşünürsün dedi canım sıkıldı Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Kan sayımında tüm değerlerim normaldi tiroidler de normal demir hariç.. 2 ay önce şeker yüklemesi yapıldı ve yine herşey normalmiş. Bu arada ben de dahiliyeye gittim helico bakteri için dr ultrasonla tüm organlara baktı sorun olmadığını söyledi. Helico bakter tedavisi gördüm. Asıl merak ettiğim bunların haricinde önemli testlerin olup olmadığı:18: cevap için çok teşekkür ederim:81:
Kızlar benide listeye ekleyin.
Son BAT 5 Mart.
Bu ay ilk denememiz,
inşallah hayırlı bir sonuç alırız.
Benim kasıklarım da ağrı yok ama belim ağrıyor bir haftadır,
bide akıntım var.
Uzun bi aradan sonra tekrar aynı heyecanı yaşamak muhteşem.[/B]
merhaba arkadaşlar benim test günümdü bugün yaptırdık ve pozitif
89.55 yazıyor drum 2 haftalık dedi
belirtiler aşırı gaz
kasık ağrıları sol ağırlıklı
sık idrar
göğüs ucu yanma ağrısı
ve olur olmaz ağlama
darısı isteyen herkeze inşallah
belirtiler aşırı gaz
sık idrar
göğüs ucu yanma ağrısı
ve olur olmaz ağlama
ne güzel ne güzel..valla böyle haber aldıkça kendim gibi seviniyorum.. Allah sağlıklı bir hamilelikten sonra sağlıklı bir evlat nasip etsin..kucağına sorunsuz al inşallah..amin..
son adetine göre daha fazladır gebeliğin..2 hafta döllenmedir..
teşekkür ederim arkadaşlar aminn
canım aslında 24üydü adetim 20sinde test istedi drum bu durumda kafam karıştı yaw ne kadarlıktırki
89.55 değerle
iklim
belirtiler aşırı gaz
sık idrar
göğüs ucu yanma ağrısı
ve olur olmaz ağlama
nurcan85
bende kan testi yaptırdım benim değerimde 512 çıktı ..ama testten sonra doktora hamile miyim? değil miyim? yada ne kadarlık diye soramadım kısmetse yarın sorucam. Ama sanırım büyük bir ihtimalle hamileyim...Eşimle bana biraz sürpriz oldu. Çünkü yeni evli olduğumuz için azıcık beklemeyi düşünüyorduk. Ama herşeyin hayırlısı olsun..Darısı isteyen tüm annelerin başına...
bende kan testi yaptırdım benim değerimde 512 çıktı ..ama testten sonra doktora hamile miyim? değil miyim? yada ne kadarlık diye soramadım kısmetse yarın sorucam. Ama sanırım büyük bir ihtimalle hamileyim...Eşimle bana biraz sürpriz oldu. Çünkü yeni evli olduğumuz için azıcık beklemeyi düşünüyorduk. Ama herşeyin hayırlısı olsun..Darısı isteyen tüm annelerin başına...
teşekkür ederim arkadaşlar aminn
canım aslında 24üydü adetim 20sinde test istedi drum bu durumda kafam karıştı yaw ne kadarlıktırki
89.55 değerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?