Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Deniss hayırlı olsun tebrikler canım.. Bat ımız aynı tarihte.. Ben bugün idrar testi yaptım 4 gün kala yani sonuç negatif.. Senin idrar testinde belli olmuşmuydu canım? Ne zaman yapmıştın testi?

ayy maşallah ya ne güzel topik...hamiş dolu

kızlar hamiş olan herkesi tebrik ederim... bebişleriniz sağlam tutunsun,sağsağlim doğsunlar inşallah....
darısı isteyen herkesin başına inşallah...benim bat ım 27 şubat...merakla bekliyorum:18:
yumurtlama döneminde 3 kez yaramazlık yaptık,yapabildik desem daha doğru olacak...çok yoğun çalışıyorum çünkü...3-4 gündür uyuma isteği var çok fazla,ama yorulduğum için mi bilmiyorum...bir de sol kasığım ağrıyor...bat ıma daha 9 gün var,adet olacaksam eğer bu kadar erken ağrım olmazdı ama beklicem adet günüme kadar öyle test yapıcam...ayy inşallah bende yazarım hamileyim diyee

bızde korunmayı bırakalı 4 ay oldu bu ay ınsallah olur dıyorum 4 kere bırlıkte olduk bat 26 şubat ılk oglumada şubat ayında hamıle kalmıstım ben.allahım ınsallah herkese nasıp eder

iyi geceler herkese.tüm hamişlerimizi tebrik ediyorum.şubat ayı bereketli oldu gerçekten...ben hamişlerimize bişi sormak istiyorum.okuduğum kadarıyle hamile kalınca vücut ısısı sabit 37 derece oluyomuş.sizlerdede bu böylemi acaba???

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat

psijoyi --------------------- 4 Şubat

Hacer22 ------------------- 6 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
cardelenss --------------- 7 Şubat Haber yok!

civciv89 ------------------- 8 Şubat

reyhan85 ----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat

tenniterenne ---------------9 Şubat

FLZARDA ----------------9 Şubat Sonuç Bekliyor

aborjinos -------------------10 Şubat

arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
hatcag --------------------11 Şubat Haber yok!
nelit ----------------------11 Şubat

pptya87 --------------------12 Şubat

polanegri ----------------- 12 Şubat Haber yok!

shainy ----------------------14 Şubat

ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
xtuqcex ------------------ 15 Şubat

happylife -------------------15 Şubat

alisya01 ------------------- 16 Şubat

cute ----------------------18 ŞubatHaber yok!

aygunes --------------------19 Şubat
filiz_fidan -----------------19 Şubat

maehlmiekte ----------------20 Şubat
bluemoon83 -------------- 20 Şubat
tohumm ------------------ 22 Şubat
sincap08 ----------------- 22 Şubat
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 Şubat
eylul_ -------------------- 23 Şubat
Arzuum_79 ---------------- 23 Şubat
LoveLy_ ------------------ 24 Şubat
kukla --------------------- 24 Şubat
hevessss ----------------- 25 Şubat
pocapoca -----------------26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur -------------------27 Şubat
kelebek00 ----------------- 27 Şubat
yoursensiblechoice ---------27 Şubat

sementa33 ------------------ 28 Şubat

vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ----------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz -------------------- 6 Mart
gida_pinar ----------------- 9 Mart
dogan_75 -----------------10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart
umutdeniz ----------------- ?

kızlar ya bişey sorcam....
3-4 gündür gaz şikayetim oluyor ve daha önceden böyle çok gazım olmazdı....
2. benim akıntım hala devam ediyor..normalde adetten 1 hafta-10 gün önce akıntım kesiliyordu,kuruluk oluyordu ama hala yumurtlama dönemindeki gibi akıntım var...hamiş olan arkadaşlar böyle belirtiler yaşadınız mı hiç?? yoksa psikolojik mi bunların hepsi???:18:

Son düzenleme:

canım akıntı devam ediyorsa hamile olabilirsin çünkü bende de devam etti normalde kuruluk olması lazımdı ayrıca gaz problemi hamilelikte olur ben 5+3 teyim ve dediğin durum bende de var..

canım akıntı devam ediyorsa hamile olabilirsin çünkü bende de devam etti normalde kuruluk olması lazımdı ayrıca gaz problemi hamilelikte olur ben 5+3 teyim ve dediğin durum bende de var..

bende de akıntıvar ve kasık agrısı devam gazda acayip yani hayırlısı bakalım daha 8 gün var

Cimekacığım deniss ordaydı o esnada bi de test yaptırmadan konuşmuştuk sonucu bildir demişti ondan :) Yoksa bu topik benim ugur topiğim sizler de

hayırlı olsun tatlım çooooooooooooook sevindim .Allahım hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin minik fasulyenle mutlulukar darısı başımıza dua et cnm hamişlerin duası kabul olur.

kizlar gunaydin
sanirim erken adet olucam
kasiklarimda ayni adet sancisi war belimde basladi batimada 6qun war hayirlisi artk

sağol canım benim inşallah hamileyimdir bende..bekliyorum heyecanla

bende de akıntıvar ve kasık agrısı devam gazda acayip yani hayırlısı bakalım daha 8 gün var

canım senle bat larımız aynı galiba...merakla bekliyorum birde böyle belirtiler olunca insan daha da heyecanlanıyor ama psikolojik mi diye düşünmeden de edemiyorum geçsin artık şu 8 gün yaaaa bende öğreneyim hamiş olduğumu

az önce meraktan test yaptım ama çok erken idrar için.negatif çıktı doğal olarak

akıntı devam kasık agrısı devam gaz devam aynısıyım :) ve 9 gun gecti:) pzts ye kadar olmazsam haberimi vericem..neden böyle gec demeyin cunku olsa olsa gec dölenme ihtimali var kızlar:)dua edin:44:

akıntı devam kasık agrısı devam gaz devam aynısıyım :) ve 9 gun gecti:) pzts ye kadar olmazsam haberimi vericem..neden böyle gec demeyin cunku olsa olsa gec dölenme ihtimali var kızlar:)dua edin:44:

kızlar bütün hamilelik haberleri cok mutlu etti beni umutlandım rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin basına

herkese ıyı pazarlar kızlarrrrr
sessız kalmıs topiğimizzzz
Yeni hamişler bekliyoruzzzz

iyi pazarlar kızlar..şubat baya bereketli gidiyor..maşallah.. yok mu hamiş??siz şimdi 2011 kasım anneleri mi oluyorsunuz.. topiğinize gelirim arada ziyarete..bebeğinizn gelişmelerine bakmaya.. belli mi olur belki ben de kasım 2011 annesi olurum:)

Son düzenleme:
Kızlar bat ım 27 şubat.Birkaç gündür inanılmaz derecede kasık ve bel ağrılarım va ayrıca göğüslerde şişkinlik var. Hamile haberleri hepimizi mutlu ediyor Alllah hepimize nasib etsin. Hamille olan arkadaşlara bir sorum olacak.Gebelik öncesi gerekli testleri yaptırdınız mı? Ya da hangi testleri yaptırdınız? 30 yaşındayım ve Allah nasib ederse ilk gebeliğim olacak fakat kan sayımından başka hiçbir test yaptırmadım. Dün akşam annemle konuştuğumda acayip moralim bozuldu down sendromu ve diğer genetik hastalıklar için test yaptırmadan nasıl hamileliği düşünürsün dedi canım sıkıldı Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…