müjde sadece denissse verilmişdenisssshamileyimmmmmmmmmmmmm
müjde sadece denissse verilmişama ben de diyeyim hayırlı olsun
kızlar ya bişey sorcam....
3-4 gündür gaz şikayetim oluyor ve daha önceden böyle çok gazım olmazdı....
2. benim akıntım hala devam ediyor..normalde adetten 1 hafta-10 gün önce akıntım kesiliyordu,kuruluk oluyordu ama hala yumurtlama dönemindeki gibi akıntım var...hamiş olan arkadaşlar böyle belirtiler yaşadınız mı hiç?? yoksa psikolojik mi bunların hepsi???:18:
canım akıntı devam ediyorsa hamile olabilirsin çünkü bende de devam etti normalde kuruluk olması lazımdı ayrıca gaz problemi hamilelikte olur ben 5+3 teyim ve dediğin durum bende de var..
Cimekacığım deniss ordaydı o esnada bi de test yaptırmadan konuşmuştuk sonucu bildir demişti ondan :) Yoksa bu topik benim ugur topiğim sizler de
canım akıntı devam ediyorsa hamile olabilirsin çünkü bende de devam etti normalde kuruluk olması lazımdı ayrıca gaz problemi hamilelikte olur ben 5+3 teyim ve dediğin durum bende de var..
bende de akıntıvar ve kasık agrısı devam gazda acayip yani hayırlısı bakalım daha 8 gün var
akıntı devam kasık agrısı devam gaz devam aynısıyım :) ve 9 gun gecti:) pzts ye kadar olmazsam haberimi vericem..neden böyle gec demeyin cunku olsa olsa gec dölenme ihtimali var kızlar:)dua edin:44:
aminnnanımmm inş ckızlar bütün hamilelik haberleri cok mutlu etti beni umutlandım rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin basına
hayırlı olsun tatlım çooooooooooooook sevindim .Allahım hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin minik fasulyenle mutlulukar darısı başımıza dua et cnm hamişlerin duası kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?