kızlar bu iğnenin etkisi ne zaman geçiyor?????:26:kasık ağrısı var özellikle sağ tarafta ara ara sola da geçiyor adetime de 6 gün var sizce iğneden mi yoksa döllenme mi oluyordur:26:
çatlatma iğnesi canım ptesi olmuştum 7 gün olduNe iğnesi ki canım ve ne zaman vurundun
peki ağrı kaç gün sürdü 3-5-7 yoksa daha mı kısa ??? şuan sol kasığımda ağrı var daha önce soldaydı anlamadım gitti:44:Hıım anladım bende çatlama iğnesi oldum ve ağrı yapıyor canım hatta iğneyi olduktan sonraki ay çatlama olurken çok ağrı yaptı yarim saat sürdü ama şiddetliy di ama ağrı olması iyiye işaret çatlama olduğunu belli ediyor
Kizlar benim sat 29 ocakti bat ise 24 subatti ama ben 16 subatta adet oldum nedenini hic anlamadim 9 subat yumurtlama gunumdu ve uzayan akim vardi 15 subata kadar ayni akintim devam etti ve kanama basladi sanirim ara kanama gecirdim cok uzgunum artik umutlarim azaliyor bidaha beklemek istemiyorum bu arada listeye adet oldu diye isaretleyebilirsiniz belki yerlesme kanamasi falandir diye ilk gun biraz dusundum leke seklindeydi ama kanamaya dondu yerlesme kanamasi bu kadar uzun surmez neyse dilerim subati kaciranlar benim gibi martta dilegine kavusur allah hepimizin bu masum dilegini kabul eder insallah
iyi pazarlar kızlar..şubat baya bereketli gidiyor..maşallah.. yok mu hamiş??siz şimdi 2011 kasım anneleri mi oluyorsunuz.. topiğinize gelirim arada ziyarete..bebeğinizn gelişmelerine bakmaya.. belli mi olur belki ben de kasım 2011 annesi olurum:)
merhaba arkadaşlar benim test günümdü bugün yaptırdık ve pozitif
89.55 yazıyor drum 2 haftalık dedi
belirtiler aşırı gaz
kasık ağrıları sol ağırlıklı
sık idrar
göğüs ucu yanma ağrısı
ve olur olmaz ağlama
darısı isteyen herkeze inşallah
Folik asite henüz başlamadım.Yarın başlıyorum. Dokturum aşılar için ek bilgi vermişti. Su çiçeği aşısını yaptırılırsa ancak 2 ay sonra hamilelik düşünülmeliymiş.Ben hepatit aşılarımı yaptırmadım. Hamilelikte hepatit b yapılıyormuş ama hepatit a yapılamıyormuş. Aşı olayını halletmen iyi olmuş.
Tebrikler canım. gerçekten şubat ayı ne bereketli bi aymış maşaallahumarım listedeki herkesin güzel haberlerini alırız
korktum şimdi ya. bu konularda çok cahilim kimseye de sormadım öncesinde. aşı da olmadım ne olacak şimdi:18:
yerleşme kanaması 7 gün süreni duydum ben...adete çok benzer
korktum şimdi ya. bu konularda çok cahilim kimseye de sormadım öncesinde. aşı da olmadım ne olacak şimdi:18:
Evet bende sizleri izledim arkadaşlar gerçekten çok hayırlı bereketli bir ay bunun yanında da biraz şunu düşündüm acaba dedim bu arkadaşlarçok deneyimli denediler ve de güzel sonuca ulaştılar. Benim 2. denemem olacak dr dan bilgi aldım bilirsiniz ilk 3 ay ......???çok önemsemezler.
Sizlerin yorumlarınızı okumak istiyorum ilgilenirseniz eğer beni çok mutlu etmiş olursunuz....
Adet günlerim :22 ocak-18 şubat-ve şimdiki 17 mart benim günüm hiç aksamaz. Buna göre olması gereken günler için yorum yaparmısınız.
Olabilirmi sence canim bende duydum ama benim kanamam 2 ve 3. Gun yogun oldu simdi bitti yani 4. Gun bugun adetime daha 4 gun var ama bilmiyorum ne yapsam umutlanmak istemiyorum sonra cok uzuluyorum
adetinden 14 gün önceye git yumurtlama zamanı oluyor..3 gün önceden başla 3 gün sonrasına kadar ilişki yaşa...
teşekkür ederim...ilk hamileliğim o yüzden biraz acemiyim bu konularda..hamilesin tebrikler.. son adetinden itbaren hafta sayıyorsun. nşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Cnm çok teşekkür ederim yani 1-2-3-4-5-6 mart diyosun bnm tarihlerime göre değilmiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?