Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Kizlar benim sat 29 ocakti bat ise 24 subatti ama ben 16 subatta adet oldum nedenini hic anlamadim 9 subat yumurtlama gunumdu ve uzayan akim vardi 15 subata kadar ayni akintim devam etti ve kanama basladi sanirim ara kanama gecirdim cok uzgunum artik umutlarim azaliyor bidaha beklemek istemiyorum bu arada listeye adet oldu diye isaretleyebilirsiniz belki yerlesme kanamasi falandir diye ilk gun biraz dusundum leke seklindeydi ama kanamaya dondu yerlesme kanamasi bu kadar uzun surmez neyse dilerim subati kaciranlar benim gibi martta dilegine kavusur allah hepimizin bu masum dilegini kabul eder insallah

Hıım anladım bende çatlama iğnesi oldum ve ağrı yapıyor canım hatta iğneyi olduktan sonraki ay çatlama olurken çok ağrı yaptı yarim saat sürdü ama şiddetliy di ama ağrı olması iyiye işaret çatlama olduğunu belli ediyor

peki ağrı kaç gün sürdü 3-5-7 yoksa daha mı kısa ??? şuan sol kasığımda ağrı var daha önce soldaydı anlamadım gitti:44:

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat

psijoyi --------------------- 4 Şubat

Hacer22 ------------------- 6 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
cardelenss --------------- 7 Şubat Haber yok!

civciv89 ------------------- 8 Şubat

reyhan85 ----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat

tenniterenne ---------------9 Şubat

FLZARDA ----------------9 Şubat Sonuç Bekliyor

aborjinos -------------------10 Şubat

arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
hatcag --------------------11 Şubat Haber yok!
nelit ----------------------11 Şubat

pptya87 --------------------12 Şubat

polanegri ----------------- 12 Şubat Haber yok!

shainy ----------------------14 Şubat

ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
xtuqcex ------------------ 15 Şubat

happylife -------------------15 Şubat

alisya01 ------------------- 16 Şubat

cute ----------------------18 ŞubatHaber yok!

aygunes --------------------19 Şubat
filiz_fidan -----------------19 Şubat

maehlmiekte ----------------20 Şubat
bluemoon83 -------------- 20 ŞubatHaber yok!
tohumm ------------------ 22 Şubat
sincap08 ----------------- 22 Şubat
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 Şubat
eylul_ -------------------- 23 Şubat

Arzuum_79 ------------------- 23 Şubat

LoveLy_ ------------------ 24 Şubat
kukla --------------------- 24 Şubat
hevessss ----------------- 25 Şubat
pocapoca -----------------26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur -------------------27 Şubat
kelebek00 ----------------- 27 Şubat
yoursensiblechoice ---------27 Şubat

sementa33 ------------------ 28 Şubat

vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ----------- 5 Mart
BACI ---------------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz -------------------- 6 Mart
gida_pinar ----------------- 9 Mart
dogan_75 -----------------10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart
umutdeniz ----------------- ?

yerleşme kanaması 7 gün süreni duydum ben...adete çok benzer

ben hesapladım bi sitede ekim annesi oluyorum galiba. kasıma sarkabilir mi ki?

Tebrikler canım. gerçekten şubat ayı ne bereketli bi aymış maşaallah umarım listedeki herkesin güzel haberlerini alırız

korktum şimdi ya. bu konularda çok cahilim kimseye de sormadım öncesinde. aşı da olmadım ne olacak şimdi :18:

Tebrikler canım. gerçekten şubat ayı ne bereketli bi aymış maşaallah umarım listedeki herkesin güzel haberlerini alırız

Evet bende sizleri izledim arkadaşlar gerçekten çok hayırlı bereketli bir ay bunun yanında da biraz şunu düşündüm acaba dedim bu arkadaşlarçok deneyimli denediler ve de güzel sonuca ulaştılar. Benim 2. denemem olacak dr dan bilgi aldım bilirsiniz ilk 3 ay ......???çok önemsemezler.
Sizlerin yorumlarınızı okumak istiyorum ilgilenirseniz eğer beni çok mutlu etmiş olursunuz....
Adet günlerim :22 ocak-18 şubat-ve şimdiki 17 mart benim günüm hiç aksamaz. Buna göre olması gereken günler için yorum yaparmısınız.

yerleşme kanaması 7 gün süreni duydum ben...adete çok benzer

Olabilirmi sence canim bende duydum ama benim kanamam 2 ve 3. Gun yogun oldu simdi bitti yani 4. Gun bugun adetime daha 4 gun var ama bilmiyorum ne yapsam umutlanmak istemiyorum sonra cok uzuluyorum

Benım 3 yasında bır oglum var 4 aydır 2.cıyı dusunuyoruz fakat ben en son 1 şubatta reglı gordum 26 gunde bır oluyorum ve 26 veya 27 de reglı olmam gerekıyorken bugun aksam akıntıyla beraber pembe leke geldı.daha reglıme 6 7 gun var erkenmı hastalanıyorum acaba

adetinden 14 gün önceye git yumurtlama zamanı oluyor..3 gün önceden başla 3 gün sonrasına kadar ilişki yaşa...

Olabilirmi sence canim bende duydum ama benim kanamam 2 ve 3. Gun yogun oldu simdi bitti yani 4. Gun bugun adetime daha 4 gun var ama bilmiyorum ne yapsam umutlanmak istemiyorum sonra cok uzuluyorum

belli olmaz.. sen umutlanma yine de.. ama aklımda soru işareti kalmasın diyorsan yarın kanda çıkar..böyle erken geldiği olmuyorsa yarın git derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…