Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

arzumcum mrb canım malesef bende senin gibi oldum.bat 27-28 şubat falandı benimde 15 şubatta geldi ve şuan 6.gün hala kanamam var.azaldı biraz.benimkinin yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum.çünkü doktor ultrasonda baktı.olsaydı görürdü herhalde.2. bir doktora gidecektim ama bir türlü fırsat bulamadım.sen gittinmi doktora bide sen git bakalım,doktor ne diyecek.:97:

merhabalar kızlar hepımıze ıyı aksamlar

Umarım hepımız bebıslerımıze kavusuruz tez zamanda
cıdden super bır topıgımız oldu
Helekı hepımız bır hamıs olalım dogum zamanımıza gore topıklerımızdede bulusuruz ınsallahhhhhhhhh

ayrıca BAT ıma son 5 gun :)
bugunde bıttı 4
ayy ınsallah
ama adet olcak gıbıyım
goguslerım degıl ucları dokununca acıyor
bel ve sırt agrılarım var
ama bunlar zaten adet ıcınde normal durumlar
Psikolojıkde olabılır
Mısafırım vardı bu aksam
ilk cocugu erkek
ikinciyi düşünüyorlar
ayrıca kıst varmıs bayanda doktor hamıle kal emın ol temızlenır fln demıs
sımdı oda ıkı aydır bırakmıs
ve ılk hamılelıgınde 4 ay felan hamıle kalamayınca doktora gıtmıs doktorun tek dedıgı
HAMILELIK PSIKOLOJISINI ATMADAN OLMAZ !
demiş
ve kız dıyor ne zamankı bırakdım oluruna ozaman sukurler olsun geldı bebısım dıyor
ama ıkı ay hormon ılacı kullanıp doktorun verdıgı takvıme gore ilişki yaşamış.

kızlar şuan itibariyle doğum günüüm yaş 27 oldu inşallah hamileyimdir bu ay da güzel bir doğum günü hediyesi olur bebekkkk

kızlar şuan itibariyle doğum günüüm yaş 27 oldu inşallah hamileyimdir bu ay da güzel bir doğum günü hediyesi olur bebekkkk

Doğum günün kutlu olsun canımm nice yıllara inşallah... Bugünde canını sıkmak istemezdim ama ben bebeğimi adetle birlikte kaybettım tutunamamış bebeğim hamılelık haberımden 2 gun snra adet kanaması başladı hemen dr a gittim tutunamamış bıyokımyasal gebelık olmuş dedi ((
O inşallah burdaki kimse yaşamazz sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar ...

doğum günün kutlu olsun. inşallah hayırlı sağlıklı bir bebişle yeniden doğarsın...

benimkine benzer düşük.. döllenme gerçekleşmş.. rahime tutunamadan gitmiş..her işte bir hayır vardır..hamile kalabildiğini gördün en azından.. ara vermek zorunda değilsin bu gibi bir düşükle..doktoruna progestan hapını sor.. bana tekrar başlattı düşüğü engellesn diye.. çalışmalara başladığımız ilk gün hapa da başladım..

tatlım moralini bozma herşeyin hayırlısı olsun cnmcm herşeyde bir hayır varmış saglık olsun bebişim.

canım akıntı devam ediyorsa hamile olabilirsin çünkü bende de devam etti normalde kuruluk olması lazımdı ayrıca gaz problemi hamilelikte olur ben 5+3 teyim ve dediğin durum bende de var..

günaydın cnm benim bata 6 gün kaldı acayip gazım var ve akıntım devam ediyor koyu süt beyazı şeklinde ... belirtimidir bilmiyorum ama hayırlısı . korktum acaba mantarmı diye ama kaşıntı yok. belimde agırıyor. gögüslerimde de şişlik var. ve tatlı istiyor sürekli cnm.

canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle inşAllah bebişinle niice senelere...

güzelim çok üzüldüm hayırlısı olsun, en kısa zamanda anneliği tadarsın inşAllah, üşütme dkkat et kendine... ben de cumadan beri kötüyüm, çocukluğumdan beri idrar yollarından rahatsızlığım var bir üşüteyim mahvoluyorum yanma oluyor sabah zor geldim okula ağlaya ağlaya hazırlandım ama şuan iyiyim... 3 gündür sol tarafım bel ve kasık ağrısı var sırt üstü yatıyorum yan yatınca batıyo resmen..korkuyorum sürekli wc ye gidiyorum kanama oldu mu diye.. rabbim korusun ama korkuyorum..

selam kızlar ...hastalandım listeden çıkartabilirsiniz

canım hayırlısı olsunen kısa zamanda inşAllah haberlerini alırız...

günaydın canım gaz olayı bende de vr afedersiniz ama kuru ya da nohut yemişim gibi.. benim 3 gün kalasıya hiç bir belirtim yoktu burayada yazıyordum her şey sıradan diye ama 3 gün kalası belimde kasıklarımda feci ağrı başladı, tek belirtim akıntının devamıydı, minyon olmama rağmen göğüslerim hep dolgundur zaten ama dün banyoda farkettim koyu yerleri uçları daha bir koyulaşmış böyle değildi..
benim canım da hep salata yeşillik istiyo, roka-göbek-havuç-salatalık-biber doğrayıp deli gibi yiyorum suyunu da kafama dikiyorum önceden de salatayı yeşilliği çok severdim ama şimdi daha çok seviyorum...
inşşAllah hamissindir canım 3 gün kalası test yap bakalım..

Son düzenleme:
İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat

psijoyi --------------------- 4 Şubat

Hacer22 ------------------- 6 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
cardelenss --------------- 7 Şubat Haber yok!

civciv89 ------------------- 8 Şubat

reyhan85 ----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat

tenniterenne ---------------9 Şubat

FLZARDA ----------------9 Şubat Sonuç Bekliyor

aborjinos -------------------10 Şubat

arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
hatcag --------------------11 Şubat Haber yok!
nelit ----------------------11 Şubat

pptya87 --------------------12 Şubat

polanegri ----------------- 12 Şubat Haber yok!

shainy ----------------------14 Şubat

ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!

xtuqcex -------------------- 15 Şubat Malesef bebeğini kaybetti

happylife -------------------15 Şubat

alisya01 ------------------- 16 Şubat

cute -----------------------18 Şubat

aygunes --------------------19 Şubat
filiz_fidan -----------------19 Şubat

maehlmiekte ----------------20 Şubat
bluemoon83 -------------- 20 ŞubatHaber yok!
tohumm ------------------ 22 Şubat
sincap08 ----------------- 22 Şubat
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 Şubat
eylul_ -------------------- 23 Şubat

Arzuum_79 ------------------- 23 Şubat

LoveLy_ ------------------ 24 Şubat
kukla --------------------- 24 Şubat
hevessss ----------------- 25 Şubat
pocapoca -----------------26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur -------------------27 Şubat
kelebek00 ----------------- 27 Şubat
yoursensiblechoice ---------27 Şubat

sementa33 ----------------- 28 Şubat

vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ----------- 5 Mart
BACI ---------------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz -------------------- 6 Mart
gida_pinar ----------------- 9 Mart
dogan_75 -----------------10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart
umutdeniz ----------------- ?

günaydın güzeller 5+5 oldum bu gün bebeğim büyüyor ama çok şişim pantolonumun fermuarını kapatamıyorum şimdi böyleysem zaman geçtikçe nasıl olurum allah bilir

canım geçmiş olsun hiç kendini üzme, herşeyde vardır bi hayır, Rabbim hayırlısını versin inşallah, sen çalışmalara devam et, olucak olucak hayırlısı ile olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…