evet öyle oluyor. ama gün aşırı daha iyiymiş. bir gün arayla..sperm kaltesi açısından..sen 8ine kadar da sürdür..
Kizlar benim sat 29 ocakti bat ise 24 subatti ama ben 16 subatta adet oldum nedenini hic anlamadim 9 subat yumurtlama gunumdu ve uzayan akim vardi 15 subata kadar ayni akintim devam etti ve kanama basladi sanirim ara kanama gecirdim cok uzgunum artik umutlarim azaliyor bidaha beklemek istemiyorum bu arada listeye adet oldu diye isaretleyebilirsiniz belki yerlesme kanamasi falandir diye ilk gun biraz dusundum leke seklindeydi ama kanamaya dondu yerlesme kanamasi bu kadar uzun surmez neyse dilerim subati kaciranlar benim gibi martta dilegine kavusur allah hepimizin bu masum dilegini kabul eder insallah
kızlar şuan itibariyle doğum günüümyaş 27 oldu inşallah hamileyimdir bu ay da güzel bir doğum günü hediyesi olur bebekkkk
Nice yaşlaraaaaa!bebeğinle ve sevdiklerinle nice sağlıklı huzurlu yıllaraaaa
kızlar şuan itibariyle doğum günüümyaş 27 oldu inşallah hamileyimdir bu ay da güzel bir doğum günü hediyesi olur bebekkkk
Doğum günün kutlu olsun canımm nice yıllara inşallah... Bugünde canını sıkmak istemezdim ama ben bebeğimi adetle birlikte kaybettım tutunamamış bebeğimhamılelık haberımden 2 gun snra adet kanaması başladı hemen dr a gittim tutunamamış bıyokımyasal gebelık olmuş dedi ((
O inşallah burdaki kimse yaşamazz sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar ...
Doğum günün kutlu olsun canımm nice yıllara inşallah... Bugünde canını sıkmak istemezdim ama ben bebeğimi adetle birlikte kaybettım tutunamamış bebeğimhamılelık haberımden 2 gun snra adet kanaması başladı hemen dr a gittim tutunamamış bıyokımyasal gebelık olmuş dedi ((
teşekkür ederim canım
canım akıntı devam ediyorsa hamile olabilirsin çünkü bende de devam etti normalde kuruluk olması lazımdı ayrıca gaz problemi hamilelikte olur ben 5+3 teyim ve dediğin durum bende de var..
selam kızlar ...hastalandım listeden çıkartabilirsiniz
günaydın cnm benim bata 6 gün kaldı acayip gazım var ve akıntım devam ediyor koyu süt beyazı şeklinde ... belirtimidir bilmiyorum ama hayırlısı . korktum acaba mantarmı diye ama kaşıntı yok. belimde agırıyor. gögüslerimde de şişlik var. ve tatlı istiyor sürekli cnm.
denisssshamileyimmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim filizcim Allahım hayırlısı ile tamamını erdirsin, hamişler çoğaldık, darısı tüm isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?