Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

canım inanki benim belirtilerimi yaziyorsun. bende de adet sancısı gibi bi ağrı var. ben daha test yapmadım.. senin hiç böyle olur muydu

Canım daha önce hiç böyle olmamıştım. Yani ovlasyon döneminde sadece bir günlük kasık ağrım olurdu ve adetten bir gün önce de yine aynı şekilde kasıklarım ağrırdı akıntı ile ilk kez karşılaşıyorum. Ayrıca göğüslerim ovlasyondan beri balon gibi. göğüslerde şişkinlik sadece adet döneminde olurdu. Gece özel hastaneden randevu aldım bu sabah için, kan testinden sonuç alırım diyordum ama kasıklarım çok ağrıyınca vazgeçtim. Sanki adet olacak gibiyim. ayın 27 sini beklemek zorundayım.

canım anlamadım gitti. herhalde hastalanıcaz bende bayağ bi var kasık ağrısı sabah 8.30 dan beri. bekleyelim canım. dün gece ayak üşümesinden uyuyamadım resmen. sen doktora sormuştun hamilelik belirtisi demişti ama

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
reyhan85 -----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
FLZARDA ----------------9 Şubat Sonuç Bekliyor
arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
nelit ----------------------11 Şubat
ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
filiz_fidan -----------------19 Şubat
tohumm ------------------ 22 Şubat
sincap08 ----------------- 22 Şubat
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 Şubat
eylul_ -------------------- 23 Şubat
LoveLy_ ------------------ 24 Şubat
kukla --------------------- 24 Şubat
hevessss ----------------- 25 Şubat
pocapoca -----------------26 Şubat
edanur_24 --------------- 26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur -------------------27 Şubat
kelebek00 ----------------- 27 Şubat
yoursensiblechoice ---------27 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
Seyhas ------------------- 28 Şubat
tweetysale --------------- 28 Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ----------- 5 Mart
BACI ---------------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz -------------------- 6 Mart
gida_pinar ----------------- 9 Mart
dogan_75 -----------------10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart
umutdeniz ----------------- ?

Arkadaşlar Mart ayının başlığı açılmış durumda, Şubat ayı sonunda liste devamı Mart başlığında olacak... Konu sahibi arkadaş sizleri de ekler..Rabbim bu duyguyu sizlere de nasip etsin, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

Canım, arkadaşım 8 haftalık hamile.bizim gibi aynı belirtileri yaşamış .son güne kadar beklemiş.aynı şekilde çok yoğun kasık ağrıları yaşamış. ve adetten 4 gün açık kahve akıntısı olmuş. Hatta adeti 3 gün geçtikten sonra ne kanda ne de idararda hamilelik çıkmamış.Hayırlısı bakalım. Dün ateş basması oluyordu resmen yanaklarım kırmızı şekilde dolaştım. bugün sadece yoğun kasık ağrım var. Canım inşallah hayırlısıyla hamileyizdir. Dua ediyorum hepimize

Aminn inşallah canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

ben hastalandım sanırım yine kahverengi lekelenme oldu. sanırım hamile değilim yaa

ama canım sancıyla geldi yani. senin dada agrı devam mı. ben adetin 3. günü hormon testi için hastaneye gidicem. eşim de sperm testi için. 6 aydır olmuyo bizim bu ay başlıcaz testlere. sizin ne zamandır olmuyor

Canım aynı sancı bende de var. Belim de çok ağrıyor. Hayatımdan hiç bu kadar gaz sorunu yaşamamıştım. Bu bizim 2. denememiz. Doktor 9 aylık denemeden sonra hamile kalmazsan gel bakalım dedi. Aslında 6 ay erken bir süre. Etrafımdaki insanların bir çoğu 6- 12 ay arası hamile kalmışlar. Canım ayrıca keçi boynuzu pekmezini tavsiye ederim. Sabah aç karına ve gece uyumadan önce bir tatlı kaşığı için eşinle.

çok sağol canım. ama biz 2 yıla yakın evliyiz 6 aydır olmuyor. hap falan da kullanmadım eşim korunmuştu. pekmezi aldık ama öyle gün içinde yiyorduk. dediğin gibi yemeğe dikkt edeli o zaman

çok sağol canım. ama biz 2 yıla yakın evliyiz 6 aydır olmuyor. hap falan da kullanmadım eşim korunmuştu. pekmezi aldık ama öyle gün içinde yiyorduk. dediğin gibi yemeğe dikkt edeli o zaman

Ben de hap kullanmadım eşim korundu. Bak şöyle bir örnek verebilirim benim doktorum 10 yıllık evli ilk 5 yıl çocuk istememiş. Sonra karar vermişler 11 aylık denemeden sonra doğal yolla hamile kalmış.Ve ilk gebeliği 37 yaşında olmuş. Lütfen kafana takma canım. Rahat olmamız lazım ki sağlılıklı gebelik yaşayabilelim. Öyle hissediyorum ki yakın zamanda senin hamile haberini alacağız o zaman mutluluğu gör sen

kelebek00
nabdın cnm
gıttınmı teste
bebıs ne alemde

yok cnm gitmedim daha okudugum kadarıyla hamişsem bile daha deger düşüktür sonra bidaha yaptırmam gerekir kan tahlili çalışıyorum çünkü. regli günüm geçsin öle yaptırcam pazartesi yaptırırım.eger kırmızılanmassam

evet haklısın, moral bozmaya değmez. bundan sonra mutlu anne mutlu bebek :)
amin canım sana da inşallah.
bu cumartesi gitmeyi düşünüyordum ben ama erken mi oluyor acaba. ertelesem mi kese görme gezmesini...

inşallah öyldir cnm kan testini görmeden umutlanmak istemiyorum pazartesiye kadar beklicem hem degerler yükselsin hamişsemde ozaman kesin dicem yani... hayırlısı inş.öledir.

çift çizgiyi sabah görüp akşam kan testi yaptırdım ben pozitifti ve aynı durumdaydık, adete 5 gün vardı. bu sabah tekrar ilk idrarınla yapsaydın keşke. gerçi beklemekle iyi edersin. aklını karıştırmayım ben de.
hayırlısı canım iyi haberler alırsın inşallah.

canım çok sağol bu sabah idrar testi yaptım silik çıktı testin üzerinde silik çıksada hamiledir diyo ben de çok sevindim ama kan testide yaptırmak istiyorum çok şükrettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…