Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

amin cnm inş. zati 4 gün kaldı şunun şurasında aslında dün aksam belime ve sol kasıgıma sanki igneler batırıyolardı gecede sagdan sola dönerken cok oldu. şimdi yok gece acile gitcektikte sonra vazgectim.

canım çok sağol bu sabah idrar testi yaptım silik çıktı testin üzerinde silik çıksada hamiledir diyo ben de çok sevindim ama kan testide yaptırmak istiyorum çok şükrettim

seyhas bizim adet günümüz senle aynı. hangi marka testten yaptın bende yapsam çıkar mı acaba??
bu akşam eve giderken alıyım bende

selam herkese ben bu başlığı ilk defa gördüm geç oldu biraz ama:)) bu hafta pazar-cuma arası adet olmam gerek (30-35 günde olurum) ama olmadım, 2 gün önce kahverengi akıntı geldi, belim 2 gün kopuyor sandım oturup kalkamadım, dünde beyaz akıntım ve ağrım vardı ama bugün yok, ama çok fazla gazım var, benide aranıza alırsanız sevinirim :18:

evet haklısın, moral bozmaya değmez. bundan sonra mutlu anne mutlu bebek :)
amin canım sana da inşallah.
bu cumartesi gitmeyi düşünüyordum ben ama erken mi oluyor acaba. ertelesem mi kese görme gezmesini...

evet istersen önümüzdeki hafta sonuna doğru git bende o yüzden bekledim bu zamana kadar ayyy allahımmm o minik kesecikleri göreceğimiz zaman bu kadar heyecanlanıyoruz o ilk hareketler eli kolu gözü... ne günler bekliyor bizi rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasınnnn

test için erkenmidir bilmem ama bi tane yapsnıza..akıntınız varsa bu iş olmuş olabilir:))
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
ben mart ayı kısmına transfer oldum bu arada

5 gün var adetime. bugün alıp yarın sabahtan yapmayı düşünüyorum. offf heyecanlandım galiba:)

5 gün var adetime. bugün alıp yarın sabahtan yapmayı düşünüyorum. offf heyecanlandım galiba:)

dayanabiliyorsan bekle bende haftasonu ya da hafta basını beklemeyi dusunuyorum...sabredemezsen de hafta sonu kan da yaptırcam orda hersey belli olyr ztn

Hoşşgeldiinn
geç görmüşsün ama sorun değil, eninde sonunda uğur getirecek sana bu topik :) tecrübeyle sabittir.

o kadar çok test yaptım ve hayal tırıklığına uğradım ki, bu ay beklemek istiyorum. yarın şehir dışına gitcem zaten göreve, haftasonuna kadar olmazsa yapayım diyorum

canım allah razı olsun.. inşallah allah hepimize yaşatacak o duyguyu. ben eminim artık hastalandım. sen de durum nedir.. inşallah senin ve bekleyen herkezin tutmuştur.

çok öyle yoğun değil canım. ama adet oldum yani üstüne görme değil bence. inş hayırlı haberi sen verirsin

Allah razı olsun canım inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz ama herşeyden önemlisi sağlık. Lütfen üzme kendini. Dur bakalım hiç belli olmaz yeter ki sen kendini üzme. yalnız değilsin.

arkadaşlar sizide bilgilendireyim dedim
dr gittim bu gün ve bebişimi gördük, kalp atışlarını gördük pıt pıt atıyor kalbiiiii yavrumunnn 9,3 mm olmuş kuzumuz,çok güzel gidiyomuş her şey maşallah subhanallah darısı tüm isteyenlere ve anneciklere inşallah

slm kızlar nasılsınız ??
akşamları ara sıra girip bakıyorum ne var ne yok diye yeni hamişlerimiz var maşallah...

xtugcex cim her şerde bir hayır vardır canım sakın üzme kendini morelini bozma daha da güçlü olmaya çalış...

mervecim maşallah subhanallah sana da bebişi görmüşsünüz pıt pıt da kalbi atıyormuş çok sevindim.. darısı benim gibi bekleyenlerin başına...

denissss sana demiştim ben iyi düşün diye beni dinlemedin üzdün kendini ama şimdi morelinin iyi olmasına bende sevindim.. bu arada bende ankaradayım.. fikir olması açıssından soruyorum hangi doktora-hastahaneye gitmeyi düşünüyorsun doğum için..

ayyy canımmm benim allah nazarlardan saklasın sizi sıkıca tutun yavruna sağlıklı doğar inş...gözün aydın diyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…