çift çizgiyi sabah görüp akşam kan testi yaptırdım ben pozitifti ve aynı durumdaydık, adete 5 gün vardı. bu sabah tekrar ilk idrarınla yapsaydın keşke. gerçi beklemekle iyi edersin. aklını karıştırmayım ben de.
hayırlısı canım iyi haberler alırsın inşallah.
canım çok sağol bu sabah idrar testi yaptım silik çıktı testin üzerinde silik çıksada hamiledir diyo ben de çok sevindim ama kan testide yaptırmak istiyorum çok şükrettim
evet haklısın, moral bozmaya değmez. bundan sonra mutlu anne mutlu bebek :)
amin canım sana da inşallah.
bu cumartesi gitmeyi düşünüyordum ben ama erken mi oluyor acaba. ertelesem mi kese görme gezmesini...
selam herkese ben bu başlığı ilk defa gördüm geç oldu biraz ama:)) bu hafta pazar-cuma arası adet olmam gerek (30-35 günde olurum) ama olmadım, 2 gün önce kahverengi akıntı geldi, belim 2 gün kopuyor sandım oturup kalkamadım, dünde beyaz akıntım ve ağrım vardı ama bugün yok, ama çok fazla gazım var, benide aranıza alırsanız sevinirim :18:
arkadaşlar banada bir test adı önerirseniz sevinirim ilk defa yapıcam
5 gün var adetime. bugün alıp yarın sabahtan yapmayı düşünüyorum. offf heyecanlandım galiba:)
selam herkese ben bu başlığı ilk defa gördüm geç oldu biraz ama:)) bu hafta pazar-cuma arası adet olmam gerek (30-35 günde olurum) ama olmadım, 2 gün önce kahverengi akıntı geldi, belim 2 gün kopuyor sandım oturup kalkamadım, dünde beyaz akıntım ve ağrım vardı ama bugün yok, ama çok fazla gazım var, benide aranıza alırsanız sevinirim :18:
arkadaşlar banada bir test adı önerirseniz sevinirim ilk defa yapıcam
Ben de hap kullanmadım eşim korundu. Bak şöyle bir örnek verebilirim benim doktorum 10 yıllık evli ilk 5 yıl çocuk istememiş. Sonra karar vermişler 11 aylık denemeden sonra doğal yolla hamile kalmış.Ve ilk gebeliği 37 yaşında olmuş. Lütfen kafana takma canım. Rahat olmamız lazım ki sağlılıklı gebelik yaşayabilelim. Öyle hissediyorum ki yakın zamanda senin hamile haberini alacağız o zaman mutluluğu gör sen
canım allah razı olsun.. inşallah allah hepimize yaşatacak o duyguyu. ben eminim artık hastalandım. sen de durum nedir.. inşallah senin ve bekleyen herkezin tutmuştur.
Canım ben de durumlar aynı. hala kasık ve bel ağrım var hasta olacak gibiyim. adetin ne durumda yani yoğun mu geldi ?
çok öyle yoğun değil canım. ama adet oldum yani üstüne görme değil bence. inş hayırlı haberi sen verirsin
arkadaşlar sizide bilgilendireyim dedim
dr gittim bu gün ve bebişimi gördük, kalp atışlarını gördük pıt pıt atıyor kalbiiiii yavrumunnn9,3 mm olmuş kuzumuz,çok güzel gidiyomuş her şey maşallah subhanallah darısı tüm isteyenlere ve anneciklere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?