Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Maşallah cnmcm darısı başımıza inşallah kimbilir nasıl bir duygudur

kızlar bat ıma 4 gün var...kaç gündür çok ağrım olunca bu sabah ilk idrarımla test yaptım ve koyu olmamakla birlikte ikinci çizgiyi gördüm... daha önceki testlerimde hiç böyle ikinci çiygiyi görmemişti..eşimi çağırım ben mi yanlış görüyorum diye herhalde biraz heyecanlandım sesim fazla çıkmış koştura koştura geldi yanıma ne oldu diye o da gördü ikinci çizgiyi...yarın işe gitcem kan aldırırım sonucu söylerim size kızlar...

ayy bu bile o kadar heyecanlandırdı ki beni

hadi hayırlı olsun çok sevindimmm benim 4 günüm varken kanda çıktı ama 2 gün varken yine yaptım idrarda silik çıktı kanda yaptırınca değerinden anlaşılıcak zaten

oyyyyyyy hamileler artacak ne güzel... inşallah hayırlı ve sağlıklı bebekler yola çıkmıştır..

ayyy :) maşallah mervecim hep böyle güzel haberlerle bilgi verirsin inşallah bize. gelişme oldukça bildir :)

selam canım gözükmüyorsun uzun zamandır. iyi misin sağlığın keyfin iyi mi?
ben iyiyim,daha iyi oldum toparlandım :) gereksiz evham yaptığımı düşünüyorum ama asıl rahatlamayı ilk dr muayenemden sonra yaşıycam çünkü yalnızca gebelik testi yaptırdım, kadın doğum uzmanına, hastaneye gitmedim bunun için.
ben de ankaradayım, seviniyorum burada ankaralıları görünce. yanlış anlamayın arkadaşlar :) daha bi seviniyor insan. anlayın işte :)
HRS'ye gidicem canım. hrs kadın sağlığı merkezi. sgk ile anlaşması da var, ssk çalışanı olduğum için çok masraflı olmaz diye düşünüyorum. arkadaşımın eşi orda doğum yaptı. çok çok çok memnun kaldı. biraz da şans tabi. bakalım ne olacak bizim işimiz. sen nereyi, kimi düşünüyorsun?

gözün aydın canım tebrikler

iyiyim canım.. çalışmalara devam ediyorum fakat kasıklarımda ağrılar oluşmaya başladı bugün daha belirgin bir şekilde hissediyorum hayırlısı bakalım..
aynen bende ankaralıları gördükçe seviniyorum...
benim özel sigortam var ve güven hastahanesine gitmeyi düşünüyorum orada sedat cömert beyi tavsiye ettiler hrs yide karşılıyor sigorta..
zaten ya hrs ya güven dediler kısmet bakalım neresi olursa artık..

Son düzenleme:
aaa ikliim. aynı gidiyor bizim sürecimiz. çizelgeye baksanaa 4+2 :)

evet canım bende şimdi fark ettim :)
sen ne yaptın kanda öğrendin değilmi peki bidaha test yaptırdınmı beni 5 marta kontrole çağırdı dr ama başka test yap falan demedi ?? düşündürücü
89.55 ti adete 4 gün kala öğrendiğimde ..
senin kaçtı cnm ?

kızlar belirtileriniz neydi??? benim 3 gün kaldı günümde test yapıcam
tabii kırmızılar gelmezse sağolsun hiiiç bekletmez de
tebrikler bu arada

kızlar belirtileriniz neydi??? benim 3 gün kaldı günümde test yapıcam
tabii kırmızılar gelmezse sağolsun hiiiç bekletmez de
tebrikler bu arada

canım göğüs ucu ağrısı
aşırı gaz ve kabızlık sık idrar ama sarı renk
ve bende hala devam eden kasık ağrıları sol tarafımdan
umarım adet olmassın cnm

kızlar yarın gelmesını ıstemedıgım adet gunum.. ınanılmaz agrılarım var kasık agrısı sırt agrısı ve gaz ama sankı adet olucakmısım gıbı hıssedıyorum ıns olmamm bende mujdelı haberı verebılırımmm

canım göğüs ucu ağrısı
aşırı gaz ve kabızlık sık idrar ama sarı renk
ve bende hala devam eden kasık ağrıları sol tarafımdan
umarım adet olmassın cnm
gögüslerde hiç bir hareket yok adet haftamda dolgunlaşır el değmezdi.
gaz var kasık ağrım da iki gün çok şiddetliydi iki büklümdüm ama bugün hafifledi solda daha baskın
bi de süt gibi akınti var 2 haftadır
inş gebelik vardır

Slm canım aynı belirtiler bende de vardı yani bir kaç gündür gaz sancısı vardı ama bugün yok göğüs ağrısı her ay çok kötü oluyordu bu ay bugün var sadece biraz akinti da vardı ama oda bugün yok ama bugün olan aşırı baş ağrısı ve halsizlik var benim adet döngün 27 gün ila 29 gün arasında değişiyor bugün 29.gün pazartesi test yaptım negatif çıktı birde kaşığımda kramp oluyor arada yarın da olmazsan cuma test yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…