arkadaşlar sizide bilgilendireyim dedim
dr gittim bu gün ve bebişimi gördük, kalp atışlarını gördük pıt pıt atıyor kalbiiiii yavrumunnn9,3 mm olmuş kuzumuz,çok güzel gidiyomuş her şey maşallah subhanallah darısı tüm isteyenlere ve anneciklere inşallah
canım çok sağol bu sabah idrar testi yaptım silik çıktı testin üzerinde silik çıksada hamiledir diyo ben de çok sevindim ama kan testide yaptırmak istiyorum çok şükrettim
benimde 2. silik çıktı cnm hadi hayırlısı bakalım inş. hamişizdir
kızlar bat ıma 4 gün var...kaç gündür çok ağrım olunca bu sabah ilk idrarımla test yaptım ve koyu olmamakla birlikte ikinci çizgiyi gördüm...daha önceki testlerimde hiç böyle ikinci çiygiyi görmemişti..eşimi çağırım ben mi yanlış görüyorum diye herhalde biraz heyecanlandım sesim fazla çıkmış koştura koştura geldi yanıma ne oldu diye o da gördü ikinci çizgiyi...yarın işe gitcem kan aldırırım sonucu söylerim size kızlar...
ayy bu bile o kadar heyecanlandırdı ki beni
arkadaşlar sizide bilgilendireyim dedim
dr gittim bu gün ve bebişimi gördük, kalp atışlarını gördük pıt pıt atıyor kalbiiiii yavrumunnn9,3 mm olmuş kuzumuz,çok güzel gidiyomuş her şey maşallah subhanallah darısı tüm isteyenlere ve anneciklere inşallah
slm kızlar nasılsınız ??
akşamları ara sıra girip bakıyorum ne var ne yok diye yeni hamişlerimiz var maşallah...
xtugcex cim her şerde bir hayır vardır canım sakın üzme kendini morelini bozma daha da güçlü olmaya çalış...
mervecim maşallah subhanallah sana da bebişi görmüşsünüz pıt pıt da kalbi atıyormuş çok sevindim.. darısı benim gibi bekleyenlerin başına...
denissss sana demiştim ben iyi düşün diye beni dinlemedin üzdün kendini ama şimdi morelinin iyi olmasına bende sevindim.. bu arada bende ankaradayım.. fikir olması açıssından soruyorum hangi doktora-hastahaneye gitmeyi düşünüyorsun doğum için..
kızlar bat ıma 4 gün var...kaç gündür çok ağrım olunca bu sabah ilk idrarımla test yaptım ve koyu olmamakla birlikte ikinci çizgiyi gördüm...daha önceki testlerimde hiç böyle ikinci çiygiyi görmemişti..eşimi çağırım ben mi yanlış görüyorum diye herhalde biraz heyecanlandım sesim fazla çıkmış koştura koştura geldi yanıma ne oldu diye o da gördü ikinci çizgiyi...yarın işe gitcem kan aldırırım sonucu söylerim size kızlar...
ayy bu bile o kadar heyecanlandırdı ki beni
oyyyyyyy hamileler artacak ne güzel... inşallah hayırlı ve sağlıklı bebekler yola çıkmıştır..
hadi hayırlı olsun çok sevindimmm benim 4 günüm varken kanda çıktı ama 2 gün varken yine yaptım idrarda silik çıktıkanda yaptırınca değerinden anlaşılıcak zaten
selam canım gözükmüyorsun uzun zamandır. iyi misin sağlığın keyfin iyi mi?
ben iyiyim,daha iyi oldum toparlandım :) gereksiz evham yaptığımı düşünüyorum ama asıl rahatlamayı ilk dr muayenemden sonra yaşıycam çünkü yalnızca gebelik testi yaptırdım, kadın doğum uzmanına, hastaneye gitmedim bunun için.
ben de ankaradayım, seviniyorum burada ankaralıları görünce. yanlış anlamayın arkadaşlar :) daha bi seviniyor insan. anlayın işte :)
HRS'ye gidicem canım. hrs kadın sağlığı merkezi. sgk ile anlaşması da var, ssk çalışanı olduğum için çok masraflı olmaz diye düşünüyorum. arkadaşımın eşi orda doğum yaptı. çok çok çok memnun kaldı. biraz da şans tabi. bakalım ne olacak bizim işimiz. sen nereyi, kimi düşünüyorsun?
aaa ikliim. aynı gidiyor bizim sürecimiz. çizelgeye baksanaa 4+2 :)
ayy canım ikimizinde testi silik olsa pozitif...inşallah hamileyizdir
kızlar belirtileriniz neydi??? benim 3 gün kaldı günümde test yapıcam
tabii kırmızılar gelmezse sağolsun hiiiç bekletmez de
tebrikler bu arada
gögüslerde hiç bir hareket yok adet haftamda dolgunlaşır el değmezdi.canım göğüs ucu ağrısı
aşırı gaz ve kabızlık sık idrar ama sarı renk
ve bende hala devam eden kasık ağrıları sol tarafımdan
umarım adet olmassın cnm
gögüslerde hiç bir hareket yok adet haftamda dolgunlaşır el değmezdi.
gaz var kasık ağrım da iki gün çok şiddetliydi iki büklümdüm ama bugün hafifledi solda daha baskın
bi de süt gibi akınti var 2 haftadır
inş gebelik vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?