amiiiiinnnn bende bel ağrısı yokAma inşallah adet olmam ve hamileyimdir
hamileler artıyor, sıra sana geliyor cimaka hanııımmm :) bu sitenin uğurundan kaçacağını mı sandııınn :)
iyiyim canım.. çalışmalara devam ediyorumfakat kasıklarımda ağrılar oluşmaya başladı bugün daha belirgin bir şekilde hissediyorum hayırlısı bakalım..
aynen bende ankaralıları gördükçe seviniyorum...
benim özel sigortam var ve güven hastahanesine gitmeyi düşünüyorum orada sedat cömert beyi tavsiye ettiler hrs yide karşılıyor sigorta..
zaten ya hrs ya güven dediler kısmet bakalım neresi olursa artık..
evet canım bende şimdi fark ettim :)
sen ne yaptın kanda öğrendin değilmi peki bidaha test yaptırdınmı beni 5 marta kontrole çağırdı dr ama başka test yap falan demedi ?? düşündürücü
89.55 ti adete 4 gün kala öğrendiğimde ..
senin kaçtı cnm ?
kızlar yarın gelmesını ıstemedıgım adet gunum.. ınanılmaz agrılarım var kasık agrısı sırt agrısı ve gaz ama sankı adet olucakmısım gıbı hıssedıyorum ıns olmamm bende mujdelı haberı verebılırımmm
Selam kızlar, ben de yeni katıldım foruma, 3 şubatta adet gördüm, 14 ve 19 şubat ilişki... bakalım heycanla bekliyorum neler olacak.. henüz bir belirti yok tabiiki...
kızzz biz ikimiz de hormonlu sergen olmuşuzgünler önce öğrenmek, yüksek çıkması filan.. :) valla cimeka ikiz diyo ama bakalım nolcak.
kanda bi kere yaptırdım. yüksek çıkınca bi daha istemedi dr. ama bana güven vermedi bu görüşü. çok pimpirikliyim yaa manyadım ben. bu haftasonu gidicem doktora. tam kan sayımı vs yaptırayım eksikler de tespit edilsin. bi daha bhcg yaptırayım diyorum. uslu bir şirin olursak kese yi bile görebiliriz belki :)
benim 5 gün kala 115,55 ti.
yüksek çıkınca bi daha istemiyolarmış diye duydum ben. ama sadece duyduum. yaptırıp emin olucam cumartesi gidicez bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?