Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar bence beni listeden silin cunku anlamıorum
5 subat ilişki
10 subatta regl olmam gerekti
21 subatta kan testi 1,2 negatif
23 subat yani bgn kahve akıntı azcık..

Selam kızlar, ben de yeni katıldım foruma, 3 şubatta adet gördüm, 14 ve 19 şubat ilişki... bakalım heycanla bekliyorum neler olacak.. henüz bir belirti yok tabiiki...

hamileler artıyor, sıra sana geliyor cimaka hanııımmm :) bu sitenin uğurundan kaçacağını mı sandııınn :)

canımsın ya... inşallah hayırlısı olsun da artık ne olursa olsun.. sabah sabah gülümsettiğin için teşekkürler...denisssss hanııııııııım:)

çalışmalar karşılığını verir inşallah kısa zamanda.
arkadaşım güven de yaptı. memnun kaldı, iyiymiş orası evet.
benim de var özel sağlık sigortama ama doğumu karşılamıyor. beklememiz gerekiyordu onun için 1 yıl, beklemeyecektik o yüzden dahil etmedik.
bu haftasonu hrs ye gidicem, sonraki haftasonu da lina ya gidicem. ilk üç ay iki dr ile yürütücem. ne oluuur ne olmaz. aynı şeyleri söyleyip söylemediklerinden emin olmak istiyorum.

kızzz biz ikimiz de hormonlu sergen olmuşuz günler önce öğrenmek, yüksek çıkması filan.. :) valla cimeka ikiz diyo ama bakalım nolcak.
kanda bi kere yaptırdım. yüksek çıkınca bi daha istemedi dr. ama bana güven vermedi bu görüşü. çok pimpirikliyim yaa manyadım ben. bu haftasonu gidicem doktora. tam kan sayımı vs yaptırayım eksikler de tespit edilsin. bi daha bhcg yaptırayım diyorum. uslu bir şirin olursak kese yi bile görebiliriz belki :)
benim 5 gün kala 115,55 ti.
yüksek çıkınca bi daha istemiyolarmış diye duydum ben. ama sadece duyduum. yaptırıp emin olucam cumartesi gidicez bakalım hayırlısı...

Allah gönlüne göre versin hevess cim. naptın bugün geldi mi istenmeyen kırmızılar? ne durumdasın?

Selam kızlar, ben de yeni katıldım foruma, 3 şubatta adet gördüm, 14 ve 19 şubat ilişki... bakalım heycanla bekliyorum neler olacak.. henüz bir belirti yok tabiiki...

hoşgeldin mszatung
peki bi şey sorucam 14 19 şubat arası mı ilişki yoksa 14 ve 19 şubatta iki kez mi?
eğer öyleyse teknik bir hata var canım.
14-19 şubata kadar gün aşırı, 14 ve 19 şubat arasındaki günlerde (o günler dahil) her gün, sonrasında adete kadar yine gün aşırı olması gerekiyordu.
belirti olmaması çok normal geldi şimdi bana.

ikiz senin ikizzzz
benim tek heralde bilmiyorum cnm doktor tekrarla vs demedi bendede pimpiriklik tutuyo ama yok gidip tahlil falan yaptırmam daha 5 martta kontrol ogün çıkar ortaya hem belki dediğin giibi keseyi kalp atışını bile görebiliriz

kızlar bende bu sabah test yaptım ama negatif çıktı BATıma 4 gün var. boş yere canımı sıktım yaaa offf yok galiba bebiş

uslu bir şirin olursak kese yi bile görebiliriz belki :) denisssss beta hcg 1500lerde olunca görülüyormuş kese.. hesapla.. 2 güne bir katlıyorsa 3 aşağı 5 yukarı anlarsın keseyi görme ihtmalini..

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
reyhan85 -----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
FLZARDA ----------------9 Şubat Haber yok!
arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
nelit ----------------------11 Şubat
ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
filiz_fidan -----------------19 Şubat
tohumm ------------------ 22 ŞubatHaber yok!
sincap08 ----------------- 22 ŞubatHaber yok!
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 ŞubatHaber yok!
eylul_ -------------------- 23 Şubat Haber yok!
LoveLy_ ------------------ 24 ŞubatHaber yok!
kukla --------------------- 24 ŞubatHaber yok!
pocapoca -----------------26 Şubat
edanur_24 ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur -------------------27 Şubat
kelebek00 ----------------- 27 Şubat
yoursensiblechoice ---------27 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
Seyhas ------------------- 28 Şubat
tweetysale --------------- 28 Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ----------- 5 Mart
BACI ---------------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz -------------------- 6 Mart
gida_pinar ----------------- 9 Mart
dogan_75 -----------------10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart
umutdeniz ----------------- ?

Arkadaşlar Mart ayının başlığı açılmış durumda, Şubat ayı sonunda liste devamı Mart başlığında olacak... Konu sahibi arkadaş sizleri de ekler..Rabbim bu duyguyu sizlere de nasip etsin, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

Son düzenleme:
merve1 allah nazarlardan saklasın seni ve bebeğini
yeni hamileler aramıza hoşgeldiniz :)
benimki 5+6 daha doktora gitmedim ama haftaya gitsem keseyi görebilirmiyim kalp atışlarını duyarmıyım acaba merak ediyorum kızlar ne dersiniz?

ha unutmadan umutları bir dahaki aya kalan arkadaşlar lütfen kendinzi üzmeyin Allahın izniyle sizde mutlu haberleri alırsınız en kısa zamanda
kendinize dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…