merve1 allah nazarlardan saklasın seni ve bebeğini
yeni hamileler aramıza hoşgeldiniz :)
benimki 5+6 daha doktora gitmedim ama haftaya gitsem keseyi görebilirmiyim kalp atışlarını duyarmıyım acaba merak ediyorum kızlar ne dersiniz?
merhaba nelit :) benimkide bu gün 6 oldu bugün doktora gidiyorum bakalım benimki görünürse sana söylerim sende gidersinama bu zamanlarda artık görünmesi lazım inşallah görürüz bebişlerimizi
merhaba arkadaşlar bende bu ay bebeğim olacağını öğrendim doktora gittim ama keseyi göremedi cuma tekrar gel dedi yarın yine gidicem inşallah bu sefer bebeşimi görürüm 5 hafta 6 günlük ve ben çok kötüyüm başım ve midem bulanıyo bu ilk aylar nasıl geçeçek acaba ama bebeğim için herşeye katlanmak zorundayım allah herkesi bebişine kazasız kavuşmayı nasip etsin
haberlerini bekliyorum leyna :)
bende hiç belirti yok kızlar kan testi yaptırmasam kendimden şüphe edicem he
sadece bazen kasıklarım ağrıyo iğne batıyomuş gibi yok mide bulantısı yok baş dönmesi henüz yok
merhaba arkadaşlar bende bu ay bebeğim olacağını öğrendim doktora gittim ama keseyi göremedi cuma tekrar gel dedi yarın yine gidicem inşallah bu sefer bebeşimi görürüm 5 hafta 6 günlük ve ben çok kötüyüm başım ve midem bulanıyo bu ilk aylar nasıl geçeçek acaba ama bebeğim için herşeye katlanmak zorundayım allah herkesi bebişine kazasız kavuşmayı nasip etsin
okuttt ne kadarlık hamilesin canım ?
hayırlı olsun cnm saglıkla kucagına alırsın inşallah maşallah bereket geldi topiğe
sabırla geçecek inşallah seninde gözün aydın :)
merve1 allah nazarlardan saklasın seni ve bebeğini
yeni hamileler aramıza hoşgeldiniz :)
benimki 5+6 daha doktora gitmedim ama haftaya gitsem keseyi görebilirmiyim kalp atışlarını duyarmıyım acaba merak ediyorum kızlar ne dersiniz?
bendede baş dönmesi mide bulantısı yok dediğn gibi kasıklarım ağrıyo gidiyo hepimizde aynı belirtiler olacak değil sen içini ferah tut 15 dk sonra çıkıcam ya şimdiden kalbim pır pır ultrasonda nasıl olurum hiç bilmiyorum allahım yardımcımız ol...
seyhas bizim adet günümüz senle aynı. hangi marka testten yaptın bende yapsam çıkar mı acaba??
bu akşam eve giderken alıyım bende
kızlar napıyosunuz ben giremiyorum internet bozuldu eşimin iş yerinden giriyorum merve çok sevindim kalp atışlarını duymuşun bende dün gördüm şükürler olsun
maşallah canım sizede, harbiden bende seni merak etmiştim, çok sevindim senin adınada, şimdi kontrolüm benim martın 19 u sanırım testler yapılmaya başlanıcak
hoşgeldin mszatung
peki bi şey sorucam 14 19 şubat arası mı ilişki yoksa 14 ve 19 şubatta iki kez mi?
eğer öyleyse teknik bir hata var canım.
14-19 şubata kadar gün aşırı, 14 ve 19 şubat arasındaki günlerde (o günler dahil) her gün, sonrasında adete kadar yine gün aşırı olması gerekiyordu.
belirti olmaması çok normal geldi şimdi bana.
Merhaba,
14 ve 19şubatta ilişki oldu, arada olmadı.. :)
yani daha ilk denememiz o yüzden çok detaylı takip etmiyorum günleri... hiç şansımız yok mu sence?? eğer olduysa ne zaman belirtilerbaşlar acaba?çok heycanlanıorum.....:18:
kızlarr herkese ıyı aksamlarrr
kelebek00 cım sen sanırım adet gunune kararlısın hadı bakalım hayırlısı
ınsallah mutlu sonucu goruruz cnm
Gecmısı pek okuyamasamda umarım hamıslerımız bıol bol cogalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?