Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

günaydın kızlar. ne haber nasılsınız? herkes iyi mi?
hepinize güzel bir diliyorum. her şey gönlümüzce olur umarım.

sağol o duygu çok güzel bişey ya kalp atışlarını duymak görmek senin kaç haftalık bugün aynımı gidiyoruz?19 marta ne testi yapıcak?

canım benim şu anda 7+3 günlük sanırım seninle aynı olması lazım, çünkü günümüz aynıydı. 19 martta aç karnına gel dedi dr, sanırm kan testi fln yapılacak, ikili test diyolar sanırım onlarmı acaba bilemedim

kızlarrr günaydınnnn biliyorumusunuuuuz ben dün hastaneye gittim kesemi gördüm bebeğimi gördüm kalp atışlarını bile duydummmm pıt pıt pıt :)

kızlarrr günaydınnnn biliyorumusunuuuuz ben dün hastaneye gittim kesemi gördüm bebeğimi gördüm kalp atışlarını bile duydummmm pıt pıt pıt :)

tebrikler leynacım çok sevindim herkes görür inşallah bebişini sağlıklaaa , kucaklarımıza almak nasip olur inşallah. bu arada dr sana ne zaman gel dedi?

kizlar hayirli cumalar saglikli hamileleikler insallahh.bana bellirtil olarak ne farkettiniz ilk once yazarmisiniz ve ne zamnn

tebrikler leynacım çok sevindim herkes görür inşallah bebişini sağlıklaaa , kucaklarımıza almak nasip olur inşallah. bu arada dr sana ne zaman gel dedi?

inşallah canım benim...ben dün kan idrar falan vericektim rutin testler için ama geç olmuştu o yüzden cumartesi sabah vericem sonuçlarını göstericem onun haricinde bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra sen ne zaman gideceksin?

kizlar hayirli cumalar saglikli hamileleikler insallahh.bana bellirtil olarak ne farkettiniz ilk once yazarmisiniz ve ne zamnn

ayy tatlım görmemişiz seni pardon... benim hiiiç belirtim olmadı sadece adetim 1 gün gecikmişti test yaptım pozitif çıktı ama genelde belirtiler akıntı göğüs ağrısı kasık ağrısı yani biraz adet belirtilerine benziyor sende varmı bir şeyler?

bir sonraki ultrason muayenesini iple çekiyorum, bebeğimi çok özlüyorum, eve ultrason cihazı almak istiyorum derdi arkadaşım :)

sagol canimm.henuz daha 10 gunum var benim ama yeni hamis olanlari merak ediyorumm acaba hangi belirtiler var diyee.cok tesekkur ederimmm

adetten hiiç bi farkını görmedim ben. daha yoğun kasık ağrısı oluyor. kasıklarda batmalar oluyor ama adette de olurdu zaten. daha fazlası oluyor hamilelikte.
gözümde çok büyütür, mide bulantısı, baş dönmesi, göz kararması bayılma falan beklerdim ama şükür hiçbiri olmadı, ya da henüz olmadı.
başlangıcı da benim adete 1 hafta kala başlardı belirtiler, yine aynı zamanda başladı. belki 10 gün vardı. çok farklı değil yani.

dr mu istedi senden kan ve idrar testini? yoksa senmi yaptıracaktın?, benden hiç bişey istemedi dr, 3 hafta sonra gel dedi, yani 19 martta gidicem o zaman aç karnına gel dedi sanırım ikili test fln gibi şeyler yapılacak , bilemedim yani canım

cok sagolun kizlar ne guzellbebisler gelecek saglikla insallahh.hepinize tekrar tesekkur ediyorum insallah bende araniza kaltilirimm

bir sonraki ultrason muayenesini iple çekiyorum, bebeğimi çok özlüyorum, eve ultrason cihazı almak istiyorum derdi arkadaşım :)

sagol canimm.henuz daha 10 gunum var benim ama yeni hamis olanlari merak ediyorumm acaba hangi belirtiler var diyee.cok tesekkur ederimmm

deniscim çok güldüm yaa allahta seni güldürsün...

mervecim tahlilleri doktor istedi yani rutin kontrol işte kansızlık falan varmı diye dir büyük ihtimal ikili test 12 - 14. haftalar arası yapılır seninkide kontrol olabilir şimdilik doktorun nasıl anlaşabiliyormusunuz?

ravzacım sanada başarılar diliyorum inşallah bir an önce sende olursunda sanada seviniriz hep beraber...

kızlar aranızda tiroid problemi olan var mı? hipotiroidi ya da haşimoto rahatsızlığı olan var mı?

canım ne bilim ben anlamadım, 3 hafta sonrası yani 19 martta Allahın izni ile 10+3 oluyorum, o zaman ne testi olur bilmiyom artık, görecez inşallah. dr çok seviyorum yaa çok iyi anlaşıyoruz, ama 52 ile hamile kalmıştım 54 kilo olmuşum 3 haftada bu yüzden biraz söylendi dikkat et hafif beslen dedi, ödemin var dedi tuzlu yeme dedi, tamam dedim her şey güzel yani doktorumla, beni seviyo, bende onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…