Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

bende bugün verdim kan yarın çıkıcak sonucum merakla bekliyorum senin sonucun güzel çıkmış darısı bana sana bir kaç sorum var malum aynı zamanda hamile kalmışızsen bir daha beta baktırıcanmı birde kese için doktora ne zaman gitmeyi planlıyosun?

kizlarr kusura bakmayin ancak gelebildimm
cokkk yogunuz cidden bugun isyerinde

ayrica cnm yalnisikla bana cevap yazmisin ama bu sorunu yasayan ben degilim cnm

Ayrica kizlar bisey sorcam ama utanmiyorda degilim..
Seyyy kem kummm
siz yastik koyuyorsunuz ya akmiyormu
bende hepsi akiyorrr
peceteyle siliyorum sonra uyuyorum

ayyy nasil tarif edilir onuda bilemedim

bugünde baya sessiz geciyo yeni bebis haberi olmadi mi böle oluyomus demek..
hamise bebislere ihtiyacimiz varrr

canım ben bir daha baktırmıcam cumartesi günü dr gitmeyi düşünüyorum, aslında erken gibi ama çalıştığım için hafta içi gidemiyorum cumartesi ancak, kese görünmez belki ama yinede dr bi görsün beni istiyorum, onuda sevindiriyim bide büyük ihtimalle 1 hafta sonra bidaha çağıracaktır, kese ve bebek için kısmet artık.. umutluyum ben, mutluyum

Ayrica kizlar bisey sorcam ama utanmiyorda degilim..
Seyyy kem kummm
siz yastik koyuyorsunuz ya akmiyormu
bende hepsi akiyorrr
peceteyle siliyorum sonra uyuyorum

ayyy nasil tarif edilir onuda bilemedim

Canim benimde aklimdaydi soramamistim iyi oldu konuyu actigin Ya ben koymaya calisiyorum yastik ama benim seyden sonra cok tuvaletim geliyoooo . Ondan akiyo hepsi :96: Ama hep koydum yastik iyice gitsin iceri spermler diene sende koy ve hic kalkma sabaha kadar bende öle yapcam hep tabi tuvaletim gelmezse

Son düzenleme:

canm elbette akıyodu bizdede zaten hepsi gitmiyo ama yinede sen kalçanı kaldırdığında fazla derin nefes alma, ve öksürüp aksırma çünkü o zaman hemen çıkıyo, fazlası dışarı çıkacak zaten o fazlalık çıkarken çoğu sperm çoktan yol almış oluyomuş, ama 15 , 20 dakika beklemekte fayda var, cik cik lerin hızını arttırmak için,

canım kesinlikle ilişki öncesi ve sonrası çişşşşş yokkk, yapma, o zavallı spermcilkleri yakıyosun, mahfediyosun :2: sen ilişkiden 10 dakika önce yap, ilişkidende en az 20 dakika sonra yap. yastık koymasan bile, iki elini yumruk yap, kalcanı yukarı doğru kaldır, 20 dakika yat dinlen huzurlaaa

yokkk ben 2 yil evvelden beri birakdim cis olayini
cunku ben surekli sistit oluyordum doktor kkesinlikle tuvaletin varen iliskiye girme en buyuk sebebi felan demisdi
ben gece yataga girmeden tuvaletimi yaparim ayrica gece uykuluysak ve yaramazlik yapilcaksada alar yapar ole devam ederim yaramazligimiz
Ben artik kirlent gibi birsey koycam ozaman zaten direk uyuyorum ben birde pecete koyuyorum gece tuvaletim gelince atip yapiorum tuvaletimi ozaman bile geliyor dun ole oldu
amannn ne sorun bu ya

cnm bizim zaten neredeyse her sorumuz ayni
ben sana diyorum bakk gorursun bebislerimizide Allahin izniyle ayni anda buyutcezzzzz
artik yastik deniyoruz
ve tuvalete iliskiden once git cnm lutfen

bende betam düzgün artarsa birkere daha yaptırırım sonra yaptırmam.doktorada haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum..iyice başladımı hamilelik belirtilerin senin?

evet canım yanlış yazmışım:)bu arada benimde akıyo ben ta o sırada bacakları ta yukarı kaldırıp sallıyom içer giriyo:84:bazende eşimden yardım alıyom çok komik oluyo tabi 15 dakka falan da yatıyom böylece birz daha az akıyo ama tabi yine çıkıyo dışarı

ben fazla durmuyordum bazen en fazla 1 saat durdum bazen yarım saat yastık koyuyodum belime öyle yatıyodum sperm zaten illa akıyor ne yaparsan yap..

canım çok üstüne gitmeden tatlı tatlı halletmeye çalışsan, erkekler üstlerine gidince daha ters tepkiler veriyorler yani bize anlattıklarınıanlatsan belki çok basit bi sorun vardır. arkadaş da doktora gitti eşiyle sperm sayısı düşük çıktı ayrıntıları bilmiyom ama 2 ay sonra hamileydi ki belki de bi sorun yoktur. bence kadınların ikna kabilyeti yüksektir sonuç da problem yoksa kafan rahat olur kafa rahat olunca bebek daha kolay geliyo . varsa da dediğin gibi çözüm ararsınız şimdiden başarılar

ya ben almak istemiyorum yardim felan komik geliyor bana

Ama bu aksam kirlent koycam belimin altina .)
bakalim sonuclara Allahim hayirlisini versinn ya
ruyamda kkiz bebegim vardi

hayırlısı olsun inşallah cnm benım :)
rüyan gerçek olur inşallah alır gezdirirsin bebişini :)

ya ben almak istemiyorum yardim felan komik geliyor bana

Ama bu aksam kirlent koycam belimin altina .)
bakalim sonuclara Allahim hayirlisini versinn ya
ruyamda kkiz bebegim vardi

evet gerçekten çok komik bi görüntü oluyoinşallah canım Allah gönlüne göre versin hepimizin

Ay cok komigiz hamile kalmak icin sebek gibi oluyom ben bazen bende bundan sonra dedigin gibi cisimi erken yapayim

cnm bizim zaten neredeyse her sorumuz ayni
ben sana diyorum bakk gorursun bebislerimizide Allahin izniyle ayni anda buyutcezzzzz
artik yastik deniyoruz
ve tuvalete iliskiden once git cnm lutfen

insallah canim yaa ama cidden banada öle geliyo arkaarkaya kalcaz sanki
tam gaz yastiklara devam o zaman

ay kızlar ne olacak bizim durumumuz ya:85:valla çok merak ediyom ve sabırsızlanıyorum inşallah bikaç içinde hepimiz çok güzel haberler alırız lütfeeeeeeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…