selam kızlar nasılsınız...ben annemdeyim 10 gün falan kalcam... adetime de 3 gün kaldı heycanla bekliyorum inş bebişim gelmiştir hayırlısıyla
canım dün akşam test sonucum 197,20 çıktı, ilk yaptığım 70,76 idi, 48 saat sonrası 197,20 sanırım iyigerçi ikisinide farklı hastanede yaptırdım ama , sonuç iyi gibi gözüküyo tabi hayırlısı ben bu gebelikten çok umutluyum inşallah, mutluyum
hatcag
canım çok üstüne gitmeden tatlı t arkadaşın eşnin alı halletmeye çalışsan erkekler üstlerine gidince daha ters tepkiler veriyorler yani bize anlattıklarınıanlatsan belki çok basit bi sorun vardır. arkadaş da doktora gitti eşiyle serm sayısı düşük çıktı ayrıntıları bilmiyom ama ay sonra hamiley di ki belki de bi sorun yoktur. bence kadınların ikna kabilyeti yüksektir sonuç da problem yoksa kafan rahat olur kafa rahat olunca bebek daha kolay geliyo . varsa da dediğin gibi çözüm ararsınız şimdiden başarılar
bende bugün verdim kan yarın çıkıcak sonucum merakla bekliyorum senin sonucun güzel çıkmış darısı bana sana bir kaç sorum var malum aynı zamanda hamile kalmışızsen bir daha beta baktırıcanmı birde kese için doktora ne zaman gitmeyi planlıyosun?
Ayrica kizlar bisey sorcam ama utanmiyorda degilim..
Seyyy kem kummm
siz yastik koyuyorsunuz ya akmiyormu
bende hepsi akiyorrr
peceteyle siliyorum sonra uyuyorum
ayyy nasil tarif edilir onuda bilemedim
kizlarr kusura bakmayin ancak gelebildimm
cokkk yogunuz cidden bugun isyerinde
ayrica cnm yalnisikla bana cevap yazmisin ama bu sorunu yasayan ben degilim cnm
Seyyy kem kummm
bende hepsi akiyorrr
Canim benimde aklimdaydi soramamistim iyi oldu konuyu actiginYa ben koymaya calisiyorum yastik ama benim seyden sonra cok tuvaletim geliyoooo . Ondan akiyo hepsi :96: Ama hep koydum yastik iyice gitsin iceri spermler diene sende koy ve hic kalkma sabaha kadar bende öle yapcam hep tabi tuvaletim gelmezse
canım kesinlikle ilişki öncesi ve sonrası çişşşşş yokkk, yapma, o zavallı spermcilkleri yakıyosun, mahfediyosun :2: sen ilişkiden 10 dakika önce yap, ilişkidende en az 20 dakika sonra yap. yastık koymasan bile, iki elini yumruk yap, kalcanı yukarı doğru kaldır, 20 dakika yat dinlen huzurlaaa
aborjinos
Canim benimde aklimdaydi soramamistim iyi oldu konuyu actigin Ya ben koymaya calisiyorum yastik ama benim seyden sonra cok tuvaletim geliyoooo . Ondan akiyo hepsi Ama hep koydum yastik iyice gitsin iceri spermler diene sende koy ve hic kalkma sabaha kadar bende öle yapcam hep tabi tuvaletim gelmezse
canım ben bir daha baktırmıcam cumartesi günü dr gitmeyi düşünüyorum, aslında erken gibi ama çalıştığım için hafta içi gidemiyorum cumartesi ancak, kese görünmez belki ama yinede dr bi görsün beni istiyorum, onuda sevindiriyimbide büyük ihtimalle 1 hafta sonra bidaha çağıracaktır, kese ve bebek için kısmet artık.. umutluyum ben, mutluyum
kizlarr kusura bakmayin ancak gelebildimm
cokkk yogunuz cidden bugun isyerinde
ayrica cnm yalnisikla bana cevap yazmisin ama bu sorunu yasayan ben degilim cnm
Seyyy kem kummm
bende hepsi akiyorrr
kızlar mrb .ben 6 aydır korunmamama rağmen hamile kalamıyorum,en son aralık topiğine yazmıştım.ne yazzıkki hamile kalamadım.ocağı es geçtim.şimdi şubattayım.ocağı es geçmemin nedeni klomen kullanmamam.ben 2 ay kullandım olmadı.Neyse arkadaşlar addet tarihim 28 şubat.Ama moralim çok bozuk.doktor bu ay için hsg istedi ve eşimden sperm tahlili.eşim bir türlü yanaşmıyor tahlil vermeye.dün hsg çektirmeye çıkıyordum evden benimle kavga etmeye başladı.ben çocuk istemiyorum diye.Arkadaşlar aslında istediğini biliyorum ama 6 aydır olmayınca bir tuhaf oldu.psikolojisi bozuldu.Gel bir sorun varsa bulalım gidelim şu doktorlara diyorum.ama sanırım kendinde sorun çıkar diye korkuyor.Oysa sorun varsa bulsak çözüm üretsek diyorum.kızlar yardım edin nasıl ikna edcem kocamıçok sıkıntıdayım...
evet canım yanlış yazmışım:)bu arada benimde akıyo ben ta o sırada bacakları ta yukarı kaldırıp sallıyom içer giriyo:84:bazende eşimden yardım alıyom çok komik oluyo tabi 15 dakka falan da yatıyom böylece birz daha az akıyo ama tabi yine çıkıyo dışarı
ayy insallah
aaaaaaaaaaa size anlatmayi unuttum
gece ruyamda bir kizim oluyor ama hamile oldugumu gormuyorum direk bir kizim var
sari takim var beyaz battaniye ole geziyorum kizimla sonra anneme gidiyorum
annem diyor kizim bu sogukta cocukla gezilirmi
dedim anne ne bileyim geziyorum iste felan
annem aldi kucagimdan felan
sonra deniz gordum masmavi
ayyy hayirlisi insallahhhhhhhh
isim olayindada tabiki calabilirsin cnm
suan 6 aylik hamile arkadasimin kizinin ismi derin benim onerim ustune
ecirna derin oluyor
hayırlısı olsun inşallah cnm benım :)
rüyan gerçek olur inşallah alır gezdirirsin bebişini :)
ya ben almak istemiyorum yardim felan komik geliyor bana
Ama bu aksam kirlent koycam belimin altina .)
bakalim sonuclara Allahim hayirlisini versinn ya
ruyamda kkiz bebegim vardi
canım kesinlikle ilişki öncesi ve sonrası çişşşşş yokkk, yapma, o zavallı spermcilkleri yakıyosun, mahfediyosun :2: sen ilişkiden 10 dakika önce yap, ilişkidende en az 20 dakika sonra yap. yastık koymasan bile, iki elini yumruk yap, kalcanı yukarı doğru kaldır, 20 dakika yat dinlen huzurlaaa
cnm bizim zaten neredeyse her sorumuz ayni
ben sana diyorum bakk gorursun bebislerimizide Allahin izniyle ayni anda buyutcezzzzz
artik yastik deniyoruz
ve tuvalete iliskiden once git cnm lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?