Ay cok komigiz hamile kalmak icin sebek gibi oluyom ben bazenbende bundan sonra dedigin gibi cisimi erken yapayim
insallah canim yaaama cidden banada öle geliyo arkaarkaya kalcaz sanki
tam gaz yastiklara devam o zaman
Kızlar herkese merhaba... Geçmişi tam okuyamadım var mıdır yeni hamisler... Listeye giren çıkan varsa yeniden gözden geçirelim...
Bu arada vajinayı çıkmaz sokak gibi düşünün yani mecburen meni akacak...
Ayrıca akan menidir ve vajina içine bir damlacık meni gitmesi dahi yeterlidir. Çünkü o bir damla meni içinde milyonlarca sperm var... Bu yüzden aktı akmadı gibi olumsuz düşünmeyin.. Mecbur akacak yoksa halimiz nice olur..
Arkadaşım tam ilişkiye girmeden yarıda eşi boşalmış ve hemen kalkıp banyo yapmış onun üstüne de hamile kaldı...Yani nasip olunca ayakta dahi yapsan oluyor gerisi hikaye diyorum..
Ben yine de ilişki sonrası biraz bekliyorum 15-20 dakka falan belimin altına yastığı hep koyarım çünkü bacağım kasılıyo ona iyi geliyo.. 1-2 saat sonrada banyomu yaparım...
sedacım inceledim o linki günüm gelsin gerek kalırsa sipariş vercem inşAllah gerek kalmaz teşekkürler canım sevgiler
kizlar taa gecen senenin baslarinda arkadasimin 2 ayindan doguma kadaryanindaydim taa ozaman ona internette ilginc hediyeler arastirirken buldugum angel sounds yani bebeginizin kalp atislari herseyini dinleyebildiginiz bir cihaza asik olmusdum ama arkadasim istemedigini solemisdi
ama kendime insallah alicam diyordumm .)
Melek Sesleri - ANASAYFA
site bu kizlar ben hastayim bu alete
Allah izin verirde hamis olursam insallah ilkk alicagim sey bu .)
kizlar taa gecen senenin baslarinda arkadasimin 2 ayindan doguma kadaryanindaydim taa ozaman ona internette ilginc hediyeler arastirirken buldugum angel sounds yani bebeginizin kalp atislari herseyini dinleyebildiginiz bir cihaza asik olmusdum ama arkadasim istemedigini solemisdi
ama kendime insallah alicam diyordumm .)
Melek Sesleri - ANASAYFA
site bu kizlar ben hastayim bu alete
Allah izin verirde hamis olursam insallah ilkk alicagim sey bu .)
Sedacımmm gerçekten çok güzel bısey bu :)
Ama gerçekten işe yarıyomu dersin ? Daha önce kullanan bir yakının varmı ?
Aynen cnm yastiklara tam gaz devam
Ya ben folic asidi hep unutuyorum icmeye 3 4 gun unutmusum hep dun ictim ben zaten aksam yemekden sonra 3 adeti birden iciyorum
Zaten hamileligim bir kesinlessin yeni bir diet listesi ciarttircam doktoruma
bugun okudum kizlar yine KKda tabi
85 kg ile hamile alip kilo vermis almis derken dogumdan cikinca 77 ymis .)
ayy super dedim valla
zaten bu ayda olmazsa reglimin 7 gunu doktora gidip birde ultrasonla yumurtlama takibi yaptircam
ama icimde ole bir his vari subat sonu sanki kan testim gebesin dicek gibime geliyorrr
yakinim yoda kullanici yorumlarina bakdim kkdada okudum kullananlar
ama 10. haftadan sonra cogunlukla duymuslar cnm .)
ben internetten surekli alisveris yapan biri olarak bunu bulmasam sasardim zaten .)
hatta bir bayana doktoru tavsiye etmis
bende betam düzgün artarsa birkere daha yaptırırım sonra yaptırmam.doktorada haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum..iyice başladımı hamilelik belirtilerin senin?
Aynen cnm yastiklara tam gaz devam
Ya ben folic asidi hep unutuyorum icmeye 3 4 gun unutmusum hep dun ictim ben zaten aksam yemekden sonra 3 adeti birden iciyorum
Zaten hamileligim bir kesinlessin yeni bir diet listesi ciarttircam doktoruma
bugun okudum kizlar yine KKda tabi
85 kg ile hamile alip kilo vermis almis derken dogumdan cikinca 77 ymis .)
ayy super dedim valla
zaten bu ayda olmazsa reglimin 7 gunu doktora gidip birde ultrasonla yumurtlama takibi yaptircam
ama icimde ole bir his vari subat sonu sanki kan testim gebesin dicek gibime geliyorrr
aynı benimde göğüslerim taş gibi kasıklarıma hafif ara ara ağrı giriyor benim mide bulantım yok ama kazıntı bendede oluyor hep bişey yiyorum o zamancanım hamilelik belirtilerim gögüslerim taş gibi, damarları çıktı yeşil yeşil harita gibi, kasıklarımda hala batmalar var ve en önemlisi sabah uyanınca bişey yok ama sonra öğlene kadar miğdem bulanıyo, kazınıyo, bişeyler yiyorum geçiyo, sonra yine kazıntı bulantı başlıyo yatana kadar böyle devam ediyo,böyle geçiyo, sende nasıl canım?
beni de ekleyin kızlar...beklenmeyen adet tarihim 27 şubat..bakalım hayırlısı artık...
Canim benim seda cok hakli sen kendine ve esine zaman ver biraz o düsünsün. simdi oda kendini kötü hissetmistir. Ama mutlaka anliyacaktir seni hersey sabir sonucta.
Insallah bütün bunlara gerek kalmadan hamiskalirsin. Allah hepimize yardim etsin insallah
canım iyi dileklerin için çok saol.bende çalışmalara başlayacağımda adet bitmedi bir türlü.üç gündür kahverengi lekelenme oldu.bugünde biraz geldi ama bakalım hayırlısı.p.tesi doktora gidcem inşallah.dr latif küpeliye gidcem çok övüyorlar.birde şu rahim filmi için görüştüm 3 yerle 300 falan istiyorlar ya.offf offf.bukadar sıkıntı çektiğimize deyse keşke de dediğin gibi eşimin tahliline gerek kalmadan hamile kalsam.çok öptm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?